Seat Leon 2.0 tdi 2017 Købte en dejlig Seat Leon hos Nima for ca. 3 uger siden. Nima er behagelig at handle med og var fuldstændig gennemsigtig mht. At den snart skulle have ny tandrem og vandpump... See more
See what reviewers are saying
Vi fik et uventet, alvorligt problem med motoren i den nyindkøbte, brugte bil efter to måneder. Alt blev ordnet perfekt og uden omkostninger, bortset fra det ekstra, vi selv ønskede gjort ved samme le... See more
Company replied
Venlige folk, super hjælpsomme, og et proff. Behandling. Kan varmt anbefales. Vi købte en Vw Passat fra 2016, bilen var fuldstændig som aftalt ved afhentning, finansiereing var overskueligt, og det... See more
Company replied
Skriver bevidst informationer i sine salgsannoncer, der ikke passer. Og er ligeglad og kalder det for småting, når han konfronteres med det. Virker troværdig til en start, men min oplevelse er, at h... See more
Company details
Lilleringvej 20, 8462, Harlev J, Denmark
- Hauto@mail.com
- højbjergauto.dk
No recent history of asking for reviews
Efter anbefalinger fra andre har jeg…
Efter anbefalinger fra andre har jeg netop købt en bil fra Højbjerg Auto. Servicen var i top, og jeg havde en god oplevelse. :)

Reply from Højbjerg Auto
Jeg købte min bil sidste uge. Jeg følte mig hørt og informeret godt omkring købet .
dagen efter havde jeg et par spørgesmål som jeg brugte kundeservice til. De var meget hjælpsomme . Stort ros til medarbejderne ! Kan klart anbefales .

Reply from Højbjerg Auto
Rigtig god kundeservice og gode biler!
Rigtig god kundeservice! Gode biler!

Reply from Højbjerg Auto
Vi har købt 2 biler og fik finansieret…
Vi har købt 2 biler og fik finansieret dem, billigere end vores egen bank. har fået en god behandling begge gange. De kan klart anbefales når man skal handle bil :)

God og hurtig service
God og hurtig service. Fik købt en Skoda Octavia og alt var som lovet. Kommer til at handle der mange gange fremover.

Reply from Højbjerg Auto
Min mand og jeg hentede i dag vores…
Min mand og jeg hentede i dag vores Audi A6 som vi var enige om at skulle have. Vi følte sig velkommen og meget hørt og ikke mindst taget seriøst under hele forløbet. Vi kan kun vores bedste anbefalinger ved køb af bil hos Højbjerg Auto.
Er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Højbjerg Autor. kan varmt anbefale dem.

Hold jer langt væk
Hold jer langt væk
Jeg havde læst flere anmeldser, dog valgt jeg alligevel at ignorere dem, hvilket var meget dumt.
-Bilen var ikke klar gjort
-Bilen levede ikke op til annoncen, hver gang jeg på pegede noget, havde han ikke tjekket
eks. virker klima anlægget ikke, og den havde små skader som ikke var noteret i annoncen
Jeg valgte dog at købe den alligevel efter lidt forhandling
Efter jeg havde betalt og fik den regisret opdagede jeg 5min efter at vinduesvisker var i stykker. Hvilket betyder jeg ikke kunne køre hjem med den. (Det vil være farligt i regnvejr)
-Det var han ligeglad med , de havde ikke tid til at se på den. Hans løsning var at han kunne annullere købet ved at trække 1500kr i hans annonce omkostninger. Og at jeg skal selv betale omregistring iengsng til.
Plus at han vil beholde både bilden og pengene indtil den bliver omregisret.
Ligemeget hvilken løsning han tilbyd var det kun til hans fordel.
Han på pegede flere gange at jeg havde skrevet under på at jeg er bekendt med fejl og mangler. Problemet er bare han aldrig påpegede de fejl. Selvom jeg havde spurgt ham flere gange før købet.
Hans undskyldning at det er en forventing jeg skal have når jeg køber en gammel og billig bil.
Tjah mine forventninger er den lever op til beskrivelsen og at han påpeger fejl og mangler.
Ikke nok med det:
- I telefonen sagde han at tandremen kan holde ca til 20 tussind km mere. Men jeg kan høre mislyde når vi tænder bilen. Var ind og tjekke servicebogen, der står den skal skiftes ved ca. 90 tussind km Hvilket betyder nu!
Lovgivning og reklamtion er han iskold over.
Puha hvor skal jeg starte?
Puha hvor skal jeg starte?
Køber en bil til 32800kr. Modtager bilen som ikke er klargjort. Bilen kom ikke igennem syn og nogle fejl skulle laves som højre fjedre skulle skiftes. Nu er tårnlejet gået når jeg får den tilbage plus fartpilot virker ikke og bagsmækken kan ikke åbnes manuelt. Jeg har ringet ind 3 gange for at aftale en tid på reklamationen. Han har travlt og vil ringe tilbage. Det gør han så ikke. Først når jeg bliver irreteret sker der noget. Kom ind med bilen og forvent der går nogle dage og ingen lånebil. Meget besværligt. Manden aner ikke at en bil skal spores bagefter. Glem det jeg får selv udbedret fejlene hvilket der er mange af nu. Sjovt nok så finder jeg en faktura på det som han har givet for bilen i bytte. 16500kr så det er en lidt for stor avance. Bilens salgs annonce skulle der være dæktrykmåler, kurvelys, alarm osv. Det er der bare ikke så det er en mindre fejl tilsyneladende. Der stod også at bilen har kørt 187000km men når jeg modtager den har den kørt 191000kr er det også normalt? Nej det er det ikke. Overvejer virkelig om det her er en sag der skal videre til FDM, det kan ikke være helt lovligt det her.

Reply from Højbjerg Auto
Venlige folk, kan varmt anbefales
Venlige folk, super hjælpsomme, og et proff. Behandling. Kan varmt anbefales.
Vi købte en Vw Passat fra 2016, bilen var fuldstændig som aftalt ved afhentning, finansiereing var overskueligt, og det hele gik smertefrit. Vi kan VARMT anbefale Højbjerg Auto, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler der :-)

Reply from Højbjerg Auto
Nem og hurtig kontakt inden køb.
Nem og hurtig kontakt inden køb.
Ubrugelig efter køb af bil, ifht. Reklamationer.
God service!
God service, gode mennesker, gode biler, kan klart handle der igen

Reply from Højbjerg Auto
Tænk jer godt om inden i handler med…
Tænk jer godt om inden i handler med Højbjerg auto skulle kikke på en af hans biler for anden gang og efter aftale mødes kl 17 vi ankommer lidt i 17 da der var nogle ting der skulle laves da man ankommer kunne vi konstatere at de ting der skulle laves var ikke lavet det er en ting noget andet er at bilen var solgt til anden side (kunne man jo hade ringet og sige at den er solgt så hade vi sparet den tur) men er ikke mand til at stå frem selv og sige det men flygter på det lille hus (lokum) men har en stråmand der så kunne trække på skulder og ja den er solgt det er ikke seriøs bilhandel
Aldrig har oplevet dårlig sevrivce
Aldrig har oplevet dårligere service har en fast aftale med sælger om at jeg skulle komme og kig på en bil. Men når man kommer der op så har de solgt den lige foran næsen på en. Aldrig køb jeres bil her de er ikke ærlige menneske og handler med !!!!!!
Useriøst firma
Useriøst firma
Kunne aldrig finde på at købe bil der.
Da jeg bad om en underskrift på mit deposition på 3000.-kr
Da han ellers ikke ville syne den ville han pludselig ikke handle
KØB IKKE BIL DER

Reply from Højbjerg Auto
Skriver bevidst informationer i sine …
Virker troværdig til en start, men min oplevelse er, at han kun tænker på pengene, og er fuldstændig ligeglad med kunden og bilen.
Han skriver også på kontrakten, at køber accepterer fejl og mangler, og ikke kan klage over fejl, der opdages efter købet. Men ifølge købsloven kan han ikke fraskrive sig ansvar på denne måde.

Super glad!
En reel og tillidsfuld forhandler. Kan helt sikkert anbefales hvis i skal handle bil :-)

God og ærlig bilhandel
Vi har købt en Skoda Fabia. Vi fik en god og ærlig gennemgang af bilen, uden at der blev forsøgt at oversælge bilen. Det virker som om at Højbjerg auto har valgt deres biler med omhu, fuld service bog, fuld historik, noget der som brugtbilskøber gør, at man føler sig mere tryk når man køber en bil.
Vi føler vi fik god og ærlig behandling

Desværre ikke så hjælpsom
Skriver til dem angå. en forespørgsel på en bil de har stående.
Her spørg jeg til om de kun være behjælpelig med at lige lave et lyn tjek på den da den skal til syn i det jeg skal køre ret langt efter den.
Kan lave alt selv vil bare gerne vide inden jeg køber den hvad der skal laves.
Tros jeg ved dette ikke tage lang tid vil de desværre ikke yde denne lille ekstra service for at vi kan lave en handel.
Øv øv. Dårlig oplevelse inden handlen faktisk er begyndt rigtigt.