Zoals elke keer: uitermate tevreden en onder de indruk. Ook dit festival (Sunglow) is een parel waar ik uit mijzelf nooit zou zijn beland. Dankzij Guestzone mogen ervaren 🩷
See what reviewers are saying
Gratis kaartjes winnen voor een festival of uitje. Dat werd door Guestzone mogelijk gemaakt. Een heerlijk uitje met zn 2en. Doordat we ze gewonnen hadden konden we een keer relax na het werk gaan. Nor... See more
Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow
Company replied
Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.
Company replied
Company details
Written by the company
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Contact info
Netherlands
- klantenservice@guestzone.nl
- guestzone.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super geregeld
Super geregeld, makkelijk aanmelden en tof feest! Bedankt😊

Reply from Guestzone
Een ticket kost een paar euro als je…
Een ticket kost een paar euro als je wint en het kan bij de grootste festivals. Wat wil je nog meer ?

Reply from Guestzone
Het was een geweldig feestje
Het was een geweldig feestje. Mooi weer ook. Alles goed voor elkaar. Heerlijk gedanst. Hoop op nog meer van dit soort feestjes. Super tof dat ik op de gastenlijst stond🙏🏻

Super tof feest
Super tof feest, op een gave locatie, geweldige muziek en heerlijk publiek!!

Reply from Guestzone
Zoals altijd stonden we op de…
Zoals altijd stonden we op de gastenlijst.
Machtig prachtig leuk feest. Bedankt voor de tickets.

Werkt gewoon
Zoals de titel al zegt, het werkt. Meedoen kost wel geld en je kunt natuurlijk niet altijd alles winnen, dus soms heb je goedkope kaartjes, soms ben je gewoon wat geld kwijt. Ik heb tot nu toe geen problemen ondervonden met gastenlijstplaatsen of tickets.

Reply from Guestzone
Super dat we via Guestzone naar…
Super dat we via Guestzone naar Korolova konden!!! Dank Guestzone!!!

Reply from Guestzone
Kaartjes gewonnen voor een super leuk…
Kaartjes gewonnen voor een super leuk feestje. Ik had nog iets verkeerd ingevuld met het e-mail adres van mijn introducé, via de mail zeer behulpzaam contact gehad, en probleem was opgelost. Verder heel handig overzicht van alle interessante feestjes!

Leuk feest!!!
Leuk feest. Super geregeld door Guestzone. Via gastenlijst naar binnen. We hebben genoten!

Reply from Guestzone
Goede service is toch geweldig dat je…
Goede service is toch geweldig dat je kans krijgt om via winacties gratis kaartjes te winnen voor een top avond.

Reply from Guestzone
Fijn dat je kaarten kunt winnen voor…
Fijn dat je kaarten kunt winnen voor leuke evenementen!

Leuk sfeer
Leuk sfeer, fijne locatie, niet te vol geprot met mensen. En vooral allemaal leuke spontane mensen!
En natuurlijk de goede muziek niet te vergeten

Reply from Guestzone
Mooie winactie en alles prima…
Mooie winactie en alles prima gecommuniceerd.

The Trustpilot Experience