Zeer klantonvriendelijk en onbetrouwbaar bedrijf
Via Bol.com bestelden we een houtkachel op 19 januari. Omdat we deze gingen meenemen naar ons franse huis op 23 januari en er stond " levering woensdag 21 januari" kochten we hem bij deze firma. Mijn vriend kreeg een mail met track and trace van DHL die 22 januari nog steeds niet werkte. Op 22 januari belde ik met bol klantendienst om 9u. Deze namen contact op met Gimeg, levering had iets vertraging maar kon er elk moment zijn. Gewacht tot 12u, Nogmaals gebeld, ooh het zou zeker tussen 14u30 en 15u zijn. 15u20, u raadt het al ... niets. Nogmaals klantendienst bol gebeld, die op hun beurt opnieuw Gimeg contacteerden. Nou, er was iets misgelopen met levering, ze zouden ons op de hoogte houden. Ik gaf mijn tel nr en mailadres door want mijn vriend sliep na nachtdienst. 2 minuten later komt er op zijn mail ( die ik gelukkig kon opendoen) een mail van Gimeg dat ze ons later zouden contacteren voor levering. Terwijl ik reeds 3 maal had gezegd dat we hem echt wel moesten hebben die dag. Gevraagd per mail, als antwoord om me te bellen om af te spreken, want de volgende dag was er natuurlijk niemand meer thuis. Geen antwoord. Opnieuw bol.com gebeld, die Nogmaals met Gimeg belden om mij te bellen, maar ook zij kregen onbeleefd antwoord dat we er niet moesten op rekenen om vandaag ook nog maar van hun te horen en ze de volgende dag gingen bekijken wanneer kon geleverd worden. Ik vroeg om 1st te overleggen. Terwijl we de volgende dag in de auto zaten kregen we een mail in zeer slecht Nederlands dat de kachel die dag tussen 13u en 14u zou geleverd worden. Restte ons geen keuze dan bejaarde schoonouders op te trommelen en onvriendelijke chauffeur wou hem zelfs niet net voorbij de voordeur binnen zetten. Bij deze firma zal ik dus nooit nog iets bestellen. 2 dagen thuis zitten wachten voor niets. Zeer klantonvriendelijk!!