Goedgecurd Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik bestel 2 potjes sinasappel curd a 250 gr. Krijg 4 x 100 gram en overde datum 1 potje a 250gr aardbeiencurd en krijg 1 potje van 100 gram ik heb dus betaald voor 750 gram totaal en krijg 500 gram w... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Rated 2 out of 5 stars

Company details

1. Sweets and Dessert Buffet

Written by the company

Vervaardiging van heerlijke curds, rechtstreeks bij jou thuis geleverd!

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ik bestel 2 potjes sinasappel curd a…

Ik bestel 2 potjes sinasappel curd a 250 gr. Krijg 4 x 100 gram en overde datum
1 potje a 250gr aardbeiencurd en krijg 1 potje van 100 gram ik heb dus betaald voor 750 gram totaal en krijg 500 gram wat ook nog over de datum is. Op zn minst niet netjes wil graag retourneren en geld terug ik wil nog toevoegen dat goedgekeurd het binnen 2 dagen heeft terugbetaald dat vind ik wel netjes, maar nog wel jammer dat ik nu geen curd heb. Ik had graag direct een goede recensie geschreven maar toen ik het pakketje kreeg was ik erg teleurgesteld vandaar de heftige reactie

5 July 2024

Reply from Goedgecurd

Dag Pamela, je weet dat ik hier per mail al op gereageerd heb, toch? Geen enkel probleem hoor. Soms gaat er iets mis, het enige dat ik je gevraagd heb is om iets anders om te springen met het feit dat je vond dat ik je opgelicht heb. Dat vond ik namelijk nogal bijzonder, bijzonder misplaatst ook vooral.

Afijn, goed weekend :-). Ik zal het bedrag terugstorten.

Rated 2 out of 5 stars

Scones zijn droog, te dun en flets van smaak

De scones worden niet luchtdicht verpakt maar zitten los in een plastic bakje met een aandruk- sluiting. Bij openen was 1 doosje opengeklapt. Hierdoor verliezen de scones snel aan versheid en kwaliteit. De scones die ik kreeg vind ik te droog en ze vallen snel uit elkaar. Roomboter is niet te proeven en de smaak vond ik te flets. Bovendien zijn ze te plat. Al met al leken ze meer op droge, brokkelende koekjes dan op scones. Vreemd dat verse scones niet bij de bakker besteld kunnen worden. Althans niet hier in de buurt. Daarom vind ik het initiatief van Goedgecurd zo'n goed idee. Mogelijk was mijn bestelling een incident, dat kan. Toch zal ik niet gauw weer bestellen.

Update 18.04.2024: tot mijn grote verrassing ontving ik vandaag van uitbater Mikael een nieuwe zending van 8 scones van zijn eigen hand met een potje aardbeiencurd erbij. En een hartelijk goedmaak-briefje! Hoe attent. En eerlijk is eerlijk, deze zijn mooi hoog, blijven heel en zijn lekker van smaak. Bedankt voor deze geste Mikael!

28 March 2024

Uitstekend!

Hele fijne, persoonlijke service. Bezorging op tijd en goed verzorgd, en niet te vergeten: super lekkere scones en curd!

10 November 2021

Heerlijk! Lekker proeverijtje!!

Ik had een moederdagpakketje besteld, daar zat van alles in om te proeven.
Het was echt heerlijk! De lemoncurd smaakt niet alleen lekker op de scone, maar ook op een cracker. En echt heerlijk door de yoghurt!
De lemonbars ga ik zeker nog een keer bestellen, dat zijn echte aanraders.

10 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk, snel en ook nog leuk als cadeau

Yes, een aanrader! Heerlijke scones en curd van Goedgecurd op dit weekend. Makkelijk af te bakken en erg lekker in combinatie met de verschillende curdsmaken (ik had het proefpakket en de lemon curd). De curd is trouwens ook erg lekker op andere dingen, zoals yoghurt, pannenkoekjes en cakejes. Pakket was lekker snel in huis, zag er ook allemaal erg leuk en verzorgd uit. Kun je ook prima als cadeau aan iemand geven.

22 February 2021

Proefpakket goedgecurd

Proefpakket besteld, werd snel geleverd, in mooie verpakking. Banaan is tot nu toe favoriet hier. Smaken erg goed op pannenkoekjes, ook aan te raden door kwark/yoghurt te doen!

19 January 2021

Na 15:00, ook nog volgende dag

Snel binnen na bestellen. Na bellen, namelijk al na 15:00, alsnog geregeld! Dankje!

18 January 2021

Reply from Goedgecurd

Hartelijk dank voor de review! Hoop dat je collega’s het er van genoten hebben. 😎

Heerlijk van smaak

Heerlijk van smaak.
. Smaakt heerlijk op een eierkoek en in de yoghurt en kwark.
Vast ook heerlijk op een scone.
Mooi en goed verpakt.. Zeer netjes.
Ook leuk om als kado te geven.
En snel geleverd

4 January 2021

Reply from Goedgecurd

Hartelijk dank voor de review, Anita!

Fijn dat ze .. eh, goedge.. curd zijn :)?

Rated 4 out of 5 stars

Keurige levering en lekkere smaken

Keurige levering; inmiddels twee curds geprobeerd: [1] kers en [2] sinaasappel-kaneel. Kers is versatiel en past goed bij veel etenswaren. De sinaasappel-kaneelcurd is mild en weinig zoet; daardoor past het goed bij andere zoete dingen, maar is het minder geschikt als zoete smaakmaker. Omdat ze allebei een erg prettig mondgevoel en een goede smaak hebben van zichzelf kan het lastig zijn niet uit de pot te gaan eten...

26 December 2020

Top!!

Snel verzonden, heel goed verpakt (de potjes hebben een struikelpartij over een stoeprand overleefd, doos kon weer in vorm worden gedrukt en daarna gewoon cadeau worden gegeven) en last but not least: HEERLIJK!!!

26 December 2020

Thanks! Goed te horen!