1. Credit Counselling Service
  2. Debt relief service

Written by the company

Slip af med bekymringerne og de søvnløse nætter. Vi varetager hele gældsituationen for dig og bringer balance tilbage i din økonomi. Så du kan koncentrere dig om vigtigere ting i livet.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og meget grundig…

Professionel og meget grundig rådgivning om gældssanering. Gode udgangspunkter i deres erfaringer, og et godt og grundigt overblik over hvilke faldgruber der kan opstå.

8 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bedste rådgiver på markedet!

Bedste rådgiver på markedet!

Simon er så venlig og professionel. Han svare altid hurtigt på ens mail med de spørgsmål man nu må have og er bare mega dygtig til sit arbejde. Han er skyld i at jeg kan have ro i maven igen og sove om natten efter at han har hjulpet mig med at få styr på min gæld.

Kan varmt anbefale gældsrådgiverne til alle der har brugt for hjælp til at få styr på deres gæld, de er virkelig alle pengene værd :D

18 August 2025

Fantastisk oplevelse hele vejen

Fantastisk oplevelse hele vejen. De har hjulpet os til at være relativ gældfri på kort tid. Meget sympatiske og kompetente rådgivere, som I vores tilfælde har overgået vores forventninger.
Kæmpe tak og anbefaling fr os

23 May 2025

Aftaler med Bank

Det har en forløb på 1½ år, først blev en realistiske afdrags ordninger forhandlet på plads med banken og til slut blev der forhandlet en rigtig god akkord aftale. Jeg har under hele forløbet følt mig i meget kompetente og trykke hænder. Simon er det mest empatiske og sympatiske menneske jeg længe har mødt, han er dygtig til sit arbejde og ikke mindst et fantastisk menneske. Jeg kan varmt anbefale Gældsrådgiverne.

8 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Seriøs, kompetent og yderst troværdig

Stor, stor tak til Simon for et yderst professionelt og kompetent stykke arbejde. Under hele forløbet har jeg været helt tryg og meget velinformeret.
Resultatet af Simons forhandlingsforløb har givet mig en stor besparelse, som jeg er meget taknemmelig for.
En ny start…….

19 June 2023

Klar anbefaling

Jeg har haft et helt fantastisk samarbejde med Simon fra Gældsrådgiverne! Startede med en gæld på 260.000 kr. og Simon fik forhandlet gælden ned til 60.000 kr.
Simon har været god til at kommunikere og holde os informeret angående forhandlingerne. Vil klart anbefale Gældsrådgiverne og selv benytte dem igen (hvis det bliver nødvendigt)

21 October 2022

Godt firma

Har haft et rigtig godt samarbejde med Simon Nysted, De har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Vil klart anbefale gældrådgiverne til andre i samme situation, de er alle pengene værd.

2 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super service, nemt overblik og hurtig eksekvering.

Jeg har haft den fantastiske oplevelse at få råd og vejledning samt hjælp til at samle min gæld. Jeg har haft Simon som rådgiver og han har været meget nem at tale med, samt været en super god sparring og hele tiden sørget for at følge op når der skete nye ting i følge den aftale vi lavede. Det har været en super service og jeg kan idag nyde at jeg nu ikke har en masse forskellige kreditorer men derimod et lån og meget bedre overskud i hverdagen. Min største anbefaling herfra til andre som skulle ha brug for hjælp med at få styr på dette.

4 May 2022

Gældsforældelses

Jeg har i forbindelse med en gammel tvangsauktion på mit hus, som jeg ikke har gjort noget ved i mange år og det samme gælder fra bankens side, været på nettet og undersøge hvornår gæld var blevet forældet og da jeg mente jeg havde en ide om at min gæld var forældet, tog jeg kontakt til gældsrådgiverne.
Jeg blev kontaktet af Simon, som var enormt imødekommende, på en professionel måde.
Han satte mig ind i lovgivningen og hvad han tænkte om min sag og han lovede ikke noget han ikke var 100% sikker på han kunne overholde.
Prisen på hans arbejde var 1500 kr og det var alle pengene værd. Efter ca 2 mdr (Banken arbejdede ekstremt langsom) fik jeg svar fra Simon, som fortalte mig at min gæld hos Nordea var forældet.
Så jeg med glæde sig at der forsvandt en sten fra mine skuldre, som vejede mere end 400.000 kr og jeg er Simon og gældsrådgiverne ekstremt taknenlig.

1000 tak for jeres hjælp :)

Henrik

23 June 2021

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning fra start til slut..
Altid velinformeret igennem behagelige telefonsamtaler eller mails..
De bedste anbefalinger herfra..

20 May 2021

Kompetent og hurtig sagsbehandling

Jeg har siden 2014 forsøgt at få lavet en rimelig aftale med min bank - det lykkedes ikke. Simon fik en rigtig god aftale på plads på under 3 måneder. Nu kan jeg igen trække vejret og se fremad. Stor tak til Gældsrådgiverne for at lette min hverdag. Det er de bedste penge jeg har brugt på mig selv.

2 December 2020
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig professionel og hurtig hjælp

Virkelig professionel og hurtig hjælp. Jeg havde brug for en akkord aftale ang. Mit lån. Jeg snakkede med Simon og han mente han kunne hjælpe mig og det ville tage 1-2 måneder. Allerede efter 1,5 uge er det hele klaret og sagen lukket hos kreditor. Tak for hurtig, effektiv, professionel og billig hjælp. Kan helt klart anbefales!!! Tak til Simon

9 September 2020

Take a closer look