Company details

1. Campervan and caravan rental agency
  2. Caravan Dealer

Written by the company

Gomobi is gespecialiseerd in motorhome huren, camper huren en mobilhome verhuur in België, met focus op regio Arendonk, Mol, Kempen en Antwerpen. Wij bieden moderne en volledig uitgeruste motorhomes voor zowel weekend verhuur, korte trips als langere vakanties. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor camper verhuur in België? Bij Gomobi huur je een comfortabele en goed onderhouden motorhome aan een correcte prijs. Onze mobilhomes zijn geschikt voor gezinnen, koppels en vriendengroepen die zorgeloos willen reizen en genieten van maximale vrijheid. Wij staan bekend om onze persoonlijke service, duidelijke uitleg en transparante communicatie. Of je nu voor de eerste keer een camper huurt of al ervaring hebt, wij zorgen voor een vlotte start van jouw reis. Met Gomobi kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een aangename ervaring. Ontdek hoe eenvoudig het is om een motorhome of camper te huren in de regio Antwerpen en Kempen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

3.5

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Zeer teleurstellende ervaring!

Wij huren regelmatig campers, maar dit is zonder twijfel de meest teleurstellende ervaring die we tot nu toe hebben gehad.

Let op: dit bedrijf probeert je na het terug brengen van de camper de volledige borg af te nemen met allerlei ongegronde claims. Ik heb foto’s erbij gezet om mensen te waarschuwen. Te zien op hun google reviews.

Wat is hun tactiek? Bij de eindcontrole werd de camper volledig nagelopen. Er werd alleen aangegeven dat een lade weer in de geleider geplaatst moest worden. Daarbij werd zelfs gezegd: "Dat lossen we zelf wel op, jullie hebben al genoeg problemen gehad met niet werkende airco." (Dat is een verhaal op zichzelf en zal ik je besparen)

Camper is dus ingeleverd, eindinspectie formulier samen ingevuld, alles prima. Een dag later komt er via Goboony ineens een schadeclaim binnen.

Er werden onder andere €75 schoonmaakkosten gerekend voor zaken die echt ongekend zijn: een paar snoepjes die we op de laatste camping hadden gekregen, een los haartje en foto's van een keukentje dat helemaal schoon is gemaakt in 40 graden bij terugkomst in NL.

We hebben de camper zeer netjes schoongemaakt en hebben in al die jaren nog nooit meegemaakt dat voor dit soort details zulke bedragen worden gevraagd. De foto's die bij de claim zijn gevoegd spreken wat ons betreft voor zich.

Daarnaast wordt schade aan de vloer opgevoerd op de plek waar normaal het trapje staat. Tijdens de gezamenlijke eindinspectie is hierover met geen woord gerept en het staat ook niet op het inleverrapport.

Als er daadwerkelijk nieuwe schade zou zijn ontstaan, verwacht je dat dit direct tijdens de inspectie wordt besproken en vastgelegd. Ook bij de eindinspectie niks over gezegd, niks voor getekend, maar achteraf wel 300 euro willen claimen hiervoor.

Ik schrijf deze review niet omdat ik uit ben op een conflict, maar omdat ik anderen wil waarschuwen.

Controleer vooraf heel goed of de camper daadwerkelijk beschikt over de voorzieningen waarmee wordt geadverteerd en leg bij het inleveren alles schriftelijk vast.

Onze ervaring is helaas dat dit bedrijf er alles aan doet, om achteraf zoveel mogelijk schade’s te claimen. Zeer dubieus verdienmodel, dus pas op!

28 June 2026

Beste,

Jammer om te lezen dat u dit zo ervaart. Wij herkennen ons echter niet in de beschuldigingen dat er sprake zou zijn van ongegronde claims of een “dubieus verdienmodel”.

Het voertuig dat u huurde betrof een zo goed als nieuwe camper met ongeveer 400 km op de teller. Deze werd bij vertrek in nette en schadevrije staat meegegeven. Bij terugkomst werden er echter meerdere zaken vastgesteld, waaronder reiniging, een defecte lade/keukenschuif en schade aan de vloer ter hoogte van het trapje. Deze vaststellingen werden fotografisch gedocumenteerd en via het officiële platform behandeld.

Wanneer er tijdens een huurperiode schade ontstaat, dient deze uiteraard vergoed te worden. Dat is geen poging om onterecht waarborg in te houden, maar een normale toepassing van de huurvoorwaarden.

Wat betreft de airco werd vóór vertrek een oplossing voorzien en werd tijdens de huurperiode ook een commerciële tegemoetkoming voorgesteld. Wij blijven bereid om het dossier correct en via het officiële platform af te handelen, maar betwisten uitdrukkelijk de publieke aantijgingen die niet overeenstemmen met onze vaststellingen.

Rated 5 out of 5 stars

Top service en perfecte camper

Alles is goed verlopen van reservatie tot ophalen. Motorhome was netjes en volledig in orde. Zou hier opniew huren

26 May 2026

Reply from Gomobi

Bedankt voor uw fijne review!

Wat leuk om te horen dat alles vlot is verlopen, van de reservatie tot het ophalen van de motorhome. We besteden veel aandacht aan het onderhoud en de netheid van onze campers, dus het doet ons plezier dat dit werd gewaardeerd.

Bedankt voor het vertrouwen, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Rated 5 out of 5 stars

Topreis!

Echt een leuke reis gehad! De motorhomes waren top!

28 May 2026

Reply from Gomobi

Bedankt voor uw leuke review!

Wat fijn om te horen dat jullie een topreis hebben gehad en zo genoten hebben van onze motorhomes. Daar doen we het voor!

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we jullie binnenkort opnieuw verwelkomen voor een volgend avontuur.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look