Bottega di Graziano en besynderlig…
Bottega di Graziano en besynderlig oplevelse
Vi er et vennepar der jævnligt går ud og spiser sammen, vi har også været på jeres restaurant i Møllegade, hvilket vi var glade for.
Så nu havde vi set frem til at skulle besøge jer i Værnedamsvej, vi havde læst den fine anmeldelse i Berlingske, og havde studeret menukortet nøje og vidste hvad vi hver især godt kunne tænke sig at få. Vi blev da meget overrasket over den besked vi fik af tjeneren, at når vi var 4 personer skulle vi tage jeres Mi Fido menu, det stod på jeres hjemmeside fik vi at vide, der står så 6 personer hvilket vi fandt ud af senere, vi troede på hvad der blev sagt til os.
Vi blev noget skuffet over denne besked, og tænkte skulle vi gå. Vi lod os over tale, men det blev ikke den oplevelse vi havde set frem til, så en dårlig fredag aften.
Det hele virkede noget kaotisk, når tjeneren laver drinks, brugte han fingeren til at rørerundt med, en anden pillede næse.
Det var i det hele taget en besynderlig oplevelse, nogle af de andre gæster havde også udfordringer med en forkert regning.
Jeg har efterfølgende kontaktet restauranten vedr. Ovennævnt, men har intet hørt.
Bottega di Graziano kan jeg ikke anbefale.