Gammel Estrup Reviews 17

1. History museum
  2. Castle
  3. Manor house

Written by the company

Gammel Estrup er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Stedet kendes helt tilbage fra 1200-tallet og var igennem 600 år ejet af den samme adelsfamilie – slægten Scheel, som var en af landets rigeste og mest magtfulde familier. >> I dag er Gammel Estrup hele Danmarks herregårdsmuseum og viser gennem en perlerække af unikt restaurerede stuer og sale, kamre og værelser hvordan både herskab og tjenestefolk levede, boede og arbejdede på de danske godser før i tiden. >> Udendørs kan man besøge de historiske haver, herunder en unik barokhave med orangerier samt en ny herregårdslegeplads, der åbnede i 2023. >> I alle skoleferier og op til jul kan man møde husjomfruen i det store herregårdskøkken og købe kaffe fra Madam Blå og kage bagt i det store brændekomfur.

3.8

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig dejlig sted i flotte omgivelser

Rigtig dejlig sted i flotte omgivelser. Smukke bygninger, hvor det håndværksmæssige er helt i top.
Spændende udstillinger og aktiviteter for børn og voksne. Flinke og hjælpsomme medarbejdere rundt på gården. Eneste minus var at toget futte stoppede længe før lukketid. Der var nogen kede børn, da vi kørte hjem

14 October 2025
Rated 3 out of 5 stars

Et besøg værd, men hold jer fra maden.

Seværdigheden er et besøg værd. Især med børn.
Har man egen madpakke med, er det en klar 5 stjerner. Men, det tilhørende spisested, er lige så klart i bunden. Personale er ok. Evner i køkkenet fraværende. Så det bliver kun til 3 stjerner.

12 April 2025
Gammel Estrup logo

Reply from Gammel Estrup

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at I synes om museet. Restaurant Den Gamle Stald er ikke en del af Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, så vi har ingen indflydelse på maden. Evt. henvendelser til Den Gamle Stald kan ske på info@dengamlestald.com. Mvh Marie

Rated 4 out of 5 stars

Et hyggeligt besøg 🙂

Vi havde en dejlig tur til Gammel Estrup Herregård. Der var rigtig meget at se på og beskrivelserne var gode og tilpas korte til at man fik dem læst 🙂 det er bestemt et besøg værd.

2 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Stjerneskud i laden

Vi spiste stjerneskud i laden. Meget skuffende, fisken og brødet var stegt for hårdt. Og så hører det sig ikke til med laksesalat på stjerneskud...

24 July 2024
Gammel Estrup logo

Reply from Gammel Estrup

Jeg beklager, at I har haft en dårlig oplevelse. Restaurant Den Gamle Stald er ikke en del af Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, så vi har ingen indflydelse på maden. Jeg skal bede dig rette henvendelse direkte til Den Gamle Stald på info@dengamlestald.com. Mvh Marie

Meget informativ dag

Positivt overrasket over hvor meget, der er at se - udstillingerne på slottet er så velbeskrevne med små plancher, så man får baggrundsviden om det man ser. Virkeligt gennemført og autentisk oplevelse. Smukkeste park og køkkenhave og masser af muligheder for at spise sin medbragte madpakke, også i regnvejr. Helt igennem en dejlig oplevelse, hvor man lærer utroligt meget om stedet og historien bag.

31 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

2x2stykker smørrebrød

2x2stykker smørrebrød.
Ialt 390kr

Hverken rødspættefilet eller hønsesalat levede op til forventningerne.
Rødspætten Ok, rejerne var over strøet med tørret fil. Altalt formeget.
Hønsesalaten. Tør og smagløs.
Men hurtig og venlig betjening

28 April 2023

Jul på Gl Estrup

Vi besøgte Gl. Estrup idag for at se deres Juleudstilling... Det var en fantastisk oplevelse for hele familien... ude og inde. De tændte det store juletræ i riddersalen, der blev stegt frikadeller på det store støbejernskomfur i herregårde køkkenet.. der var levende musik og sang.
Man kan bage sine egne honninghjerter, klippe julepynt m.m. vi havde ikke børn med... men jeg skal love for at der er mange spændende aktiviteter ... fra kælder til kvist.
Tak til Gl. Estrup for at vi komme i rigtig gammeldags julestemning 🥰🎅🎄

10 December 2022
Rated 3 out of 5 stars

Her kræset fint for detaljerne

Her kræset fint for detaljerne. Gode nærværende medarbejdere ,med flair for historiefortælling.
Her kan en familie sagtens få en hel dag til at gå.
Lidt synd at økologi stort set er fravalgt på restaurantens menukort

21 July 2022
Rated 4 out of 5 stars

Gl. Estrup og landbruget

Selve gl. Estrup herregård er virkelig et besøg værd. Hjemmebagte boller, kringler mv smager himmelsk og glæder os hver gang til, at besøge det gamle køkken.
Landbrugsmuseum er der ikke meget tilbage af. Savner virkelig oplevelsen af ,at være ført tilbage til mine rødder når jeg kommer der. Det grønne museum er slet ikke det samme, og en meget tam oplevelse. Blot indgangen med det store glasmonte og følelsen af, at der mangler liv. Hvor blev landbruget af, da de andre museer kom til. Min egen familie har mange generationer tilbage i landbruget, og det er vel en stor kulturarv som vi skal bevare. Ja et eller andet sted er det der måske, men svært at få øje på.
Vil altid besøge selve herregården 😊

29 May 2022

En oplevelse

Vi læste en anmeldelse ved børnenes børn, eller aarhus. tror jeg. Det gav inspiretion til et besøg. Tror mig, oplevelsen var så meget bedre end vi faktisk havde regnet med. Vi kommer igen med vores børnebørn og svigerbørn

12 August 2021

Et levende Gammel Estrup

Søndag den 2. August tog hele familen på rundtur på Gammel Estrup. Vi havde en yderst behagelig og velinformeret guide, som lavede en levende fortælling om de forskellige grever, grevinder, og som relaterede til de forskellige tidsaldre, som vi bevægede os igennem på turen.
Vi skulle have afsat mere tid! 3 timer var ikke nok til at komme hele vejen rundt.

3 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

Gammel Estrup og det grønne museum

Både Gammel Estrup og det grønne museum var superspændende - men lad være med at betale 50 kr for en kop dårlig kaffe og dagens kage (gl.dags æblekage, så der slap de let omkring det) i caféen lige indenfor porten - gå over i herregården og køb en meget billigere kop kaffe og noget hjemmebag der kan indtages ved langbordet lige ved siden af herregårdskøkkenet - der er levende museum!

18 October 2018
Rated 1 out of 5 stars

Til Kim Larsen koncert.den var såmænd…

Til Kim Larsen koncert.den var såmænd god.
Men ingen ordentlig sikkerheds tjek det var til grin i sig selv. Lang kø ved at købe øl og vand generalet undervurderet selv om vi har haft en god sommer. Toilet besøg bag scenen dette vil give kæmpe kø problener samt det endte det bestemt også med. Og nu selvom om man går før de sidste nummer ender det i et kæmpe kø system. En stor skuffelse af dårlig forberedelse salt sidder stadig i kø under denne kritik samt man modtager ingen info helt klart så dårligt fra deres side af så skuffet over dem

14 July 2018

Take a closer look