Gå & Löpkliniken Reviews 162

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Känns trånga. Köpte ett par Oopos ooahh sport slider. De är mjuka o sköna under foten, men känns väldigt trånga upptill, nästan så att det stryper blodtillförslen i fötterna och jag blir lite öm i fot... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jennifer som undersökte mina fötter och gjorde mina inlägg gjorde ett mycket gott intryck. Hon verkar väldigt påläst och jag fick ett stort förtroende för henne. Jag har använt inläggen i två veckor n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min äldsta son behövde akut få två Bauerfind sports Achilles Support. Jag fick snabbt mailsvar och de skickade produkten samma dag som sedan levererades dagen efter. Jag är tacksam för både ett fint b... See more

Company details

1. Sporting Goods Shop
  2. Orthotics & Prosthetics Centre
  3. Running Shop
  4. Sports medicine clinic

Written by the company

Sveriges bästa sortiment av skoinlägg, skydd och ortoser. Hos oss hittar du noga utvalda kvalitétsprodukter med hög funktion. Shoppa online eller i någon av våra sex kliniker. Hjälp, tips och råd får du av våra medicinska experter: sjukgymnaster, ortopedtekniker och ortopedingenjörer.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Outstanding service

Har handlat online 2 gånger under året. Har inget annat än gott att säga om service och produkter. Blixtsnabbt leverans, noll krångel vid retur och reklamationer, superfina skor. Lars på kundservice, du är bäst 🙂

31 October 2025

Dålig produkt.

Dåliga inlägg, passar inte skon, passar inte foton, men dyrt. Gör mer ont än nytta. Oseriöst.

5 March 2025

Reply from Gå & Löpkliniken

Hej Lars, det lät verkligen inte bra. Är det inlägg du inhandlat på någon av våra kliniker så önskar vi att du kontaktar dem för att reda ut vad som inte känns bra. Oftast går inläggen att justera till och förändra. Mer info om det får du direkt av personalen där.

Om du handlat via vår e-handel så kontaktar du istället oss på info@gaochlopkliniken.se så kan vi kolla närmre på vad det är för produkt du köpt och hur vi bäst löser det.

Vänliga hälsningar

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service och snabb…

Fantastisk service och snabb återkoppling 😊Tyvärr passade inte skorna så jag fick skicka efter en retursedel som låg i postlådan dagen efter.👍🏻Jag kommer med all säkerhet att besöka butiken igen🤩

12 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Felaktigt anpassade skor, tråkig respons

Fick en sko utprovad av personalen för ett problem men skon var inte anpassad för problemet, vilket de inte sedan erkände. Tråkig respons, fick ingen hjälp att åtgärda detta, köpt dyra skor till ingen nytta.

20 July 2024

Otrevlig personal!

Otrevlig personal!
Råkade gå förbi Gå & Löp i Göteborg och såg att de sålde löparskor och eftersom jag behöver köpa nya gick jag in och frågade om jag fick prova ett par specifika skor. Personen bakom kassan berättade att de har skorna inne men att jag inte får prova dem eftersom här behöver man boka en tid först, för ortopedisk undersökning mm. Jag hade ingen aning om detta och har verkligen inga problem med denna affärsidé som jag tycker låter smart.

Men till min stora förvåning var personens bemötande både otrevligt och arrogant. Han var kort i tonen, gav inte ett leende och passade inte på att berätta mer om deras tjänster eller hjälp att boka en tid, utan bad mig irriterat att sticka till Intersport istället utan att säga hejdå. Vilket jag gjorde och fick fantastisk service av jättetrevlig personal och köpte ett par skor där (utan undersökning) för över 2000 kr som passar perfekt!

26 March 2024

Reply from Gå & Löpkliniken

Hej Johan, tråkigt att höra att du blivit dåligt bemött av personal. Det bör dock vara hos något annat företag än oss, vi har nämligen ingen butik i Göteborg utan har butiker från Stockholm och norrut upp till Umeå. Skönt att det löste sig med löparskor till dig i alla fall och att du blev nöjd med dem. Kör hårt så ses vi på något lopp framöver!

Allt gott

Rated 2 out of 5 stars

Trots att jag bestallde en vara "c/o"…

Trots att jag bestallde en vara "c/o" en annan person, den personen fick inte hämta ut.

28 February 2024

Reply from Gå & Löpkliniken

Hej, tyvärr är det ju så att den som står angiven som mottagare av varan är den som behöver hämta ut den. Det räcker inte att skriva c/o för att det DHL Service Point som handhar varan ska lämna ut den. Om annan person än mottagaren ska hämta ut försändelsen krävs legitimation från båda. Jag ser att det verkar ha löst sig ändå med din vara efter att vi ändrat mottagarnamn.

Allt gott

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look