Graziano Reviews 9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Bottega di Graziano en besynderlig…

Bottega di Graziano en besynderlig oplevelse
Vi er et vennepar der jævnligt går ud og spiser sammen, vi har også været på jeres restaurant i Møllegade, hvilket vi var glade for.
Så nu havde vi set frem til at skulle besøge jer i Værnedamsvej, vi havde læst den fine anmeldelse i Berlingske, og havde studeret menukortet nøje og vidste hvad vi hver især godt kunne tænke sig at få. Vi blev da meget overrasket over den besked vi fik af tjeneren, at når vi var 4 personer skulle vi tage jeres Mi Fido menu, det stod på jeres hjemmeside fik vi at vide, der står så 6 personer hvilket vi fandt ud af senere, vi troede på hvad der blev sagt til os.
Vi blev noget skuffet over denne besked, og tænkte skulle vi gå. Vi lod os over tale, men det blev ikke den oplevelse vi havde set frem til, så en dårlig fredag aften.
Det hele virkede noget kaotisk, når tjeneren laver drinks, brugte han fingeren til at rørerundt med, en anden pillede næse.
Det var i det hele taget en besynderlig oplevelse, nogle af de andre gæster havde også udfordringer med en forkert regning.
Jeg har efterfølgende kontaktet restauranten vedr. Ovennævnt, men har intet hørt.
Bottega di Graziano kan jeg ikke anbefale.

27 March 2026
Rated 3 out of 5 stars

God mad, dårlig betjening

Maden var god, stedet hyggeligt og autentisk, men betjening var så ubehagelig. Min kæreste og jeg var forbi Graziano på Møllegade, og var helt oppe og køre over maden - så lækkert og sjovt at prøve en masse forskelligt. Vi oplevede dog, at vores tjener, en ung mand, var utrolig arrogant og "konfronterende" i hans måde at tale på - når vi stillede spørgsmål blev det altid mødt med et irriteret og kort svar. Vi så igennem fingrende på det, men til sidst da vi skulle betale ville min kæreste se kvitteringen igennem og han blev mærkbart frustreret. Jeg synes det er ærgerligt, at sådanne en type skal ødelægge en ellers fin oplevelse.

24 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk og autentisk sted med…

Helt fantastisk og autentisk sted med en sjælden hjertevarme.
Noget af det mest lækre og veltillavede mad jeg har smagt.
Kombineret med den ånd der tydeligt mærkes på stedet, gør det Graziano til mit absolutte favoritsted.

28 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ærgerlig oplevelse

Virkelig besynderlig oplevelse!
Købte chef’s menu og Wine tasting menu (ca.1000DKK pr. Person).
Vinmenu var virkelig dårlig - halværgerlige vine og middelmådig mad!
Undskyld, men jeg er så skuffet…Vi havde glædet os i flere måneder til besøget - og det var bare under middel!
Kan på ingen måder anbefale dette sted. Hverken vin, mad eller tjenere…

20 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Her finder du en bid af Toscana,

I en by, hvor eventyret aldrig sover, ligger en magisk oase skjult i Møllegade kendt som Restaurant Graziano. Denne italienske skat har formået at indfange hjertet af Toscana og bringe det til København, hvilket har gjort den til et sted fyldt med fortryllende smage og en atmosfære, der får selv de mest hærdede globetrottere til at tabe pusten. Der er to veje til den ægte italienske oplevelse. Den første vej er en rejse på 1700 km til Toscana. Men der findes en anden vej, og den er hverken lang eller trættende. Den bringer dig til hjertet af Nørrebro. Ved indgangen til Restaurant Graziano bliver man mødt af en aura af ægthed. Det er som om, du træder ind i en toscansk trattoria, hvor duften af friske råvarer og aromaen af italienske krydderier fylder luften. Her er mad ikke bare mad; det er en kunstform, hvor hver ret er et mesterværk, skabt med kærlighed og omhu. Jeg var så heldig at blive inviteret til en reception på denne fortryllende restaurant, og jeg blev blæst omkuld af de sanselige indtryk. Hver ret, var en symfoni af smag, der dansede på tungen og efterlod en længsel efter mere. Det var som om, råvarerne var blevet forvandlet af en usynlig tryllestav til de mest fantastiske retter. Mange vil sige, at Toscana har meget at byde på, og det har de utvivlsomt ret i. Men hvis du søger en ægte italiensk kulinarisk oplevelse, lyt til mit råd: tag cyklen til Nørrebro og lad Restaurant Graziano tage dig med på en rejse til hjertet af Italien, uden at du behøver at forlade København. Her vil du finde en lille bid af Toscana, som du aldrig vil glemme.

15 June 2024

Autentisk italiensk restaurant

Savner du den lille lokale italienske restaurant i Toscana? Så skal du ikke køre helt ned til Italien, men blot tage ud på Nørrebro og besøge restauranten Graziano. Når man sidder indenfor, føler man sig hensat til Italien. Personalet er utrolig venlige og yder rigtig god service.
Helt normalt “dagligdags” italiensk mad og flere fine vine som går godt sammen med maden. Vi fik store oliven fra syd Italien og bønne suppe til forret. Tre forskellige pasta retter og en lækker dessert. Vores teenager datter var så glad for spaghettien, at vi måtte bestille en ekstra portion til hende. Ejeren Jonathan og tjenerne tog sig rigtig godt af os. Der var egentlig ikke flere ledige pladser i restauranten, så vi fik lov at sidde lige inden for døren og det blev vi faktisk rigtig glade for. Der var rigtig italiensk stemning, hvor vi var midt i travlheden fra køkkenet og tjenerene. Fjernsyn der viste cykelløb (der må man selv få historien om det fra Jonathan), som at sidde på en lille lokal restaurant i Italien!!!
Service, mad og vin virkelig godt. Vi kommer helt sikkert igen!!!

9 May 2024

Is this your company?