Glasstyk I/S Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Anne er fantastisk! Hun svarer prompte og løser de udfordringer du måtte have med hendes smykker. Jeg elsker de nye designs og bruger Anne’s smykker ofte. Elsker havet! 🤩❤️

Rated 5 out of 5 stars

Modtager pakkerne hurtigt med smykkerne lagt i fine æsker med en hilsen om, hvor glassene er fundet. Rigtig hyggeligt.

Company details

1. Jewellery shop

Written by the company

Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

40 reviews in the last 12 months

Write a review

Glasstyk er fantastisk

6 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og smukt smykke

Jeg har købt et utrolig smukt armbånd hos Glasstyk, som skulle bruges til en gave. Smykket i sig selv er fantastisk, og det ankom i den smukkeste indpakning, så det var fuldstændig klar til at blive givet væk. Det, der virkelig gjorde oplevelsen helt unik og personligt, var en lille, håndskrevet hilsen, som lå vedlagt. Her stod der præcis, hvor i verden glastykkerne til lige netop dette armbånd var fundet. Det giver gaven en helt særlig sjæl og historie. Kæmpe anbefaling herfra

15 June 2026

Imponerende service

Imponerende service - har kun ros til dem. Desværre var låsen på en halskæde gået i stykker, men det blev fikset uden problem. Der har været den mest fantastiske service og kompensation for den lille defekt, der jo blev løst.
Vil til hver en tid anbefale dem. Super flotte og unike smykker. Højt service niveau. Ros, ros og ros. Tak til jer.

9 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god stil - på flere måder.

Der var desværre fejl på to af de tre par øreringe, jeg havde bestilt fra Glasstyk. Jeg oplevede dog rigtig stor forståelse og stor imødekommenhed fra deres kundeservice. Efter at jeg havde sendt øreringene retur, fik jeg tilsendt to “korrekte” par øreringe samt et ekstra smykke og et gavekort som beklagelse for fejlene. Det, synes jeg, er virkelig god stil, og det gør at jeg klart vil anbefale Glasstyk til andre. Der kan altid ske fejl, men det er hvordan der bliver rettet op på fejlen, der betyder noget. Jeg har allerede indløst gavekortet, og jeg er så glad for alle mine smykker fra Glasstyk.

13 May 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look