See what reviewers are saying
Beste vaskemiddelet jeg har brukt. Prøvd ALT for å redde en vintage collage genser som jeg har arvet av moren min, ingenting har gjort at lukten av "innestengt" blir borte. Enter sunda!! Kommer 100... See more
Veldig fornøyd med Sunda og produktet Lukt Bort. Produktet fungerer godt og gjør jobben som lovet. Enkelt å bruke, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. God service og en positiv opplevelse. Anbefa... See more
Company replied
Så fornøyd med varen jeg kjøpte at jeg måtte inn og bestille meg flere ulike produkter! Valgte duften Lotus på Eddikskyll og den lukter nydelig! Kjapp levering og gode priser.
Company replied
Company details
Written by the company
Vaske- og rengjøringsprodukter utviklet for minimal innsats og maksimalt resultat. Med rengjøringsprodukter som bare fungerer, flyter hverdagen bedre, og du kan bruke mer tid på andre ting. ♡ Vi har alle godt av et rent hjem. Men rengjøring står ikke alltid øverst på gjøremålslisten. Motvillig tar vi fatt på det og piner oss gjennom alle punktene på den ukentlige rengjøringen. Vi i Sunda mener at rengjøring verken skal være anstrengende eller kjedelig – vi vil gjøre det enkelt. For når det blir enkelt å gjøre rent, blir det også morsommere.
Contact info
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fikk Skyllemiddel på fredag,vasket klær…
Fikk Skyllemiddel på fredag,vasket klær på lørdag. Ingen sur,vond lukt. Anbefales. Jeg skal kjøpe vaskesåpen også.
Det lukter godt av skyllemiddel men…
Det lukter godt av skyllemiddel men ingenting når klærne kommer ut av maskina etter vask, de blir også litt stive så jeg er litt skuffet over eddikskyllen. Sprayflaske med allrent med rosepelargonia lukter helt nydelig men lukten blir dessverre fort borte, nesten før du rekker å vaske ferdig.
Kjempefornøyd!
Lett å bestille, produktene kom raskt. Veldig fornøyd, klesvasken lukter veldig rent og friskt!
Anbefales!
Beste vaskemiddelet jeg har brukt.
Beste vaskemiddelet jeg har brukt.
Kommer 100% til å kjøpe igjen
No har eg prøvd skyllemiddelet og d…
No har eg prøvd skyllemiddelet og d lukta reint og god duft av klean🥰 så anbefales 🥰

Reply from Sunda
Veldig bra produkter som også lukter…
Veldig bra produkter som også lukter utrolig godt!

Reply from Sunda
Ved første vask var det merkbar…
Ved første vask var det merkbar endring. Både renere og lukten av rene klær var tilbake.

Reply from Sunda
Tok ikke lukta bort fra klærne i det…
Tok ikke lukta bort fra klærne i det hele tatt..

Reply from Sunda
Veldig fornøyd med produktet lukt bort
Veldig fornøyd med produktet lukt bort, tok litt tid før det kom men ellers fornøyd

Virker som gode produkter
Virker som gode produkter, men jeg mottok en eske som var opprevet og varene delvis utenfor

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.