Kilka razy współpracowałam z GUMtarg
Kilka razy współpracowałam z GUMtarg. Podawałam ogłoszenia wynajęcia mieszkania i poszukiwałam terapeutów do pracy w stowarzyszeniu.Współpraca była dobra i efekt końcowy skuteczny.Polecam Gumtarg. L.Sz.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
jaką recenzję może napisać ktoś kto nie korzysta z tego o czym ma napisać opinię...nie rozumiem o co mnie prosicie, na dodatek jeżeli napiszę to otrzymam możliwość zamieszczenia 5 ogłoszeń? Czy to znaczy że jesteście firmą ogłoszeniową? Może więc najpierw dacie mi szansę dać ogłoszenie a potem poprosicie o opinię?
Bezpłatna platforma z szerokim zasięgiem oraz dość wysokim pozycjonowaniem w google. To jest bardzo dobry wybór dla wszystkich sprzedających .
Ważne że jesteście bezpłatni ludzie potrzebują coś kupić sprzedać. Wszystkie ogłoszenia można u was wystawić a to bardzo ważne.
Wystawiam produkty i jest OK. Zawsze wybieram termin i płatność - darmowe.
bardzo dobry portal gdzie mozna skutecznie wstawic swoje ogloszenie
Przyjazny!
Inne portale po pewnym czasie dawania ogłoszeń w końcu domagają się opłat.
W Gumtarg.pl jestem już dość długo i nikt nie kazał mi za nic płacić.
Tak trzymać! Będę polecać go innym!
Bardzo fajny portal ogłoszeniowy - gdzie szybko można wstawić ogłoszenie -Wszystko przejrzyste i proste
Polecam wszystkim osobom które szybko coś sprzedać
Właściciel strony namawia do wystawienia pozytywnej opinii w zamian za bonusy?co to za praktyki?
Świetny serwis zwłaszcza dla użytkowników zamieszczających bardzo często wiele anonsów.Brak jedynie reklamy serwisu Gumtarg w środkach przekazu co umożliwiłoby zdobycie większej rzeszy użytkowników.
Świetny serwis ogłoszeniowy, można dodać ogłoszenia we wszystkich kategoriach bezpłatnie.
POLECAM !
Strona ok szybko dodaje się ogłoszenia, przejrzysta dla mnie na plus
Świetny i bezpłatny serwis ogłoszeniowy gdzie można dodać swoje ogłoszenia w każdej kategorii nawet motoryzacja jest bezpłatna dodaj i Ty swoje ogłoszenia.
POLECAM WSZYSTKIM!
Pozdrawiam.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.