Gigafan NL Reviews 38

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Eerst word er gezegd 2 dagen heb je je pakketje vervolgens hoor je er niks meer over drna staat er een week later heb na een maand nog me pakketje niet en nu moeilijk doen en mijn geld niet terug geve... See more

Rated 1 out of 5 stars

Slecht voorraadbeheer. Bestelling geplaatst die de volgende dag bezorgd zou worden. Helaas had ik na 2 dagen nogsteeds geen T&T ontvangen. Nadat ik zelf navraag ben gaan doen bij de verkoper kre... See more

Rated 2 out of 5 stars

Na de bestelling gedaan te hebben kregen we na een aantal dagen een bericht dat een product niet op voorraad was. Het andere product ( psv pyama) zit na het uitwassen , nieuw uit de verpakking... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super!

Snel contact met klantservice en vandaag heb ik mijn pakketje ontvangen. Bedankt!

25 November 2024
Rated 4 out of 5 stars

Dekbed besteld

--UPDATE---

Artikel is dag later gearriveerd en netjes afgeleverd door PostNL. Kreeg tevens bevestiging van shop dat het was verzonden, dus prima.

Evaring bijgesteld op basis van update

------------------------

Dekbed besteld, maar eigenlijk op basis van de reviews al sceptisch. Adverteren ook op bol.com, maar via eigen site stuk goedkoper.

Na 1,5 week nog niets gehoord en ook nog niet verzonden. Beetje in lijn met mijn verwachting.

Nomaal gesproken plaats ik nooit een review, maar net voor de feestdagen toch maar om mensen te behoeden.

Voor nu 2-sterren. Wellicht komt het nog of volgt er nog communicatie, dan pas ik het aan. Zo niet, dan wordt het 1 ster.

Betaal in iedergeval met afterpay hier.

25 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters, weigeren geld terug te geven

Oplichters! Mijn bestelling via Amazon heb ik geretourneerd, maar ze weigeren mijn geld terug te geven. Klantenservice is niet bereikbaar of reageert niet op berichten. En als ze dan na 2 weken een bericht sturen krijg je belachelijke vragen terug waar ik al 3x antwoord op gegeven heb.

17 September 2024

Bestelling niet ontvangen

Paar weken geleden een bestelling geplaatst(drinkfles) tot heden niks ontvangen, telefonisch niet bereikbaar, en geen reactie op mijn mail, heel jammer maar zoontje zat echt te wachten op zijn beker!

3 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Prima ervaring ondanks sceptische…

Prima ervaring ondanks sceptische Trustpilot-beoordelingen. Ik heb onlangs een Ajax-shirt besteld op deze site. Het shirt was nergens anders verkrijgbaar in mijn maat of voor een aanzienlijk duurder bedrag. Daarom heb ik hem op Gigafan.nl besteld. De website ziet er niet helemaal betrouwbaar uit, maar desondanks was het bestellen makkelijk, er was goede communicatie en het was zeer snel geleverd. Helemaal goed dus!

3 March 2024

Een positieve ervaring.

Nadat ik mijn bestelling bij Gigafan had geplaatst las ik op trustpilot allerlei super negatieve recensies. Bijna spijt dat ik deze niet vooraf had gelezen. Echter: het traject van mijn bestelling is meer dan perfect verlopen. 3 dagen na de bestelling en betaling heeft DHL het bestelde item geleverd. Helemaal conform mijn verwachting. Sjappo !!.

30 November 2023

Slecht

Slecht. Adverteren met een foto wat niet het product is wat je thuisgestuurd krijgt. Bestel hier niet meer. Enige oplossing is retour sturen op eigen kosten

18 April 2023
Rated 1 out of 5 stars

Betalen voor retour gestuurd product!?

Product netjes ontvangen, maar was niet goed, dus teruggestuurd. Terwijl ik via mijn track & trace code kan zien dat het product geleverd is, een e-mail ontvangen dat het product niet ontvangen is door Gigafan en dat ik alsnog moet betalen voor het product!? Afgelopen weken meerdere pogingen gedaan om in contact te komen, maar 0 reactie of gehoor. Echt een belachelijke organisatie. Zo facking slecht!

3 April 2023

Oplichters

Een bestelling voor een pyjama geplaatst. De maat van de broek was totaal niet in verhouding met die van het shirt. Dus bestelling teruggestuurd. Hiervoor moest ik extra retourkosten betalen wat ik al raar vond gezien het feit dat de broek en het shirt totaal niet in verhouding van elkaar waren. Eenmaal daar aangekomen kregen we geen reactie en na meerdere contact pogingen werd er verzonnen dat er een stuk karton ontbreekt en dat daardoor de retour niet teruggenomen kon worden. Ben er zeker van dat de verpakking intact was dus hier niet mee akkoord gegaan en gevraagd of ze het verzendbewijs van destijds konden sturen met gewicht erbij. Hierop krijgen wij alleen de reactie dat ze niet in discussie erover gaan. Ondertussen hebben wij ons geld niet terug, de te kleien pyjama niet meer en ook nog een extra geld betaald voor het retour sturen. Wat ons betreft echt oplichters.

19 October 2022

Slechte klantenservice

Verkeerde maat van het product geleverd, helaas laat achter gekomen (meteen als cadeau ingepakt en pas met uitpakken achter gekomen). Klantenservice zeer slecht te bereiken. Retour moest op eigen kosten, wat ik weigerde en daardoor werd door de klantenservice oplichting vanuit mijn kant gesuggereerd.

19 August 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look