Dejlige vandreture med Maria som kompetent guide, et par af dagene mulighed for at vælge en ekstra tur eller slå sig ned på en café. Dejligt med indlagte badepauser. Yoga og vandring er en fin komb... See more
See what reviewers are saying
Jeg synes som helhed at turen var godt tilrettelagt fra start til slut hermed menes også bestillingsprocedure-og svar på spørgsmål. I min optik vil rejsen dog vinde mere ved at dele holdene op - hel... See more
Var på min første vandreferie i uge 31 med Happy Hike, super oplevelse i den smukke Skærgård i Sverige. Veltilrettelagt og fleksibelt program for både krop og sjæl med smukke vandreture, og skøn yog... See more
Virkelig veltilrettelagte vandreture i den skønneste natur. Længde og sværhedsgrader var fleksible, så hver enkelt kunne deltage i det man ønskede. Hyggelig stemning, helt nede på jorden. Jeg kendte i... See more
Written by the company
Happy Hike handler om at dele glæden til landskaberne tæt på med vandringer i flot natur og godt selskab. Happy Hike tilbyder ture til den svenske skærgård nord for Göteborg og Bornholm bl.a.: • kør-selv ture på egen hånd til skærgården med hotel, lift til og fra ruterne og frokost-to-go. • fællesture til skærgården med 5 dage inkl. bl.a. transport, overnatning, forplejning, vandring og yoga. • hummerture til Marstrand inkl. hotel og transport.
Sundby Parkvej 14, 2300, København S, Denmark
- +4525210220
- maria@happyhike.dk
- happyhike.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Et lille rejsebureau med styr på sagerne.
Et lille rejsebureau med styr på sagerne. Her deles kærligheden til Skærgården i en skøn kombination af vandring og yoga. Aktiv ferie i den nordiske sommer. Jeg er begejstret og kommer igen 😊
Fantastisk vandreferie med Happy hike
Fantastisk vandreferie med Maria som den bedste turleder. Hun færdes hjemmevant i området og har nøje udvalgt forskellige, varierede ture. Flotte naturoplevelser, tilpasse udfordringer, lækre caféer. Derudover skønt program med yoga, vandreture, lækkert mad og tid på egen hånd på den skønne Kärlingesund Gård
Super oplevelse
Super oplevelse. Vi har ikke prøvet hverken vandreferie eller yoga, men denne kombi fungerer bare.
Virkelig godt koncept som Maria har fået skruet sammen. Skønt sted, spændende ruter, dejligt med mulighed for at vælge hvilket sted, man ønsker at bo.
God information inden turen. Skønne mennesker der deltog på turen.
Stor tak herfra 😊
Intelligent koncept med fokus på mindset
Jeg er begejstret efter min tur med Maria, hvor vi boede på retreatet ved Kärlingesund. Vandring som udfordrer musklerne og yoga er et fantastisk mix, og de grundige udstræk med den blide yoga, hjælper klart musklerne til at restituere sig. Maden må så absolut fremhæves. Retreatets kok laver rigtig "yogamad", forstået som plantebaseret overvejende vegansk med fokus på, at maden skal gøre noget godt for kroppen. Proteiner nok, smagene opnås uden at hælde 1/2 liter fløde i og sukker og salt tilsættes ikke ud over et minimum. Resultatet er smagfulde, spændende retter med en stor variation af ingredienser, som holder blodsukkeret stabilt under hele dagens vandringer. Maden var så tilfredsstillende, at jeg ikke havde behov for at spise mine medbragte økologiske chips og mørke chokolade, som jeg eller spiser af hver aften derhjemme😁 Det er noget af en præstation. Særligt vil jeg fremhæve de daglige desserter. Uden at de var tilsat ret meget sukker følte jeg, at jeg fik afrundet måltidet. Der var stor inspiration at hente, når chokolademousse åbenbart kan laves på silketofu og få høj smagsintensitet. Pynten med kronblade af kornblomst vidner også om mindsettet bag. Fermenterede bananer indgik i desserten en aften😃 og det viser noget om kokkens lyst til at gå det længere for at give os nogle oplevelser 😆 Selskabet var også udsøgt. Det viser sig, at når man samler folk, der både kan lide yoga og at vandre, og som vælger vegetarkost og toiletter på gangen, frem for det mere komfortable, så får man også en samling personer, der er både tænksomme og ressourcefyldte med humor og engagement. Stor tak til Maria for det gennemtænkte koncept hos Happy Hike.
Alt spillede
Alt spillede! Skøn vandring, nøje afpasset som beskrevet i turmaterialet af Maria selv. Vidunderlig uhøjtidelig yoga (og turguide) med Michael Bjerrum. Skøn mad, fint hotel med smuk udsigt og ikke mindst selskab af en flok skønne positive mennesker!
Alt klapper super koncept med yoga…
Alt klapper super koncept med yoga instruktør i særklasse og vandring hvor man oplever hvad skærgården er
Et dejligt krøllet sted og godt køkken
Turen er fantastisk tilrettelagt og man…
Turen er fantastisk tilrettelagt og man får noget for pengene .
Det er nogle skønne steder man vandre og nye hver dag.
Yogaen er skøn og god både morgen og aften ,og så er der mulighed for at bade….
Maden sætter jeg også pris på og skønt der ikke er slik og alkohol som det vigtigste…
Meget smukke vandreture kombineret med…
Meget smukke vandreture kombineret med rigtig god yoga. Dygtig vandreguide, lydhør over for deltagerforslag
Gåture der kan klares af alle
Små, meget lette gå ture, i et meget smukt område. Turene kan klares af alle og er ikke udfordrende på nogen måde.
Konceptet var fint i kombination med yoga og ophold på et virkelig skønt sted og lille sø man kunne bade i.
Informationer om mødesteder og tider, var rodet og blev ændret uden at man vidste noget om det.
Jeg havde fået af vide at vi blev max 20 pers. Vi endte med at være 28 personer. Det var ikke godt og jeg havde ikke tilmeldt mig hvis jeg var blevet informeret om det.
De 5 stjerner går primært til turene i…
De 5 stjerner går primært til turene i den pragtfulde natur. Indkvarteringen var enkel, ren og hyggelig takket være personalet. Til turens pris kunne jeg have tænkt mig eget toilet/bad.
Morgenyoga med udsigt til søen og aftenyoga i det smukke kapel fortjener ligeledes 5 stjerner.
Turleder Maria havde ikke behøvet flere gange at give udtryk for at være træt.
5 fantastiske dage …
5 fantastiske dage i og omkring den svenske skærgård
Gräsviken Kostgård kan ikke være mere svensk, med en skøn beliggenhed, gode værelsesforhold, god svensk mad og venligt personale
Maria var en kanon god turleder, der havde styr på alt, også det uforudsete
Meget velforberedt og ikke mindst meget fleksibel.
Der blev taget hensyn til alles behov
Dejlig yoga, hvor speciel morgen-yoga med udsigt over søen ikke kan opleves flottere.
Varm anbefaling
Skøn vandre- og yogaferie i meget smukke omgivelser. Sød og dygtig turleder. Meget varierede vandreture i den smukke skærgård og med fleksibilitet ved behov og ønsker ift. turlængde.
En rigtig skøn vandre og yogatur
En rigtig skøn vandre og yogatur med Happy Hike. Veltilrettelagte, smukke vandreture og stor fleksibilitet fra vores søde guide Maria, der kender området som sin egen bukselomme. Dejlig yoga med Jane - det er et godt match med yoga og vandring. Græsviken er smukt beliggende, vi fik god husmandskost og så hyggede vi os rigtig meget undervejs.
Skøn tur på Græsviken opholdssted med…
Skøn tur på Græsviken opholdssted med udsigt over badesø. God husmandskost ,venligt personale. Skønne vandreture i skærgården, meget varierende og kan tilpasses ved behov. Dygtig turleder og yogalærer. Kan klart anbefales. Har været med 3 x
En dejlig vandre-og yoga tur til den…
En dejlig vandre-og yoga tur til den svenske skærgård med HappyHike. Veltilrettelagt og med Maria Mellander som en venlig og opmærksomhed turleder med stort kendskab til området. Maria er meget flexibel, og yder en service langt udover hvad man kan forvente i form af alternative ruter m.m., til de deltagere, der havde behov for det, samtidig med at hun har fokus på de, der gerne vil lidt mere.
Jane Rosengren er en nærværende yogainstruktør, som gav os mange nyttige anvisninger, som vi hver især kan arbejde videre med.
Kursusstedet Grasviken ligger i usædvanligt smukke omgivelser ved badesø og med sauna.
Værelserne er fine, der er toiletter og bad på gangene, men det fungerede glimrende. Hygiejnen på stedet er i top. Personalet er søde og imødekommende. Maden er god, hjemmelavet og varieret og godt med grønsager.
Turen lever helt op til beskrivelsen, og dermed til mine forventninger.
Fantastisk veltilrettelagt tur
Fantastisk veltilrettelagt tur, dygtig, venlig og fleksibel turleder, smukke og afvekslende vandreruter, hyggelig indkvartering med dejlig mad og smuk beliggenhed.
Rigtig fin tur
Rigtig fin tur. Varieret vandreture, fint yoga program.
Flot sted lige ved en sø. Rene og ordentlige værelser og bad.
Flink og hjælpsom personale.
Fin arrangeret tur
Fin arrangeret tur, god rejse leder og yogalærer. Rejselederen kendte terrænet vældig godt, en stor fordel. Fint med forskellige muligheder for tur længder.
Kursus ejendommen ligger smukt ned til badesø og sauna.
Værelserne rene og nyrenoverede, ok seng, men....dørene knirkede, først afhjulpet sidste dag.
Aftensmaden var under niveau, blev heldigvis bedre i løbet af ugen, men der manglede grøntsager, salater eller andet.
Kage udvalget kunne også optimeres.
Hilsen Susse Broberg
Skærgårdstur med Happy hike
Skønne, velplanlagte vandreture i varieret natur og terræn, med mulighed for at forkorte distancen, alt efter form og temperament. Indkvarteringen på Gräsviken Kursgård var fin - med solid, svensk husmandskost og gode senge. Yogatimerne med Helle Yde var virkelig gode, med et program fint sammensat, med hensyn til den lidt begrænsede plads. Også stor ros til Maria, der var en opmærksom og kompetent rejseleder, som satte en god og uhøjtidelig stemning for hele holdet. Endelig en stor ros til vores dygtige buschauffør, der tålmodigt og roligt bragte os sikkert rundt på skærgårdens smalle veje.