Harmonyofsweden

Company details

Written by the company

Upplev tystnadens harmoni – med öronproppar från HarmonyofSweden Våra öronproppar är designade för dig som söker verklig sinnesro i en värld full av ljud. Med avancerad ljudblockerande teknik erbjuder de ett effektivt skydd mot störande buller – oavsett om du vill sova ostört, fokusera på jobbet eller bara koppla av i lugn och ro. Det som gör våra öronproppar unika är kombinationen av högpresterande ljudisolering och exceptionell komfort. Tillverkade i ett mjukt, hudvänligt material formar de sig efter just dina öron för en perfekt passform – utan att skava eller trycka, även efter många timmars användning. Till skillnad från vanliga engångsproppar är våra öronproppar återanvändbara, diskreta och eleganta i sin design. De släpper igenom viktiga ljud som väckarklockor eller samtal – men stänger ute störande bakgrundsljud som snarkningar, trafik eller högljudda grannar. HarmonyofSweden står för kvalitet, innovation och balans – och det märks i varje detalj. Våra öronproppar är inte bara ett skydd mot ljud, utan en investering i ditt välbefinnande. Ge dig själv den vila och koncentration du förtjänar – tystnaden börjar här.

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Drop shipping - STYR UNNA!!

Jeg bestilte NoiseBlock med Klarna uten å undersøke butikken, og tenkte alt var greit. Dagen etter ville jeg sjekke Trustpilot, og forstod at det var bare å avbestille.

Jeg sendte mail for å avbestille, før frakt var registrert. Svaret jeg fikk var at det var for sent, og varene var allerede sendt.

Jeg søkte litt rundt, og fant ut at lovverket stod på min side, og fikk sendt en ny mail der jeg krevde rettighetene mine, og fikk ingen respons.

Etter det tok jeg kontakt med Klarna for å få kansellert betalingen, og den fristen butikken har for å svare Klarna er over den 25. august.

Jeg har mottatt varen, og det er tydelig at det er pakket på samme måte som Temu varer som koster 1/10 av prisen.

Styr unna, kjøp heller for samme, eller bedre pris hos norske forhandlere. Denne butikken er garantert drop shipping fra Temu eller tilsvarende billigvarer.

23 August 2025

Leveranstid

Leveranstid, vad är det? Först skrev "Hanna" och talade om att eftersom de nu är så populära på Facebook (vem är det 2025?) så kommer min öronpropps-leverans att anlända om 2-7 dagar. Okej.
Fick sen mail från "Dean" att det uppstått en liten försening (alltså när 7 dagar redan gått) och att leveransen kommer anlända om ytterligare 7-12 dagar. Jag skrev då att de kunde annullera beställningen, då köpet inte kändes särskilt aktuellt och fick då svar, igen från "Dean" att det inte gick för beställningen redan hade "behandlats" av deras "leverans-team". Skönt i alla fall att de kommer tillhandahålla spårningsinformation med obskyra länkar. Om jag sen inte vill ha varan, som kanske anländer innan mc-säsongen är slut, så kan jag returnera den enligt deras rutiner. De är säkert lika kvalificerade som leverans-teamet. #clownfest

Jag inser ju nu såhär i efterhand att "Gösta", "Folke", "Ingemar" med flera som lämnat 5 stjärnor är lika äkta som jag själv är långhårig. Det adderar bara till hur mycket skämt, scam och fejk det här företaget är. Ska faktiskt bli spännande att se om någon vara ens anländer. Jag har råd och tid. 😂😂 #harmonyofsweden #fejk #scam #clownfest #dean #hanna #kundservice #kina #köpaldrig #fortfarandeingenvara

3 July 2025

VARNING!

VARNING!
Säljer skräpprodukter till överpris och vägrar följa distansköplagen och ta tillbaka returer.

16 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Öronpropparna som dom säljer köper du…

Öronpropparna som dom säljer köper du själv på Temu för 28kr/par
Leverans är INTE 2-3 dagar, dom lägger en beställning i Kina när du gjort beställning på deras hemsida så leverans är minst 3 veckor och där i mellan får man en massa ursäktande mail om att vara är slut i lager osv

15 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jag har provat många öronproppar

Jag har provat många öronproppar, men NoiseBlock™ från HarmonyofSweden är överlägset bäst. Vindbrusreduceringen är fantastisk och jag kan fortfarande höra min intercom tydligt. Körningen känns mer fridfull nu!

13 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Trygg och tyst körning

Dessa öronproppar hjälper mig att köra längre utan att bli trött. De stänger ut lagom mycket ljud så jag känner mig säker och lugn. Önskar jag hittade dem tidigare.

1 April 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look