Vi har her hos JEVA netop fået hjælpe af Emil til vores nye shop (Shoporama) - og det har været 100% positivt fra start til slut. Emil er pålidelig, virkelig dygtig, hurtig, sød og hjælpsom og man... See more
See what reviewers are saying
Top kvalitet og absolut value for money Jeg har brugt Emil og hans tema Gelinde Plus til min Shoporama-webshop, Greenharmony.dk. Processen har været fremragende, og jeg jeg har fået al den hjælp, j... See more
Vi har fået lavet vores nye hjemmeside af Gelinde. Emil var hurtig til at komme med forslag til indhold indenfor de rammer, vi udstak. Når der var noget, vi ville have rettet, var det der allerede... See more
Emil fra Gelinde har hjulpet os med at lave en komplet overhaling af vores webshop. Emil har stået for alt fra design og udvikling til håndtering af domæne, redirects og meget mere. Resultatet blev... See more
Written by the company
Gelinde designer og udvikler digitale produkter og løsninger.
Denmark
- gelinde.dk
No history of asking for reviews
Super kompetent ShopOrama webudvikler og designpartner!
Skulle have flyttet en eksisterende shop til ShopOrama platformen, og fik anbefalet Emil fra gelinde.dk. Efter et telefonmøde var vi i gang. Emil er hurtigt til at sætte sig ind i tingene, og kender alt til mulighederne i ShopOrama. Stort udvalg af temaer, og hurtig til at følge op på tingene. Kan kun anbefale gelinde.dk / Emil.
5 kæmpe store stjerner fra playshop.dk – play the game
Hurtig, reel og dygtig
Jeg har haft Emil til at udføre nogle opgaver på min shop der er hostet på Shoporama. Alt blev udført hurtigt og lige som jeg ønskede. Kan varmt anbefale ham da han er ærlig og reel omkring den tid han bruger, hvilket har sparet mig en del penge.
Stabil og kompetent
Har arbejdet med Emil gennem en længere periode, og kan klart anbefale Gelinde som en stabil og kompetent partner.
6 stjerner fra noti.ph
Gelinde har altid en hurtig løsning
Gelinde har altid en hurtig løsning, hvis man har et problem.
Emil hjalp til, da jeg skiftet webshop platform til Shoporama. Altid hurtigt svar på mail og en løsning på alle udfordringer.
Kan klart anbefale Gelinde. 5 store stjerner fra socks4less.dk