Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... See more
Company replied
Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.
Company replied
Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... See more
Company replied
Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij
Company replied
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Werkelijk sinds het ontstaan van Guestzone allang lid en ben enorm blij met hun mooie vrijkaarten altijd
Uitstekende service ook snelle feedback en antwoord altijd

Reply from Guestzone
Bedankt Guestzone voor de gewonnen kaarten van Cap Dadge van Secret Underground. We hebben zeker genoten van dit heerlijke feestje 👌🥳

Reply from Guestzone
Het was een superleuk feestje! Dank aan Guestzone voor de gewonnen gastenlijst plaatsen!!!

Reply from Guestzone
Ben een echte dance liefhebber en guestzone is een super platform altijd up to date en zeer klantvriendelijk gisteren vrijkaartjes gewonnen voor history of hardcore en super genoten

Reply from Guestzone
Kaarten gewonnen en super leuk feest gehad 🤩

Reply from Guestzone
Ik weet niet eens meer hoeveel tickets ik inmiddels via Guestzone heb gewonnen, maar Lunapark was absoluut één van de beste ervaringen.
Ook 5 sterren voor Guestzone voor hun betrouwbaarheid en eerlijkheid . Echt Top

Reply from Guestzone
Kaartjes vrij last minute binnen maar snel reactie via de mail en gelukkig hadden we ze nog op tijd. Heerlijk genoten! Bedankt!! Nu 3e keer dat ik iets gewonnen heb en blijf zeker vaker meedoen!

Reply from Guestzone
De communicatie rondom het winnen van een ticket voor White Moon was zeer duidelijk. Werd goed op de hoogte gehouden en de instructies voor het claimen van de tickets waren heel duidelijk.

Reply from Guestzone
Super sfeer en top muziek bij white moon. Befankt voor het winnen van de kaartjes!

Reply from Guestzone
Super leuk dat je met een relatief klein bedrag kans maakt op kaartjes voor een feest waar je heen wilt. In mijn geval was dit whitemoon super genoten

Reply from Guestzone
Ik had een probleem en dat is opgelost door de super service van het team (en vooral Judith) die dit zeer snel hebben opgelost. Super service. Van mij krijgen jullie 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Guestzone
Zo top om weer vrijkaartjes te mogen winnen. Het mooie is dat doordat deze winactie er is ik regelmatig kijk wat voor leuks er allemaal te doen is. Dankjewel weer guestzone.

Reply from Guestzone
Mijn Ervaring met de Rave Game van Questzone – Een Feestje voor in de Boeken! Wat een onvergetelijke avond bij de Rave Game van Questzone! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, was ik onder de indruk van de prachtige aankleding en de spectaculaire verlichting, die samen een echte rave-sfeer creëerden. Het publiek was super gezellig, volwassen en vol energie, waardoor de avond meteen een feestelijke en ontspannen vibe had. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, en alles was perfect georganiseerd. Een extra bonus: ik heb al meerdere keren kaartjes gewonnen via de winacties van Questzone – dat maakt het natuurlijk nog leuker om terug te komen! Er zijn wel een paar kleine puntjes die de ervaring nóg beter zouden kunnen maken. Zo zijn de prijzen voor bepaalde dranken soms aan de hoge kant. Ook zou het handig zijn als de muntjes inwisselbaar waren. Tot slot was Dimitri een absolute topper in de loods – zijn enthousiasme en energie maakten de avond nog specialer. Misschien zou hij in een grotere zaal zelfs nog meer mensen kunnen laten genieten van zijn talent! Al met al was het een feestje voor in de boeken en kan ik de Rave Game van Questzone aan iedereen aanraden die van een leuke, spannende en goed georganiseerde avond houdt. Ik kom zeker weer terug voor meer!

Reply from Guestzone
Fantastische acties van leuke feesten en alles netjes geregeld, TOP!!!

Reply from Guestzone
Learn more about other kinds of reviews.