Gavebod

2. Mobile Phone Accessory Shop
  3. Exercise Equipment Shop
  4. Game Shop
  5. Perfume store

Information provided by various external sources

Vores to vigtigste fokuspunkter er 1. Tilfredse kunder og 2. Billige produkter. Er du glad for vores service, er det dejligt, men vi vil også gerne vide, hvis noget kan gøres bedre.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Jeg fik da min pakke

Jeg fik da min pakke, efter 7 hverdage

24 June 2019

Hej Benjamin
6 dage er maksimalt forventede i din bestilling. På vores hjemmeside skriver vi at pluk, pakning og overlevering til fragtfirma kan tage op til 48 timer, hvorefter fragtselskabets leveringtider er gældende. I dette tilfælde GLS, der har lovet leveringen på 3-4 dage.
Beklager forsinkelsen på 1 dag! Det vi skriver skal helst holde også i de tilfælde at det er fragtmanden, der forsinker sagen hen over en weekend.
Med Venlig Hilsen
Gavebod
Michael

Rated 1 out of 5 stars

HANDEL PÅ GAVEBOD.dk FRARÅDES

HANDEL PÅ GAVEBOD.dk FRARÅDES
(Fortsættelse til anden anmeldelse)

Jeg vil gerne dele min oplevelse. Den korte version er, at jeg købte og returnerede en vare, men trods mange høflige henvendelser til butikken blev beløbet aldrig returneret. Ved telefonisk opkald var telefonen nedtaget/ikke i drift.

Anders F. Møller

2 April 2019

Hej Anders
Høflighed kan du ikke prale med. Så vi er kede af hele forløbet.
Lige som du, er der så meget vi gerne vil dele....
Du har nu formået at snyde truspilot, ved at lave 2 X 1 stjerne på samme sag.
Hilsen
Michael

Rated 5 out of 5 stars

Flot service

Flot service, hjælpsomme medarbejder, gode priser

12 December 2018

Reply from Gavebod

Vi har været heldige med kunder, der værdsætter vores arbejde. Så Tak Milla, det varmer!

Rated 4 out of 5 stars

Trods alt - god oplevelse!

Jeg havde en lidt uheldig oplevelse med Gavebod.dk da jeg modtog en konditionscykel, hvor saddel og den ene arm var lidt i stykker, og hvor "måleren" ikke fungerede (måler kalorier, km, osv.) Trods min skuffelse, blev jeg mødt med en rigtig god behandling, der kompenserede for oplevelsen.

Efter at skrive til Gavebod.dk, fik jeg at vide at det var den sidste cykel de havde haft på lager. Derfor blev jeg tilbudt 3 alternativer af web-købmanden, herunder gratis returnering uden betaling af fragt, eller at få tilsendt en dyrere spinning cykel mod betaling af en lille merpris, og hvor jeg altså kunne opnå en god rabat. Valgte dog at få nedslag på konditionscyklen og at få tilsendt en ny uorginal saddel oveni. Hertil må jeg self selv investere i en måler, men alt i alt synes jeg at jeg blev mødt med forståelse og tilbudt nogle gode alternativer.

Tak for en god oplevelse trods alt (og fordi I valgte at være så fleksible)! :)

13 November 2018

Take a closer look