See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med generhvervelse af kørekort, rakte jeg ud til Poul Erik / Generhverv-995.dk, som oprettede adgang til on-line teoriundervisning og arrangerede køreprøven. Jeg havde 1 køretime i Skand... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig simpel. En enkelt time før køreprøve til at rette vaner om. Teori online. Lyn hurtig service fra start til prøver overstået.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog teori som selvstudie, hvorefter jeg fandt Poul Erik / Generhverv-995.dk på nettet. En kort snak, en køretur til Skanderborg/Odder, en lektion før køreprøve for lige "at banke rust", så selve k... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi mennesker er forskellige, og den tilgang Poul Erik anvender, harmonerede desværre ikke med mig. Især hvis du er en type, der kan blive nervøs og har brug for en rolig og støttende tilgang, v... See more

Company replied

Company details

1. Driver's Licence Office

Written by the company

Velkommen til Generhverv 995 – din professionelle partner, når du skal generhverve dit kørekort. Med priser fra kr. 995,- for en køreprøve, er vi ikke kun landets billigste, men kan også være landets hurtigste, hvor vi flere gange har hjulpet elever til teori og køreprøve på KUN 2 dage. Med base i Skanderborg og kunder fra hele området, herunder Aarhus, Odder, Randers, Silkeborg, Horsens m.fl., er vi klar til at hjælpe dig hurtigt og effektivt tilbage bag rattet.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Klar kommunikation lige fra starten med…

Klar kommunikation lige fra starten med præcis den vejledning jeg havde brug for.
Har ikke være til fysisk teoriundervisning, da den tilbudte online undervisning var super skarp og fokuseret på de ting, der er vigtige for at bestå prøven. Efter at have dumpet i 7 af de første 10 test-prøver, lyttede jeg til serien af videoer. Herefter bestod jeg resten af de i alt 42 test-prøver. Det gav ro i maven, og jeg havde ingen problemer med prøven.
Havde kun en køretime umiddelbart før køreprøven, og også her modtog jeg klare og præcise fokusområder for at bestå prøven (og der var en del, der skulle rettes!)
Alt i alt en meget klar og målrettet forberedelse til at bestå både teoretisk- og praktisk prøve.
Har læst en meget negativ anmeldelse her på siden og må blot sige, at den kan jeg ingenlunde genkende???

23 March 2023
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Danmarks største snyder,

Danmarks største snyder,
Vedr.Generhvervelse grundet for høj fart.
Beder om 300 kr ekstra for teori selvom det var inkluderet. Herefter svarer ikke på mails. Bestiller ikke som aftalt køreprøve. Lægger på, når man ringer for at konfrontere med hans snyd. Kender ikke til prøverne han sælger. Sag går videre til advokat. Har fra mange andre hørt også om snyd, men det var billigt så prøvede. Find en anden eller regn med, at du skal have advokat på eller ned forbi manden og snakke med ham for at han ikke bare tager dine 1000 + 300 kr for teori kr uden, at du får det mindste for dem andet end en forældet teoriprøve som du ikke kan logge ind på

10 October 2022
Unprompted review
Generhverv 995 logo

Reply from Generhverv 995

Vi beklager din oplevelse.
Det er rigtigt, at vi tidligere kunne sælge ”pakken” til 995,- inkl. teori og køreprøve, men pga. corona, krig i Europa, inflation, og stigende priser fra vores leverandører mv., har vi været nødsaget til at hæve vores priser til det nuværende niveau.
Vi kan dog stadig kalde os Danmarks billigste køreskole på generhverv til kørekort B og har heldigvis mange glade kunder, der består deres køreprøve!

Take a closer look