Sunda Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Beste vaskemiddelet jeg har brukt. Prøvd ALT for å redde en vintage collage genser som jeg har arvet av moren min, ingenting har gjort at lukten av "innestengt" blir borte. Enter sunda!! Kommer 100... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd med Sunda og produktet Lukt Bort. Produktet fungerer godt og gjør jobben som lovet. Enkelt å bruke, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. God service og en positiv opplevelse. Anbefa... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Så fornøyd med varen jeg kjøpte at jeg måtte inn og bestille meg flere ulike produkter! Valgte duften Lotus på Eddikskyll og den lukter nydelig! Kjapp levering og gode priser.

Company replied

1. Cleaning products supplier
  2. E-commerce service

Written by the company

Vaske- og rengjøringsprodukter utviklet for minimal innsats og maksimalt resultat. Med rengjøringsprodukter som bare fungerer, flyter hverdagen bedre, og du kan bruke mer tid på andre ting. ♡ Vi har alle godt av et rent hjem. Men rengjøring står ikke alltid øverst på gjøremålslisten. Motvillig tar vi fatt på det og piner oss gjennom alle punktene på den ukentlige rengjøringen. Vi i Sunda mener at rengjøring verken skal være anstrengende eller kjedelig – vi vil gjøre det enkelt. For når det blir enkelt å gjøre rent, blir det også morsommere.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Det lukter godt av skyllemiddel men…

Det lukter godt av skyllemiddel men ingenting når klærne kommer ut av maskina etter vask, de blir også litt stive så jeg er litt skuffet over eddikskyllen. Sprayflaske med allrent med rosepelargonia lukter helt nydelig men lukten blir dessverre fort borte, nesten før du rekker å vaske ferdig.

7 September 2026
Rated 5 out of 5 stars

Beste vaskemiddelet jeg har brukt.

Beste vaskemiddelet jeg har brukt.
Kommer 100% til å kjøpe igjen

9 September 2026

Flotte varer med god kvalitet

Flotte varer med god kvalitet

Reply from Sunda

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene! 🥰 Tusen takk for den fine anmeldelsen din! 🌸

Veldig bra produkter

Veldig bra produkter , vil garantert bestille mer fremover

9 September 2026

Reply from Sunda

Tusen takk for den fine anmeldelsen din! 🌸

Rated 4 out of 5 stars

Ved første vask var det merkbar…

Ved første vask var det merkbar endring. Både renere og lukten av rene klær var tilbake.

31 August 2026

Reply from Sunda

Så herlig å høre! 🥰 Så gøy at du merket forskjell allerede etter første vask. Tusen takk for den fine anmeldelsen din! 🌸

Rated 1 out of 5 stars

Tok ikke lukta bort fra klærne i det…

Tok ikke lukta bort fra klærne i det hele tatt..

12 September 2026

Reply from Sunda

Så leit å høre at produktet ikke levde opp til forventningene dine! 💜 Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Rated 4 out of 5 stars

Dette fungerte bra!

Klærne og vasken lukter bedre 😊

Så herlig å høre! 🥰 Tusen takk for den fine anmeldelsen din! 🌸

Rated 3 out of 5 stars

Virker som gode produkter

Virker som gode produkter, men jeg mottok en eske som var opprevet og varene delvis utenfor

Reply from Sunda

Så leit å høre at pakken kom frem i den tilstanden! 💜 Vi håper heldigvis at produktene var uskadde. Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi tar den med oss videre 🌸

Take a closer look