Gravions IG

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Cryptocurrency Service
  2. Gold and silver trading company
  3. Investment company

Written by the company

Handlując z Gravionics IG, wybierasz partnera, któremu możesz zaufać. Jesteśmy dumni z naszej reputacji, przejrzystych warunków i zespołu profesjonalistów, którzy pomagają naszym klientom osiągnąć maksymalne wyniki na rynku.

Contact info

Dobra decyzja

Decyzja o wejściu w kryptowaluty i skorzystaniu z tej platformy naprawdę się opłaciła. Inwestuję tu już od kilku miesięcy, widzę realne zyski i wszystko działa tak, jak powinno. Jestem w pełni zadowolony z efektów.

29 April 2025
Rated 4 out of 5 stars

Na platformie znalazłem naprawdę sporo…

Na platformie znalazłem naprawdę sporo materiałów edukacyjnych, które pomogły mi ogarnąć temat handlu i podnieść swoje umiejętności. Są tu i wideo, i artykuły – wszystko, czego potrzeba, żeby porządnie się nauczyć.

9 May 2025

Witaj Gracja Zając,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Doceniamy Twoje zaufanie i cieszymy się, że Twoja współpraca z platformą Gravions IG była dla Ciebie pozytywna. Nasz zespół będzie nadal ciężko pracował, aby zapewnić użytkownikom stabilne, wydajne i profesjonalne wsparcie.

To dobry początek

Kiedy zacząłem korzystać z platformy inwestycyjnej, zdałem sobie sprawę, jak wiele okazji wcześniej przegapiłem. Okazało się, że nawet przy niewielkich inwestycjach można stopniowo budować strategię i uczyć się zarządzania aktywami. Cieszę się, że odkryłem ten rynek.

2 May 2025

Witaj Aleš Olszewski,

Wygodny handel

Kiedy napisałem do supportu z pytaniem, byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony — odpowiedź przyszła szybko i była konkretna. Problem został załatwiony błyskawicznie, co pokazało, że faktycznie zależy im na klientach. Przy takim podejściu handel tutaj jest nie tylko opłacalny, ale i naprawdę wygodny.

29 April 2025

Witaj Gertruda Wysocka,

Szybkość jest najważniejsza

Platforma jest stabilna, kwotowania są w czasie rzeczywistym, ale najfajniejsze jest to, że wypłaty są tutaj naprawdę natychmiastowe. To właśnie stało się dla mnie kluczowe.

18 April 2025

Witaj Gabrysia Piotrowska,

Szeroki wybór

Tutaj możesz handlować czym tylko chcesz - od walut po złoto, ja handluję za pośrednictwem kontraktów CFD - stawiam na dywersyfikację: utrzymuję pozycje w akcjach i walutach, aby zrównoważyć ryzyko. Do tej pory model ten przynosił stabilne wyniki.

13 April 2025

Witaj Szczeosny Michalski,

To dobra wiadomość

Wiadomości od nich naprawdę działają - dając dobry wgląd w to, dokąd może zmierzać rynek. Nie raz byłem na plusie rynku

11 April 2025

Witaj Ania Kamińska,

Sygnały transakcyjne pomagają mi

Z pomocą Gravions IG odkryłem coś nowego - sygnały transakcyjne. Dzięki nim stałem się szybszy w poruszaniu się po rynku - rekomendacje oparte są na analizie technicznej i algorytmach. Pomagają mi wyłapywać trendy, znajdować punkty wejścia i mądrze ustawiać stop.

5 April 2025

Witaj Albina Gorska,

Rated 5 out of 5 stars

Wygodne warunki pracy dla klientów

Mają wszystko, czego potrzebujesz do handlu: łatwy dostęp do rynku spot i futures, elastyczną dźwignię i narzędzia do analizy technicznej - od wykresów świecowych po popularne wskaźniki. Platforma zapewnia wszystkie warunki do kontrolowania ryzyka poprzez stop loss i take profit.

13 April 2025

Witaj Oliwia Zielinska,

Motywacja od firmy

Fajną rzeczą jest to, że mają bonusy. Spełniłem wszystkie warunki podczas rejestracji i otrzymałem premię pieniężną. Jest to świetna motywacja i sprawia, że zdaję sobie sprawę, że firma jest również zainteresowana Twoim sukcesem

14 April 2025

Witaj Dariusz Kwiatkowski,

Strategia

Ogólnie rzecz biorąc, powiedziałbym, że ceny na platformie są bardzo rozsądne. Używam brokera głównie do inwestycji długoterminowych.

8 April 2025

Witaj Hainrich Kowalski,

Preferencje

Mój przyjaciel i ja rejestrowaliśmy się na zmianę w różnych firmach i porównywaliśmy wyniki brokera. On nie dba o to, gdzie handlować w średnim okresie, a ja lubię pracować z Gravions IG.

2 April 2025

Witaj Mieczysława Kozłowska,

Początek

Nie jestem ekspertem, ale mój brat jest w tym dobry. Polecił mi Gravions IG i tam zacząłem handlować kryptowalutami. Nie wypłaciłem jeszcze żadnych pieniędzy, nie mam wystarczająco dużo do wypłaty.

28 March 2025

Witaj Krystiana Woźniak,

Zdecydowanie zostanę tutaj.

Zarejestrowałem się na tej stronie i jeszcze jednej. Od razu powiem, że ta okazała się najlepsza. Artykuł, który został napisany o nich na Binance okazał się prawdziwy. Wszystko wygodne - wypłata środków, newsy tylko w sprawie i najciekawsze.

2 April 2025

Rated 5 out of 5 stars

Lubię pracować z tym brokerem

Lubię pracować z tym brokerem. Zawsze bardzo szybka realizacja zleceń i nigdy nie martwię się o swoje dane osobowe lub pieniądze. To wszystko, czego potrzebuję do pracy

16 March 2025

Reply from Gravions IG

Bardzo cieszymy się z Twoich pozytywnych doświadczeń! Naszym głównym celem jest, aby każdy z naszych klientów czuł się doceniony.

Rachunek bieżący

Niedawno zacząłem handlować na prawdziwym koncie. Nie w dużych ilościach, ale jednak. Jak dotąd idzie mi całkiem nieźle, zarobiłem już niewielką sumę pieniędzy.

6 March 2025

Najlepszych na rynku

To bardzo dobra firma. Jestem bardzo zadowolony, że firma ma doskonały wybór instrumentów handlowych, aby zaspokoić wszystkie gusta. Warunki handlowe są dość korzystne, powiedziałbym, że jedne z najlepszych na rynku

4 March 2025

Wszystko jest supe

Podobała mi się współpraca z tym brokerem. Nigdy nie miałem żadnych problemów z wpłacaniem i wypłacaniem środków. Szybkie otwieranie i zamykanie zleceń. Wszystko jest super, jestem zadowolony ze wszystkiego

8 March 2025

Rated 5 out of 5 stars

Dzięki rozsądnemu podejściu możesz…

Dzięki rozsądnemu podejściu możesz zarobić dobre pieniądze, firma zapewnia doskonałe możliwości i narzędzia handlowe. Platforma jest idealna zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych traderów.

4 March 2025

investing

Lubię tę firmę. Po przeczytaniu artykułu na ich temat na stronie investing, postanowiłem ich wypróbować i nie pomyliłem się w swoim wyborze! Szybko wypłacają pieniądze, egzekucja jest doskonała, wsparcie techniczne jest dobre i szybkie. Dobra platforma, polecam.

25 February 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look