Company replied
Rigtig god oplevelse med Gummifugen. Fuld tilfredahed Meget professionelt arbejde. Fortalte om arbejdes udførelse. God kommunikation. Kom til aftalt tid. Arbejdet blev gennemført på aftalt tid
Company replied
Super flot arbejde af Daniel fra Gummifugen.dk. Meget trætte fuger omkring stort stuevindue fjernet og nye lavet. Pænt kosmetisk arbejde der er lavet tættest på farven der var på væggen, så det faldt... See more
Flot fugning af vores nye badeværelse. Amanda udførte virkelig flot og dygtigt arbejde og til en fin pris! Vil helt klart anbefale Gummifugen til andre! Tak!
Company replied
🔹 Gummifugen – Fugefirma i Nordsjælland og København 🔹 Hos Gummifugen er vi specialister i fugning til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring med udskiftning og vedligeholdelse af elastiske fuger i alt fra badeværelser, køkkener og vinduer til større byggeprojekter. Vores fokus er på kvalitet, præcision og holdbare løsninger, som kan modstå tidens tand. Vi ved, hvor vigtigt det er med fuger, der ikke bare er æstetiske, men også funktionelle. Derfor arbejder vi kun med de bedste materialer og teknikker, der sikrer et flot resultat hver gang. Uanset om du skal have fornyet fugerne i dit hjem eller har brug for professionel hjælp til et større projekt, kan du stole på, at vi leverer arbejde i topklasse. Gummifugen – hvor kvalitet og service går hånd i hånd. 📞 Kontakt os for et uforpligtende tilbud 📞
Hillerødvej 64A, 3540, Lynge, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Rigtig god oplevelse med Gummifugen. Fuld tilfredahed
Meget professionelt arbejde. Fortalte om arbejdes udførelse. God kommunikation.
Kom til aftalt tid. Arbejdet blev gennemført på aftalt tid

Reply from Gummifugen
Fin oplevelse med omkring 100 m fugning af forskellige art. Fin venlig service og professionelt arbejde - kan bestemt anbefales

Reply from Gummifugen
Stor tilfredshed med det fantastiske fugearbejde, som Amanda og Daniel har udført udendørs ved alle vores vinduer og døre. Al gammel isolering og fuge blev fjernet og ny isolering og fuge blev lagt, hvor det færdige arbejde er yderst professionelt og flot udført. Skønt at man kan se, at Gummifugen går op i at udføre et æstetisk smukt arbejde. Alle aftaler blev overholdt - Vil bruge Gummifugen igen og stor anbefaling herfra.

Reply from Gummifugen
Super pænt arbejde og rigtig behagelig behandling 😀

Reply from Gummifugen
Altid punktlig og perfekt arbejde kan ikke sige noget dårligt om deres arbejde.

Reply from Gummifugen
MEGET FINT OG PÆNT FUGEARBEJDE, VEL UDFØRT OG TIL EN SUPER PRIS.

Reply from Gummifugen
Fantastisk oplevelse. Der var lidt ventetid, men det var det hele værd. De kom som aftalt og lavede et flot stykke arbejde til en god pris. Meget behagelige mennesker.

Reply from Gummifugen
Meget flot og grundigt arbejde ved udskiftning af fuger i to brusekabiner! Kan kun anbefale gummifugen.dk

Reply from Gummifugen
Virkelig flot arbejde og super sød pige, udførte arbejdet.
Meget fleksibel, informerende og alt blev efterladt flot.
Kun de aller bedste anbefalinger.
Alt var super tilfredsstillende. Hurtigt svar på kontakt formular - tilbud modtaget indenfor 24 timer - tid aftalt til 4 dage senere - og Amanda lavede et superflot arbejde med at lave nye fuger i vores brusekabine