See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du synes fint om mord på sagesløse og foretrækker at hænge ud med rockere, folk med relationer til disse og støtter op om vold, trusler etc, så er det sikkert fantastisk🥳 Hvis ikke så hold dig l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

STOP DIT BESØG!!!! Støt ikke stedet! De er skyld i mordet på Rene Carstensen. Stakkels uskyldige mand! Se skyggesiden på tv2 play. Forstår ikke stedet ikke er blevet permanent lukket! Forfæ... See more

1.8

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ubehagelig stemning. Ejeren er en narcisistisk bordeline kvinde fyldt med had

Ubehagelig stemning.. Fyldt med rocker typer.!! Man føler sig på ingen måde velkommen.. Men med hvad ejerne er involveret i, er det jo ikke overraskende..! Ville ønske jeg vidste at de var skyld i stakkels Rene´s drab inden jeg besøgste stedet. ☹️

Allan og Vibeke... Ubehagelige fuskere. Spøjst Allan var medejer inden hans varetægtsfængsling. Luk stedet!!!
Støtter du virksomheden - Bifalder du Rene´s død!

1 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi var fem personer som havde booket…

Vi var fem personer som havde booket gus hos Guzen, men pludselig aflyste de eventet uden forklaring og med kort varsel og uden tilbud om alternativ. Rigtig ærgerligt når vi alle havde ryddet kalenderen for at kunne deltage. Næste gang booker vi et andet sted hvor vi er sikre på det rent faktisk bliver til noget

4 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Guzen - en rar oplevelse- vi kommer igen!!

Var i Saunagus for første gang hos guzen.dk i Dragør. En meget fin svedehytte med super god plads - vi var omkring de 10 og der var plads til dobbelt så mange. 3 Seancer a 12 minutter - en med Mandarin aroma tema, 1 med Eucalyptus og en med Fennikel/Peber. rigtig Godt stærk med medium varme - det var lige os - og relax musik til en af seancerne.

Men den hyggelige stemning - den professionelle gusmester og så havnebadet 2 meter fra saunaen eller det kolde isbad. Det var uovertruffen - derfor den gode karakter. Mulighed for en textilfri dag uden badetøj og lidt bedre omklædning vil ikke skade - men er ikke et must.

På gensyn Helle & Just

21 October 2020