Bedste og mest personlige service jeg har oplevet.Kan kun rose og jeg vil helt sikkert handle der i fremtiden
See what reviewers are saying
Super hurtig hjælp - der var en lille udfordring med hvad der var på lager, men Christine var så hjælpsom og den gave jeg skulle bruge blev fikset helt perfekt af butikken! Stor anbefaling herfra!
Fik en rigtig fin service over telefonen da jeg havde spørgsmål vedr min ordre og fik lavet en fin aftale vedr. afhentning af varen. Alt i alt fin og hurtig service
People also looked at
Bedste og mest personlige service jeg…
Anbefales.
Godt tilbud, fin og hurtig ekspedition, alt godt - mine varmeste anbefalinger.

Meget fin handel ⭐️
Hurtig levering, og meget glad for min vare.
Lever 100% op til forventningerne 👏

Reply from Goods & wood
Den fineste lille interiørbutik på…
Den fineste lille interiørbutik på Gammel Kongevej!
Man kan altid finde de bedste værtinde- og fødselsdagsgaver – og ikke mindst noget lækkert til sig selv. Udvalget er både stilfuldt og unikt. Betjeningen er hver gang super sød, hjælpsom og imødekommende.
Goods&Wood er helt klart et besøg – eller flere – værd!

Reply from Goods & wood
Lækre varer og hurtig forsendelse
Lækre varer og hurtig forsendelse - kan klart anbefales.
Anne
Bedste butik punktum.
Meget smukt tørklæde
Super hurtig hjælp
Jeg havde lavet en fejl
Jeg havde lavet en fejl, overset noget. Men efter en telefonsamtale blev alt vendt til det bedste 🤗
Lynhurtig levering
Service ud over det sædvanlige!
Bestilte et sengetæppe (gave) tæt op mod jul. Skrev at det naturligvis var vigtig for mig at tæppet kunne leveres før jul og hvis der vat tvivl om at det kunne nås ville jeg hellere køre ind og hente det hos dem i butikken.
Fik en SMS dagen efter hvor vi snakkede tingene igennem vedr. standard leveringsmuligheder. Samtalen endte med at Christine endte med at tilbyde selv at køre forbi os og aflevere tæppet samme dag, så vi var sikre på at det nåede frem. Virkelig god service!!!
Tæpper var desuden i perfekt stand og godt pakket ind.
Tak!
Fin service....
Hurtigt og rigtigt flotte vare