Gulvfirmaet Lykkebo Reviews 9

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Construction & Manufacturing

Information provided by various external sources

Gulvslibning i kvalitet, der holder ✔ Fantastiske anmeldelser på TrustPilot ✔ Gratis tilbud indenfor 24 timer ✔ Dit gulvfirma i Nordsjælland og København

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super firma hvor alle aftaler bliver…

Super firma hvor alle aftaler bliver overholdt og arbejdet udføres på aller bedste vis. Specielt stor tak til Anders som udover meget flot arbejde også udviste stor fleksibilitet da det planlagte måtte ændres lidt.

2 February 2026

Kære Stig.
Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse 🙌

Det betyder meget at høre, at alle aftaler blev overholdt, og at arbejdet levede op til jeres forventninger. Vi går op i både kvalitet og ordentlighed – så den ros tager vi med stolthed.

Og en ekstra tak for at fremhæve Anders 💪 Fleksibilitet, når planer ændrer sig, er en vigtig del af håndværket – og det er fedt, at det blev bemærket.

Tak for tilliden og de varme ord 😊

Anders & hele Gulvfirmaet Lykkebo

#lykkebo #årets gulvfirma 21-22#gazellevirksomhed

Rated 5 out of 5 stars

Flot resultat og super service

Vi fik slebet og olieret vores gulv gennem Lykkebo, som sendte SPS Gruppen ud til os. Hele forløbet har været super godt. Vi fik hurtigt en tid (indenfor 2 uger), og Lykkebo kom endda ud og lavede gulvprøver på forhånd, så vi kunne se forskellen – det gav virkelig tryghed i valget.

Sebastian fra SPS Gruppen var vores kontaktperson, og han var både sød og professionel. Arbejdet blev udført effektivt, og resultatet er virkelig flot – uden slibespor og med en jævn, pæn oliebehandling.

Vi opdagede efterfølgende en lille olie plet på et trappetrin, og de kom hurtigt ud og fiksede det uden problemer. Det viser virkelig, hvor seriøse og ordentlige de er i deres arbejde.

Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale både Lykkebo og SPS Gruppen.

28 October 2025

Hej.

Tak for de flotte ord — og hvor er det bare skønt, at I både er glade for resultatet *og* oplevelsen undervejs. Vi går meget op i at levere en tryg proces og et lækkert slutresultat, så det rammer lige i hjertet at høre, at både gulvprøver, service og finish sad lige i skabet 💪

Sebastian og resten af holdet hos SPS Gruppen skal helt klart have ros for indsatsen .

Tusind tak fordi I valgte Lykkebo til jeres gulvprojekt!

**Team Lykkebo x SPS Gruppen**
#lykkebo #årets gulvfirma 21#gazellevirksomhed

Ovenud tilfreds kunde!

Ovenud tilfreds med vores ludbehandlede gulv. Eminent service hele vejen igennem af Jannik - han opdaterede os med billeder og telefonopkald i de dage, hvor arbejdet foregik, således at vi kunne få lige præcis det gulv, vi ønskede os.

1 January 2025

Kære Andru.

Sikke en fornøjelse at læse! Jannik bliver glad for rosen – han er typen, der går all-in på service, så fedt at det også kunne mærkes hos jer. Og dejligt at høre, at jeres ludbehandlede gulv endte præcis som ønsket.

Tak for tilliden og de varme ord!

Hilsner fra Lykkebo
#lykkebo #årets gulv 2021.#gazellevirksomhed

Rated 1 out of 5 stars

Helt afsindig dårlig service

Helt afsindig dårlig service, de kom ganske enkelt ikke som aftalt! Undskyldningen var at bilen var i stykker. Og de var svære at komme i kontakt med

4 August 2020

Kære Bente.

Det lyder som en virkelig træls oplevelse – og det vil vi gerne beklage på det kraftigste. Det er på ingen måde sådan, vi ønsker at fremstå, og det er bestemt ikke den service, vi står for.

Vi har haft udfordringer med bilen den dag, men det ændrer ikke på, at du som kunde skal kunne regne med os – både ift. kommunikation og punktlighed. Vi tager det med os og sørger for, at det ikke gentager sig.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback – også når den er kritisk.

Jannik – Gulvservice v. Malerfirmaet Lykkebo ApS
#gulvservice #malerlykkebo #viervideregodtbemærket #gazelle17+18+19+21+22+23 #åretsmaler16+22+23+24+25 #Lykkebo

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og endnu bedre resultat!

Vi fik slebet næsten 100 kvm gulv, og vi er ovenud tilfredse med Lykkebos service og resultatet af gulvet! Korrespondancen med Tim helt op til slibningen har været så god, og derefter har Jesper taget over og leveret et fantastisk stykke arbejde. Det tog lidt længere tid end først regnet med, men det var efter aftale med os. De udførte tilmed arbejdet hen over Påsken uden tillæg. Vi vil til hver en tid anbefale Lykkebo Gulvservice igen.

Mange hilsner
Camilla og Philip

28 April 2020

Kære Camilla.

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 💪 Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med gulvene, og vi er glade for, at både kommunikationen og håndværket sad lige i skabet.

At få lov til at trylle lidt med 100 kvm trægulv hen over påsken – uden tillæg – det gør vi med glæde, når vi har med så flinke folk at gøre 😄

Vi står klar næste gang gulvet skal have en kærlig omgang!

Tim og Jesper
Lykkebo Gulvservice
#gulvservice #malerlykkebo #flotgulvflothvergang #gazelle17+18+19+21+22+23 #åretsmaler16+22+23+24+25#Lykkebo

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik slebet gulve lige op til jul - SÅ flot!

Vi fik slebet gulve lige op til jul. Meget fleksible medarbejdere og arbejdet er så sindsygt flot! God vejledning undervejs og Jesper som sleb gulvene var rigtig sød og imødekommende. Stor anbefaling herfra og vi bruger dem helt sikkert igen til næste gang vi skal have slebet noget.

18 January 2020

Hej Rikke . 🎄

Tusind tak for de varme ord – og for at vi måtte komme og shine gulvene op lige op til jul! Det var en fornøjelse at være en del af juleræset og sørge for, at gulvene stod knivskarpt til højtiden 🎁✨

Fedt at du følte dig godt vejledt undervejs – det er lige præcis sådan, vi gerne vil arbejde: fleksibelt, imødekommende og med fokus på det gode håndværk.

Vi står klar, når gulvene kalder igen!

Jesper
Lykkebo Gulvservice
#gulvservice #gulvslibning #malerlykkebo #gazelle17+18+19+21+22+23 #åretsmaler16+22+23+24+25 #Lykkebo

Super flot stykke arbejde

Super flot stykke arbejde - effektiv medarbejder, engageret og passioneret i sit arbejde. Kvaliteten af arbejdet helt i top og gulvet er blevet SÅ flot.

29 December 2019

Hej Mark.

Hvor er det fedt at høre – tusind tak for de flotte ord 🙌
Der er ikke noget bedre end at levere et stykke gulv, man selv er stolt af, og som kunden også bliver glad for. Vi går op i detaljerne og det kan mærkes – så det glæder os, at det skinner igennem 💪

Tak fordi vi måtte svinge høvlen hos jer – vi står klar igen, hvis gulvet en dag trænger til en ny omgang!

Teamet fra Lykkebo Gulvservice
#gulvservice #gulvslibning #gulvmedkant #malerlykkebo #gazelle17+18+19+21+22+23 #åretsmaler16+22+23+24+25 #Lykkebo

Rated 1 out of 5 stars

STOR skuffelse

Jeg er simpelthen så skuffet.
Jeg havde lavet aftale med håndværker, som selv var ude at bedømme gulvet og derefter godkendte det.
Selve processen derefter var super fin, der blev aftalt pris, dato og de var så flinke at komme ud og hjælpe i juledagene.
Men da den aftale dato kom, blev gulvet afvist og kunne ikke slibes.
Det var efter jeg havde skaffet p-licens, havde fået lavet nøgler og aftalt med beboerne at vi måtte larme i juledagene.
En af undskyldningerne lød bl.a. at de har mange kunder hver dag, så nogle gange går det lidt hurtigt!
Jeg blev efterfølgende garanteret at jeg ville blive ringet op angående en anden løsning nu hvor gulvet ikke kunne slibes -
Jeg har trods e-mails og gentagne opkald stadig intet hørt!
Vil i undgå skuffelse og tidsspilde, så find jer et andet gulvfirma

25 December 2019

Hej Maiken.

Vi er virkelig kede af at læse, at du har haft en så dårlig oplevelse – det er på ingen måde sådan, vi ønsker at drive forretning eller håndtere vores kunder.

Der er ingen undskyldning for, at vi ikke har fået fulgt ordentligt op, og vi forstår fuldt ud frustrationen over både den spildte tid og de forberedelser, du har gjort dig – især når det er omkring juledagene.

Vi skulle have fanget, at gulvet ikke var egnet til afhøvling *inden* vi bookede en tid. Den slags fejl skal ikke ske, og vi kan kun beklage dybt.

Teamet fra Lykkebo Gulvservice
#vierskedafdet #gulvservice #lykkebosvarer #gazelle17+18+19+21+22+23 #åretsmaler16+22+23+24+25 #Lykkebo

Rated 3 out of 5 stars

Selve arbejdet helt ok men adfærd ikke helt ok

Selve arbejdet var helt ok med et pænt resultat. Jeg fik afslebet, hvidpigmenteret og lakeret 7 kvadratmeter entré.
Men med hensyn til håndværkernes adfærd er jeg ikke helt tilfreds:
Den første håndværker, som udførte selve slibearbejdet, gik uden at støvsuge efter sig, så jeg måtte benytte min egen støvsuger til at fjerne træspåner, hvilket en almindelig støvsuger ikke egner sig til. Jeg ved ikke, om han var lærling. Han var venlig nok og sagde også ”tak for i dag”.
Nummer 2 håndværker, som udførte resten af lakeringsarbejdet var også venlig nok og ok i sin kommunikation med at melde ud, hvornår han mødte op, men han havde en af dagene benyttet mit toilet dels uden at spørge om lov og dels uden at slå brættet ned efter sig. Det sidste synes jeg er megairriterende og efterlader et ubehageligt indtryk. Han gik også alle dagene - også den sidste dag - uden at sige farvel, hvilket dels gav en usikkerhed om, hvorvidt han var helt færdig for den pågældende dag og dels ikke virkede særligt høfligt.
Så jeg er ikke sikker på, at jeg vil benytte firmaet igen næste gang jeg skal have afhøvlet gulve i resten af lejligheden.
Men 3 stjerner herfra fordi selve det håndværksmæssige arbejde var helt ok.

20 December 2019

Hej Mona.

Tak fordi du tager dig tid til at dele dine oplevelser – både de gode og de mindre gode. Vi er glade for, at selve det udførte gulvarbejde levede op til dine forventninger, men vi er helt enige i, at der er nogle ting omkring håndværkernes opførsel, der ikke er i orden.

Det er helt fair at forvente respektfuld adfærd og en ordentlig afslutning, både på dagen og på opgaven. Det burde have været ryddet ordentligt op efter slibningen, og selvfølgelig spørger man om lov, inden man bruger kundens faciliteter – og opfører sig pænt. Det har vi allerede taget videre internt, for vi vil selvfølgelig gerne blive bedre.

Vi håber, du vil overveje os en anden gang, så vi kan få rettet op på dit samlede indtryk – og give dig en helt igennem god oplevelse, både med pensel og opførsel.

Teamet fra Lykkebo Gulvservice
#takforfeedback #viellersbedreenddet #gulvservice #lykkebo #gazelle17+18+19+21+22+23 #åretsmaler16+22+23+24+25

Take a closer look