Super god oplevelse! Hurtig service og levering. Havde spørgsmål til hvilket produkt der var bedst egnet til en dement - skrev til GPS-tracker.dk lørdag eftermiddag og blev ringet op ca. en time sen... See more
See what reviewers are saying
Har købt 4 stk GPS halsbånd 1 stk virker nogenlunde!... Det fremsendt reklamation til opgivne mailadresse, men kommer retur! Hjemmeside er nedlagt pt...ingen respons! Man kan nok godt regne... See more
Company replied
God og stabil service. Gode til opfølgning. Vi er helt nye her og glæder os til fremtidigt samarbejde Mvh Renas ApS
Har nu hele min flåde(15stk), er rigtig godt tilfreds, hurtig og personlig service.. Gps'en er meget præcis, og vi bruger dagligt historikken til afregning af timeløn hos vores kunder.. Vi har også... See more
Written by the company
Bemærk venligst, at GPS-tracker blev opkøbt d. 1/1-2020 af GSM Teknik ApS. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at yde professionel service. Vi kan ikke slette tidligere dårlige anmeldelser, men håber, at både eksisterende og nye kunder vil tage godt imod os. Vi tilbyder flådestyring og kørebøger til køretøjer og maskiner, der giver et komplet overblik over enhedernes nuværende position og deres rute og stop indenfor de seneste 12 måneder. Dette er afgørende for mange virksomheder, når det kommer til dokumentation overfor kunder og myndigheder. Vores software er skræddersyet til at imødekomme feedback fra vores kunder, og vi fortsætter med at udvikle nye funktioner.
Søndersøvej 4, 5492, Vissenbjerg, Denmark
- 52 62 52 00
- support@gps-tracker.dk
- gps-tracker.dk
No history of asking for reviews
God og stabil service
Mvh Renas ApS
Lad mig først slå fast
Lad mig først slå fast, service er helt i top !!
God opfølgning !!!
Hurtig levering !!!!
Jeg har købt ODIN TRACKER - bare helt fantastisk, har det hele !!!
Har nu hele min flåde(15stk)
Vi har også fået tilrettet flere små ting så de passer til netop vores behov, det er super fedt..
Kan kun anbefales her fra...
Godt produkt og god service
Jeg har og bruger fortsat en GPS tracker fra GPS Tracker /GSM teknik.
Det gør jeg fordi det er let, nemt, billiget og lige til.
Jeg kan kun give de varmest anbefalinger til hele holdet hos GPS-Tracker.dk
INGEN svar eller mulighed for reklamation eller andet!
Har købt 4 stk GPS halsbånd
1 stk virker nogenlunde!...
Det fremsendt reklamation til opgivne mailadresse, men kommer retur!
Hjemmeside er nedlagt pt...ingen respons!
Man kan nok godt regne ud hvorfor udfra disse oplevelser samt anmeldelser!!
hold øje med der ikke åbner et nyt sted tilsvarende og med samme kontaktoplysninger!

Hurtig og flot service
Hurtig og flot service
havde et par spørgsmål - Jeg ringede til deres support og 2 minutter efter havde de vejlede mig
Gode priser og God Service
Super service - gode produkter
Kommer altid til tiden, og priserne er til at forstå.
Varm anbefaling til GPS-Tracker.dk herfra.
Havde købt en Gps-tracker til min…
Havde købt en Gps-tracker til min demente mor. Vi kunne ikke få den til at fungere. Prøvede at ringe til firmaet, men ingen kontakt. Skrev til dem, og der fik vi instrukser af dem. Men GPS'en virkede stadig ikke. Fik mail om at returnere uret, og så ville vi få pengene retur. Efter en uges venten har vi stadig ikke få pengene retur. Og kontakt over mail er gået død.
Vil fraråde at købe noget som helst hos det firma.
Min mor ville bare have et Gps ur, så vi kunne finde hende, Hvis hun faldt eller ikke kunne finde hjem. Trist at nogle udnytter de svage.
Et svar retur.
Pengene kom først på kontoen efter denne anmeldelse. Vi fik en data specialist til at kigge på uret. Han forsøgte også at ringe til jer. Så kontaktede han Kids Gps og de hjalp ham. Uret virkede ikke. Så nu køber vi uret der. Så et fejl køb var det ikke.

Ingen support
Har købt en tracker som ikke virker efter hensigten, har skrevet til GPS tracker dk for at høre hvad problemet kan være og hvordan det kan løses, men der bliver ikke svaret på henvendelser, til trods for at der loves svar inden for 24 timer på hjemmesiden.
Levingen var fin og hurtig, men hvis der er problemet med produktet, skal du ikke forvente at få hjælp til at løse det.
Absolut ingen service
Har nu i flere omgange D. 21/8 – 2018 og 24/8 2018 skrevet til gps-tracker's kundeservice om bedt om et tilbagemelding. Der har været ABSOLUT radio tavshed. Konkurrenten ”Kidssafety” reagerede inden for en time, selvom det var sent tirsdag aften. GPS-tracker kan IKKE anbefales
Ingen hjælp at hente hvis du har…
Ingen hjælp at hente hvis du har skiftet e-mail adresse.

Reply from GPS-Tracker.dk
Nu har vi fået kontakt med firmaet
Nu har vi fået kontakt med firmaet, som har stillet løsning i udsigt, nemlig at få en ny tracker med halsbånd uden beregning og overført abonnement. Så må vi se i løbet af en måneds tid om det holder.
Bjørn Juvik
Det er bare 100% god service man får…
Det er bare 100% god service man får her og hurtig levering
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Hurtig service og levering.
Havde spørgsmål til hvilket produkt der var bedst egnet til en dement - skrev til GPS-tracker.dk lørdag eftermiddag og blev ringet op ca. en time senere. Havde løbende dialog resten af lørdagen og varen blev gjort klar til forsendelse i løbet af søndagen.
Modtog løbende info om hvor i "systemet" varen befandt sig samt detaljer til hurtigt at få registreret GPS'en samt få den "køreklar". Vil klart købe her igen hvis behovet melder sig.
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service, også da jeg desværre måtte returnere den købte GPS tracker, idet min svigerfar nægtede at gå med den !
Super fin service
Super fin service. Godt produkt og venlig betjening.
Super betjening og hurtigt hjælp
Super betjening og hurtigt hjælp med mit problem.Den bedste service jeg længe har oplevet.
5 Stjerner udelukkende pga den høje …
5 Stjerner udelukkende pga den høje service 👌😊
Sad og ik kunne få det L*** til at fungere Tirsdag aften. Så skrev til dem kl 22. På deres facebook side. Imponerende nok svaret de, og brugte godt og vel en halv time en tirsdag aften på at hjælpe mig 👏
Og nu spiller det bare 👌

Virkelig god service
Jeg havde problemer med at få en cykel tracker til at virke.
Mine mange henvendelser om problemet blev alle besvaret med gode råd.
Da jeg stadig ikke kunne få trackeren til at virke sendte jeg den tilbage og problemet blev fixet.
Sådan skal det gøres.
fantastisk service
Noget af den bedste service jeg længe har oplevet.
Bestilte et GPS tracker børneur. Ordren gik ikke i gennem i første omgang, så prøvede igen, der gik den så fint i gennem. Der blev efter 2 dage leveret det bestilte produkt. Udførlig og overskuelig brugsanvisning på dansk blev fremsendt på mail.
Dog blev pengene trukket 2 gange på min konto, da den første ordre alligevel var gået i gennem og blevet oprettet.
Men efter en mail til deres kundeservice, hvor der blev hurtigt svaret ( samme aften ) blev pengene tilbageført til min konto, uden problemer.
Kan varmt anbefales.