Frokostmalt Reviews 5

3-star
2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Det laver virkelig god mad

Det laver virkelig god mad, men de er der aldrig. Man kommer altid til en lukket dør. Det er så ærgerligt..
akustikken er virkelig også dårlig, når der er mange mennesker. Så hvis man ønsker ro, skal man finde et andet sted

8 April 2026

Meget meget lækker frokost

Meget meget lækker frokost!
Min mand fik sild og fisk med rejer. Jeg fik hønsesalat og fisk med rejer.
Smagte virkelig godt og kan varmt anbefales!
Virkelig et hyggeligt sted!
Husk at booke bord! Der er rift om pladserne😍og det forstår man godt!

26 August 2025
Rated 3 out of 5 stars

Fik et gavekort til Restauranten

Fik et gavekort til Restauranten. Da vi for nogle år siden også var på Malt, glædede vi os.
Det er jo et hyggeligt og fint beliggende sted, midt i Køge centrum, og venligt personale.
Vi bestilte en MalttallerkenMen, der består af 4 små retter.
Lækker sild, og fin karry salat, dog skuffende at den bestod kun af halestykker.
Æg og rejer fint pyntet, dog var rejerne tørre og seje, men flot pyntet.
Herregårdsbøffen, fint anrettet, med dejlig bearnaise creme, men herregårdsbøffen var ganske tør.
Hønsesalaten fin og smagfuld, dog for fed for os, måske kunne den blandes med lidt citron og cremefraiche.
Bagefter fik vi en dejlig kop kaffe, med 3 små lækkerier til.
Ellers et ganske hyggeligt sted……
Kh Fl. Og Ir.

6 June 2025

Superlækkert smørrebrød på frokostrestauranten Malt

På frokostrestauranten Malt, som ligger i en flot gammel bygning i baggården på adressen Torvet 19C i Køge, serverer de bare byens bedste og mest velsmagende højt belagte smørrebrød. Det indendørs spiselokale på denne restaurant er ikke så stort, men til gengæld meget hyggeligt indrettet, og betjeningen og servicen på dette sted er helt i top. Så hvis du virkelig vil forkæle din ægtefælle, kæreste eller en god ven med super-lækkert smørebrød, så kan jeg anbefale at tage til Malt i Køge. Det er min personlige erfaring at du her bliver mæt af 2 stykker smørrebrød. Men husk på forhånd at reservere bord via restaurantens hjemmeside, for her er ofte mange gæstee

28 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min hustru og jeg fik en utrolig lækker…

Min hustru og jeg fik en utrolig lækker frokost med dejligt frisksmurt smørrebrød, der smagte "himmelsk". Hyggeligt lokale, og en super venlig og kompetent betjening. Kan varmt anbefales, nyd det. Vi glæder og til at komme på besøg igen, snarest.

22 November 2024

Take a closer look