Company replied
De ontvangst van de beheerder was warm en met een goede uitleg. Mooie schone en goed bereikbare garage.
Company replied
Alles snel geregeld! Had gebeld naar het kantoor werd zeer vriendelijk geholpen. De beheerder heeft met de sleuteloverdracht alles rustig laten zien (niet afgeraffeld). Kortom ik kan het iedereen aan... See more
Company replied
Super fijne boxen, erg netjes en goed beveiligd park. Je spullen liggen hier zeker veilig. Aanvraag ging ook snel en soepel, en was allemaal snel geregeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een... See more
Company replied
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Schrijnwerkersstraat 3, 8601 VD, Sneek, Friesland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 93% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from GaragePark - Sneek
Gunstige ligging, lage prijs en voorzien van brandveiligheidsvoorzieningen en een alarmsysteem.

Reply from GaragePark - Sneek
Nemen de tijd om alles goed uit te leggen, zijn vriendelijk, goede service

Reply from GaragePark - Sneek
Omdat bij mij in de straat werkzaamheden zouden plaatsvinden, had ik snel een andere locatie nodig om mijn bedrijfsactiviteiten voort te zetten. In eerste instantie zou ik vanaf 23 augustus een box in Sneek krijgen toegewezen.
Na het maken van de planning kwam ik er echter achter dat ik de ruimte eigenlijk per direct nodig had. Binnen 10 minuten was het geregeld! Alle benodigde documenten netjes per e-mail ontvangen en ingevuld, inclusief een digitale handtekening. Geweldig dat zulke snelle en efficiënte service nog bestaat!

Reply from GaragePark - Sneek
Snel geregeld met de overdracht,hulp altijd bereikbaar en altijd optijd geregeld. Ook is het park netjes en top beveiligd geeft je gewoon een heel fijn en veilig gevoel

Zeer klantvriendelijk geholpen.
Nette box.
Tevreden.
Zeker een aanrader.

Reply from GaragePark - Sneek
Splinternieuwe garagebox gehuurd. Alles zeer snel geregeld. Top!

Alles snel geregeld!
Had gebeld naar het kantoor werd zeer vriendelijk geholpen. De beheerder heeft met de sleuteloverdracht alles rustig laten zien (niet afgeraffeld). Kortom ik kan het iedereen aanraden die opslagruimte nodig heeft!

Reply from GaragePark - Sneek
Ze bieden een zeer professionele service. Het hele proces werd gemakkelijk afgehandeld.

Reply from GaragePark - Sneek
Deze zeer goede ervaring begon met een bezichtiging met de vriendelijke opzichter. De volgende avond kreeg ik de sleutels al in handen van een nagelnieuwe ruime box. Dit dankzij de snelle actie van de net zo vriendelijke administratie.
Box en terrein zijn dag en nacht toegankelijk en zeer goed bewaakt/beveiligd.
Drie stroompunten in de box met een eigen meter; zo kun je met een kacheltje je inboedel op temperatuur houden.

Reply from GaragePark - Sneek
Snelle oplevering, goed kwa prijs en kwaliteit, goed bereikbaar via de site.

Reply from GaragePark - Sneek
Super fijne boxen, erg netjes en goed beveiligd park. Je spullen liggen hier zeker veilig. Aanvraag ging ook snel en soepel, en was allemaal snel geregeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.