Company details

1. Home Furniture Shop

Written by the company

Med en stærk passion for det gode, holdbare design blev Gejst stiftet i foråret 2013. Målet var at udfordre den konventionelle tilgang til design og herved skabe tidsløse produkter – både designmæssigt såvel som i materialer. Gejst er mere end blot et navn, det var fundamentet for virksomheden og denne følelse gennemsyrer stadig hver eneste tanke og produkt vi producerer. Hvert design er et vidnesbyrd om denne følelse, og det er vores måde at dele Gejst med verden. Inspireret af den nordiske livsstil skaber Gejst moderne interiørprodukter i høj kvalitet, som skaber gejst og glæde i hjem verden over, hver dag. For alle Gejst produkter er designet af dygtige danske og internationale designere med ét formål – at skabe Gejst for dig

3.1

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Havde ønsket mig en molekyle lysestage…

Havde ønsket mig en molekyle lysestage i julegave , og skulle nok ha læst mere om produktet men synes den var rigtig fin. Var dog ikke klar over det var et samle selv sæt hvor kuglerne slet ikke kan sidde fast. Den kan ikke flyttes uden man har kugler over det hele og de er meget svære at få sat pæn sammen da det er bunden på stagen der er meget magnetisk. Kan ikke anbefales , det er desværre 400 kr ud af vinduet.

18 January 2026
Unprompted review
Gejst logo

Reply from Gejst

Hej Bente. Tak fordi du deler din oplevelse - det er vi selvfølgelig kede af at høre. Molekyl er bevidst designet som en kreativ “saml-selv”-lysestage uden fastlåst form, hvor kuglerne netop ikke er permanent fastgjort, men holdes sammen af magneten, så man selv kan skabe forskellige udtryk. Det betyder desværre også, at den ikke er beregnet til at blive flyttet, når den først er sat op.

Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende, hvis man havde forventet en mere traditionel lysestage, og vi tager din feedback med os i forhold til at gøre produktbeskrivelsen endnu tydeligere. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Rated 1 out of 5 stars

Palautusprosessi on lähes mahdoton

Palautusprosessi on lähes mahdoton, koska he eivät vastaa sähköposteihin. Nyt on kestänyt noin kuukauden, eivätkä ole palauttaneet rahoja vaikka tuote on lähetetty takaisin.

22 May 2024
Unprompted review
Gejst logo

Reply from Gejst

Hi Markus
we are really sorry to hear about your experience. we have the last month changed ERP system and warehouse, that has caused some issues. really sorry for that. we'll sent you a direct mail to offer you a small compensation for your challenges.

Take a closer look