Zeer teleurstellende ervaring!
Wij huren regelmatig campers, maar dit is zonder twijfel de meest teleurstellende ervaring die we tot nu toe hebben gehad.
Let op: dit bedrijf probeert je na het terug brengen van de camper de volledige borg af te nemen met allerlei ongegronde claims. Ik heb foto’s erbij gezet om mensen te waarschuwen. Te zien op hun google reviews.
Wat is hun tactiek? Bij de eindcontrole werd de camper volledig nagelopen. Er werd alleen aangegeven dat een lade weer in de geleider geplaatst moest worden. Daarbij werd zelfs gezegd: "Dat lossen we zelf wel op, jullie hebben al genoeg problemen gehad met niet werkende airco." (Dat is een verhaal op zichzelf en zal ik je besparen)
Camper is dus ingeleverd, eindinspectie formulier samen ingevuld, alles prima. Een dag later komt er via Goboony ineens een schadeclaim binnen.
Er werden onder andere €75 schoonmaakkosten gerekend voor zaken die echt ongekend zijn: een paar snoepjes die we op de laatste camping hadden gekregen, een los haartje en foto's van een keukentje dat helemaal schoon is gemaakt in 40 graden bij terugkomst in NL.
We hebben de camper zeer netjes schoongemaakt en hebben in al die jaren nog nooit meegemaakt dat voor dit soort details zulke bedragen worden gevraagd. De foto's die bij de claim zijn gevoegd spreken wat ons betreft voor zich.
Daarnaast wordt schade aan de vloer opgevoerd op de plek waar normaal het trapje staat. Tijdens de gezamenlijke eindinspectie is hierover met geen woord gerept en het staat ook niet op het inleverrapport.
Als er daadwerkelijk nieuwe schade zou zijn ontstaan, verwacht je dat dit direct tijdens de inspectie wordt besproken en vastgelegd. Ook bij de eindinspectie niks over gezegd, niks voor getekend, maar achteraf wel 300 euro willen claimen hiervoor.
Ik schrijf deze review niet omdat ik uit ben op een conflict, maar omdat ik anderen wil waarschuwen.
Controleer vooraf heel goed of de camper daadwerkelijk beschikt over de voorzieningen waarmee wordt geadverteerd en leg bij het inleveren alles schriftelijk vast.
Onze ervaring is helaas dat dit bedrijf er alles aan doet, om achteraf zoveel mogelijk schade’s te claimen. Zeer dubieus verdienmodel, dus pas op!

Reply from Gomobi