GoBo Byg A/S Reviews 210

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med en vandskade (forsikringssag) har Janne fra GoBo Byg A/S udført forsikringsdækket malerarbejde til absolut UG. Kan varmt anbefale GoBo Byg A/S og specielt Janne, der med sin pro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Start den 13 april med grunder på træværk og malede to dage i træk kl 7,00. Janne var meget venlig og god. Alle der har været her, har været dejlig imødekommende og ind formerend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skjult røskade. Firmaet, GoBo Byg, løste den skjulte røskade med analyse, vvs, murer på 3,5 uger til UG. Det skete vi forsikringsselskabet ALKA. Absolut anbefalelsesværdigt.

Rated 5 out of 5 stars

Michael (VVS) fra GoBo Byg A/S var forbi for at besigtige en vandskade hos os (Forsikringssag) for derefter at skulle planlægge udbedring. Han skønnede dog på stedet at skaden (det dryppende vand i e... See more

Company details

1. General Contractor
  2. Bricklayer
  3. Carpenter
  4. Painter
  5. Plumber
  6. Remodeller

Written by the company

GoBo Byg A/S er en innovativ og kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, der udfører opgaver for private, kommuner og erhvervskunder, men med speciale i håndværkstaksering og udbedring af forsikringsskader. Virksomheden blev grundlagt for 25 år siden og beskæftiger i dag omkring 60 professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere indenfor fagene tømrer-, murer-, maler- og vvs.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Udskiftning af gulv i stuen

Udskiftning af gulv i stuen, køkkenet og entréen. Professionelt, venligt og imødekommende personale. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med firmaet GoBO Byg og vil varmt anbefale dem. Særligt har jeg været meget tilfreds med chefen Dennis Rusholt. Jeg takker.

22 July 2024

Hej Behtash,

Tak for din positive anmeldelse det betyder meget for os.

Jeg giver rosen videre til de omtalte håndværkere.

Rated 1 out of 5 stars

Er ikke bekendt med dit/jeres dygtighed…

Er ikke bekendt med dit/jeres dygtighed i håndværk men helt klart kæmpe -1 stjerne for din/ jeres kørsel og pres sig i skaber ind på motorvej så men er nødsaget at stå på bremserne.
Fortæller bare at men kun tænker på sig selv og skider på alt andet omkring sig. Knap så snart med reklamer på hele bilen.

2 September 2024

Hej Siki,
Tak for din anmeldelse, selvom det ikke omhandler vores arbejde men derimod hvordan vores medarbejder kører i vores firmabiler.
Vil du ikke ringe til mig på telefonnummer 46760039, hvis du fik noteret nummerpladen - for vil da gerne tale med den medarbejder som køre på den måde som du beskriver.
Godt der ikke skete noget.

Louise - Gobo Byg A/S

Rated 1 out of 5 stars

Fokus på aktivitet ikke kvalitet

Har haft en total entreprise. Aktiviteter udført, men maler arbejdets kvalitet ringe. Særligt terrasse arbejdet. Har forsøgt dialog men blank afvisning. Har nu indgivet en klage til byggeriets klageankenævn

5 August 2024

Kære Chris,

Vi har udbedret arbejdet som beskrevet i tilbuddet, som I har accepteret. Vi er kede af, at malerarbejdet er udført ringe i Jeres øjne i sommeren 2022.

Det er rigtigt I har indgivet en klage i Byggeriets klageankenævn, som vi også har besvaret. Vi fastholder at arbejdet er udført korrekt og som beskrevet.

I ønskes en god dag.

Vandskade i køkken

Vi har haft en vandskade i køkkenet, som medførte en nødvendig affugtning fulgt af en udskiftning af hele køkkengulvet. Forsikringsselskabet Tryg havde anvist GoBo Byg til udførelsen af denne opgave, og de to medarbejdere, Nikolai og Viktor, har udført arbejdet til vor største tilfredshed. Godt samarbejde mellem de to, ingen spildtid til hyggesnak, flot håndværk og alle løfter punktligt holdt - en rigtig god oplevelse for os som kunder. Inge & Verner Johansen, Skævinge

23 July 2024

Hej Inge og Verner,

Tak for jeres positive anmeldelse det betyder meget for os.

Vi vil videre bringe jeres anmeldelse til de personer som har haft med jeres sag at gøre.

Rated 5 out of 5 stars

Hele vejen igennem en positiv oplevelse…

Hele vejen igennem en positiv oplevelse fra start til slut!

GoBo Byg har været super gode til at få det hele til at passe sammen i en stresset hverdag.
De er nemme at komme i kontakt med, holder aftaler, følger op, er fleksible o.s.v.
De sørger simpelthen for, at det bare kører gnidningsfrit.

Håndværkerne var meget professionelle. De lyttede og tog sig virkelig tid til at få det lavet, som man gerne ville have det.
De har virkelig lavet et godt stykke arbejde, man kan ikke se, der har været en skade.

Ikke mindst var alle fra GoBo Byg super flinke og hyggelige at snakke med.

9 July 2024

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på.

Vi er glade for at du har været tilfreds med arbejdet, og håber at kunne hjælpe en anden gang.

Meget god service, tak Lucas

Vi havde Lucas komme og fikse vores gulve, og vi var ekstremt imponeret over hans service. Han var punktlig, effektiv, og kvaliteten af hans arbejde var enestående. Vi kan varmt anbefale ham til alle, der har brug for gulvrenovering eller installation. Tak for et godt udført arbejde!

5 July 2024

Hej Jexxy,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg har lidt svært ved at finde din sag i vores system, ud fra dine oplysninger, så vil du ikke sende en mail til mig på gobobyg@gobobyg.dk med din adresse?

For så kan jeg bedre udlevere rosen til vores tømrer Lucas.

Godt arbejde

Vores noget besværlige rørskade er lige afsluttet, og vi er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Vi har haft størst kontakt med Michael fra VVS og han har både brækket op flere steder, fundet de utætte rør, repareret og har lige fået både toilet, håndvask, afløb og skabe på plads igen - venlig, effektiv, og professionel ung mand. Også Dennis fra VVS, Erik med murerarbejdet og Michael med malerarbejdet, har vi været meget tilfredse med.
Tak for et godt stykke arbejde til jer alle

21 June 2024

Hej Freddi,

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft Michael forbi og sætte nye…

Jeg har haft Michael forbi og sætte nye brusere op. Super god oplevelse. Michael er meget professionel og leverer et flot færdigt resultat. Dejligt med en håndværker som kan sit fag og hvor resultatet betyder noget. Kan varmt anbefale Michael. 💪💪💪

20 June 2024

Hej Lars,

Vi sætter stor pris på at få disse anmeldelser da det er god læring.

Vi vil videre bringe din anmeldelse til Michael, som har haft med jeres sag at gøre.

Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke anbefale dem til andre

Havde Go Bo byg ude og se på en forsikringsskade i midten af marts.
Jeg forsøgte flere gange at rykke Mikkel for tilbud. Måtte flere gange ringe til sekretæren for at få Mikkel til at svare. Til sidst lovede Mikkel mig at komme med tilbuddet samme dag.
Der er nu gået 3 måneder, og stadig intet tilbud.
Ville ikke anbefale dem til andre.

28 March 2024

Hej Cecilia,

Tak for din anmeldelse, selvom det ikke er en fem stjernet en. For at jeg kan være dig behjælpelig og finde din sag i vores system, må du meget gerne sende mig en mail med din adresse. Jeg vil gerne se om jeg kan nå at gøre noget fra vores side af.

Hvis du vil, så send dine oplysninger til mig på louise@gobobyg.dk - hvorefter du vil høre fra mig hurtigst muligt.

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Behagelig medarbejder, der kom som aftalt. Godt udført arbejde og god dialog undervejs.

25 May 2024

Hej Katrine,

Rated 5 out of 5 stars

Lars, 5 stjerner, uden tvivl.

Denne anmeldelse er målrettet Lars (maler).

Vi har haft Lars på besøg henover mange dage grundet udbedring af en forsikringsskade. Udover at Lars gør et fantastisk stykke arbejde, så er han punktlig, går i detaljer og en direkte fornøjelse at have i sit hus.
Selv ungerne følte sig hurtigt trygge ved ham, hvilket er usædvanligt for vores børn.

Det er for mange ikke sjovt at have håndværkere på besøg henover lang tid, men når det skal være, vil vi til hver en tid byde Lars velkommen.

21 May 2024

Hej Casper,

Vi sætter stor pris på at få disse anmeldelser da det er god læring.

Vi vil videre bringe din anmeldelse til Lars og den projektleder som har haft med jeres sag at gøre.

Havde besøg af Nicolai fra GoBo Byg d

Havde besøg af Nicolai fra GoBo Byg d. 7/3-2024 angående pudsning af sokkel mm. opgaven passede dem måske ikke da de aldrig er kommet med et tilbud.

23 April 2024

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse, selvom den ikke er en af de gode. Jeg er ked af du ikke har modtaget det tilbud Nicolai har lovet. Vi har travlt i øjeblikket og tager hånd om vores forsikringsskader først, før privatarbejde.

Jeg håber dog, at du har fået hjælp fra anden side.

HURTIG og PROFESSIONEL hjælp

Vi havde en vandskade forsikringsskade og fik hurtig prof hjælp fra jer.
Der skulle skiftes rør og andet under håndvask i køkkenet.
En medarbejder ved navn MICHAEL, udførte opgaven helt perfekt og var i øvrigt et VENLIGT og HØFLIGT menneske. Tak for en DEJLIG oplevelse. Hvis vi får problemer igen med noget tilsvarende, vil vi kontakte jer igen. VH OPPENHAGEN

2 April 2024

Hej Vibeke,

Umulig at få fat på

Jeg har nu prøvet i flere uger at få fat på Mikkel fra GoBo Byg. Hver gang jeg ringer får jeg fat i en flink sekretær der ligger en besked, men der bliver aldrig ringet tilbage. Mængden af spildtid for alles vedkommende er enorm og det virker til at man er lige glad.

18 April 2024

Hej Mikael,

Vi har talt et par gange i telefonen, og er ked af du ikke høre fra Mikkel. Jeg håber dog efter vores sidste snak at Mikkel har kontaktet dig.
Ellers er du velkommen til at kontakte kontoret på telefonnummer 46760039 og vi tager hånd om din henvendelse.

God dag.

Fin hurtig service af Michael

Fin hurtig service af Michael

17 April 2024

Hej Larsen,

Ingen repons og NUL service

Vi har en forsikringssag, hvor Gobobyg er håndværkerne. En ting er at sagen nu har trukket ud i 5 måneder, men i sidste uge ringer en af deres håndværkere til os for at lave en aftale i går. Aftalen er at han skal komme mellem 7 og 7,30. Efter kl 8 ringer vi til Gobobyg for at høre, hvor han bliver af. Vi får at vide at der skam slet ikke er noteret noget besøg hos Gobobyg. Vi får ydermere besked om at det er vores eget problem da de ikke kan hjælpe når vi ikke har navnet på den person som ringede.

Vi skal altså forstå at det er kundens problem når de laver aftaler de ikke overholder. Gobobyg kunne også have kigget på sagen, som ligger hos dem fra forsikringen. Det tog i hvert fald ikke forsikringsselskabet mange øjeblikke at konstatere, hvem kontaktpersonen er.

Vi beder Gobobyg om at ringe meget hurtigt tilbage og lave ny aftale, nu har vi trods alt spildt en dag med dem. Naturligvis hører vi ikke mere fra dem.

Vi har nu snakket med forsikringsselskabet, som siger at den person, som står for vores sag nægter at have ringet til os, på trods af at vi kan bevise at vi har modtaget opkaldet i sidste uge.

Nu har vi heldigvis aftalt med forsikringsselskabet at en anden håndværker tager over. Der er nul service fra Gobobyg og deres håndværkere vælger åbenbart at nægte de aftaler, som de har lavet. Hold jer væk fra Gobobyg.

19 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har lige haft besøg af 2 flinke tømmere…

Har lige haft besøg af 2 flinke tømmere til montering af 1stk vindu og de har leveret et flot stykke arbejde + oprydning så jeg kan ikke være andet end meget tilfreds. Hilsen Jørgen Jensen Græsted.

19 March 2024

Hej Jørgen,

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige sendt vores VVS-konsulent…

Jeg har lige sendt vores VVS-konsulent fra GoBo Byg nedenstående og jeg synes ved Gud, det fortjener at blive delt her også:

Vi har lige modtaget (og betalt) regningen fra jer.
Vil vil afslutningsvis skrive og sige tak for en god handel men frem for alt, vil vi gerne foreslå, at I på næste personalemøde fremhæver jeres svend, som var hos os for at udføre opgaven (vi har desværre glemt hans navn) og gør ham til årets medarbejder. ;-)
Spøg til side.
Vi vil bare sige, at han var i absolut særklasse: dygtig, velinformerende, pålidelig og virkelig rar og høflig. Både du og hans professionalisme og troværdighed er de primære årsager til, at vi bestemt vil anbefale jer til andre og ikke mindst gøre brug af jer ved fremtidige projekter.

Tak for en helt igennem god oplevelse som kunder hos jer.

11 March 2024

Hej T.T,

Tak for din positive anmeldelse det betyder meget for os.

Vi er glade for at du føler dig godt hjulpet på vej og ikke mindst er glad for det endelige resultat. Jeg har sendt rosen videre til VVS'eren der har været ude på adressen.

Til slut vil jeg blot ønske jer en god dag.

Hjælpsom og dygtige

Hjælpsom og dygtige

29 February 2024

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Jeg har lidt svært ved at finde frem til din sag hos os men du er velkommen til at sende mig en mail på louise@gobobyg.dk med dine oplysninger såsom en adresse. For vi vil gerne kunne give rosen videre til de relevante håndværkere og den enkelte projektleder som har haft med din skade at gøre.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Louise - Gobo Byg A/S

Færdiggørelse af toilet

Michael gjorde mit toilet færdigt. Lavede et megaflot fugearbejde. Var virkelig imødekommende og hjælpsom ud over det sædvanlige 🙂

31 January 2024

Hej Margit,