H-Energi ApS Reviews 35

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi gik og manglet en varme løsning da vores gasfyr var gået, og vi søget efter nogen der kan levere en løsning hurtigt H-energi kontakter os og meget hurtigt får får planlagt og bestil alle... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

H-energi har desværre fejlet helt i rådgivning og forståelse af vores behov for luft til vand løsning - over et forløb på 6 måneder har de stadig ikke formået at forstå situationen

Company replied

1. Furnace Shop
  2. Plumber

Information provided by various external sources

Vi levere og installerer varmepumper og centralvarmeanlæg Luft til luft varmepumper Luft til vand varmepumper Jordvarme Centralvarmeanlæg

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning uden at være pistolsælger

Jeg søgte rådgivning i forhold til at skifte vores træpillefyr ud, og havde en god snak med Robert. Det der især trækker op for mig er, at Robert ikke automatisk prøvede at sælge en varmepumpeløsning, bare fordi det er det nye sorte til alle, men faktisk lyttede og rådgav mig ud fra de faktiske forhold.
Så kæmpe tommelfinger op herfra!

7 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

H-energi har desværre fejlet helt i…

18 December 2024

Reply from H-Energi ApS

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du ikke har følt dig tryg nok i processen.
I dit tilfælde var der tale om en helt særlig installation på en større campingplads, hvor varmepumpen skulle levere varmt brugsvand til mange baderum – altså ikke et almindeligt parcelhus, som er vores normale kundetype.

For at sikre den rigtige løsning inddrog vi vores leverandør direkte i dimensioneringen, og anlægget blev leveret og installeret som aftalt. Selve varmepumpen fungerer som den skal, og der har ikke været tekniske fejl.

Vi oplever derfor, at din anmeldelse i højere grad afspejler bekymring og usikkerhed omkring kapacitet i højsæsonen, end et problem med selve installationen. Det har vi fuld forståelse for – det er en stor investering, og det er naturligt at være ekstra opmærksom, når behovet er så specielt.

Vi er glade for, at anlægget til sidst blev bekræftet til at fungere som ønsket, at betalingen blev afsluttet, og at ingen gæster stod med koldt vand.

Til andre, der læser med: denne sag er helt uden for normen for de boliginstallationer, vi normalt leverer – hvor kundetilfredsheden fortsat er meget høj, og hvor mester selv, Jonas Hillestrøm, står for installationen.

Robert Jakobsen
H-Energi ApS

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser…

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser herinde(læs: slet ikke positive), men er simpelthen nødt til at gøre det denne gang.

Robert var forbi en enkelt dag hvor vi fik snakket det hele igennem og jeg accepterede det i forvejen tilsendte tilbud. Her fortalte han om hele processen og vi aftalte en dag til installationen. På den aftalte dag blot 14 dage senere, kører jeg på arbejde om morgenen, og da jeg kom hjem 8 timer senere var jeg så stolt ejer af en varmepumpe. Utrolig god og effektiv service. Det er en virkelig tillidsfuldt at man ikke bliver faktureret up front, men vejledt til at betale når det hele spiller og det må man sige at det gør.

Nu venter vi bare på at det gamle oliefyr bliver hentet og rørene isoleret, hvilket ville være inden for 14 dage efter montering af varmepumpe. Det er ikke et sekund i tvivl om bliver overholdt. 10/10 ville anbefale til en ven.

10 December 2024

God oplevelse

Jeg fik installeret en ny LG luft til vand varmepumpe i november 2022.

Det viste sig hurtigt at den ikke virkede optimalt. Men H-energi / Robert har hele vejen igennem været hjælpsom og konstruktiv på at få det løst. Taget ansvaret således vi nu ser ud til at have en løsning der virker. Super positiv oplevelse.

27 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en super oplevelse

Helt igennem en super oplevelse. Vores gamle gasfyr stod til en udskiftning. Vi kontaktede et par forhandlere af varmepumper. Fra H-Energi ApS snakkede vi med Robert som kompetent svarede på alle vore spørgsmål og rådgav os hvilken løsning vi skulle have. På installationsdagen stod et hold klar til at fjerne det gamle gasfyr og montere den nye varmepumpe. Alt blev lavet på dagen og som aftalt. Vi er superglade for vores nye varmekilde og for at vi valgte H-Energi ApS. Stor anbefaling herfra.

14 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Opsigelse af indgået kontrakt blev modtaget med et smil.

Selvom jeg har fratrådt en kontrakt har jeg oplevet en yderst imødekommende og uproblematisks service fra H-Energi. Stort tak for det. Jeg havde bestilt en varmepumpe hos H-Energi. De kom som aftalt på besøg og så på forholdende. Pladsen til etablering var lidt trang indendørs men Robert var kreativ og fandt en løsning der gjorde det muligt. Vi aftalte at vi underskrev en kontrakt og der var på baggrund af energikrise travlhed og dermed en ventetid før opgaven. I mellemtiden har vores kommune pludselig annonceret at fjernvarmen bliver rullet ud allerede om godt 3 år. På den baggrund har jeg ønsket at annullere vores kontrakt. Det gjorde H-Energi helt uden sure miner og med forståelse for vores situation. Det er sgu´ overordentlig god service. Stort tak for det !!!!

13 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kunne jeg give seks stjerner, så gjorde jeg det!

Det er sjældent, jeg af egen fri vilje har lyst til at skrive en anmeldelse. Men det har jeg, når det gælder H Energi!
De har hele vejen igennem været yderst professionelle, og Robert, som ejeren hedder, har været sød til hurtigt, at vende tilbage på mine telefonopkald.

De startede med at lave et konkurrencedygtigt tilbud på udskiftning af mit gasfyr til en LG luft-til-vand varmepumpe. Ikke desto mindre lod jeg tilbuddet ligge noget tid, da det trods alt er noget af en investering. Det skal i øvrigt nævnes, at jeg havde søgt og fået tilsagn om energiforbedringstilskud på 28.000 kr. via sparenergi.dk.

Men ansporet af risikoen for at den russiske gas lukker, tænkte jeg, at jeg hellere måtte igangsætte udskiftningen af gasfyret. Jeg talte derfor med Robert, der fortalte, at de kunne komme indenfor 14 dage.
Det accepterede jeg og på dagen kom både en VVSer og en elektriker, da der skal opsættes en ekstra gruppe på eltavlen til at drive udedelen. De kom klokken 0730 og kørte igen klokken 1330. Alt fungerede og jeg fik en hurtig introduktion til driften af anlægget (som jeg dog hurtigt har glemt igen... :-) ). De efterlod dog en manual, så det er fint nok.

De ryddede pænt op efter sig, men dagen efter fik jeg et uventet opkald fra Salale Jern & Metal i Slagelse, der blot ville aftale en tid med mig, for at komme ud og afhente det gamle gasfyr og vandtank. Der måtte jeg så fortælle, at VVSeren og elektrikeren skam havde taget alt med, så det var der ingen grund til.
Fed afslutning på en helt igennem god oplevelse, at I også har styr på oprydningen.
Jeg har allerede fortalt vidt og bredt om jer og jeg ved konkret, at familiemedlemmer har bedt om tilbud hos jer.

25 March 2022

Reply from H-Energi ApS

1000 tak for den fine anmeldelse det sætte vi stor pris vi er nok ikke så hurtige alle steder MEN klare det altid på en dag :-)

Installation af varmepumpe

Installation af varmepumpe -
Fra starten god kontakt og tid til mine spørgsmål. Materialer kom dagen før og
Tre mand stod på pletten kl 7 på aftalte dag. el vvs og køle montør. De hjalp hinanden og anlægget var klar kl 14.
Et enkelt pump på vejen - forkert inde- del
På en time var der en ny - de havde power og initiativ til at løse et problem NU

Jeg er MEGET tilfreds og kan med god samvittighed anbefale h-energi til andre

27 January 2022

Reply from H-Energi ApS

1000 tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på :-)

Luft/vand varmepumpe

Vi valgte H-energi til at stå for installationen af en ny Viessmann luft/vand varmepumpe og vi blev i den anledning kontaktet af Robert Jacobsen, som i hele forløbet viste at være yderst kompetent.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Kvaliteten af pumpen svarer til vores forventninger og prismæssigt er vi endog meget tilfredse.
Tilmed var internetopkobling inkluderet samt transientbeskyttelse, som normalt kommer ekstra til.
Selve installationen blev foretaget af Hillestrøm VVS til UG. Kan kun varmt anbefales.

9 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi gik og manglet en varme løsning da…

H-energi kontakter os og meget hurtigt får får planlagt og bestil alle dele

Dagen kommer og de installere det hele på en halv dag.

Meget tilfreds kunde herfra!!!

Kundeservice 10/10
Professionel 10/10
Venlighed 10/10

9 April 2021

1000 tak for din fine anmeldelse

God rådgivning!

Vi fik en virkelig god betjening og rådgivning, monteringsteamet var skarpe og fik lavet fine løsninger trods svære forhold.

Varmepumpen fra Viessmann, har en udedel der nærmest er lydløs på 2-3 meters afstand.

Fakturaen var som aftalt og uden overraskelser.

Vi kan kun anbefale dette firma.

10 March 2021

1000 tak for anmeldelsen det sætter vi stor pris på

Super service og alt kom til tiden

Super service og alt kom til tiden
Stor anbefaling herfra og dygtig sælger

10 February 2021

1000 tak for anmeldesen det sætter vi stor pris på

Rated 5 out of 5 stars

Super info, kommunikation og service

En rigtig god oplevelse fra første samtale til aflevering.
Kristian er meget informativ og holder ord. P.gr.a tidligere oplevelser med håndværkere havde jeg mange kritiske spørgsmål som blev besvaret og hans kollegers arbejde dækkede Kristians ord.
Arbejde blev udført på én dag og det kører.
Jeg kan kun anbefale H-energi på det varmeste 😉

27 November 2020