1. Forestry service
  4. Landscape Architect
  5. Landscape Gardener
  6. Snow removal service

Written by the company

HedeDanmark er en international anlægsgartner-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land såvel som i havet, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

2.3

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Reetablering af skov

Vi skulle have haft reetableret et skovområde. Væk med gammel skov (tømmer og flis) og genplantning af ny skov.
Alt gik godt, indtil det nye skov skulle laves. Her lavede man pløjerender i et vådt område til de (alt for små) nye træer, så mange af disse druknede, her ville skovfogeden ikke vedkende sig sit ansvar og stak halen mellem benene, dog var der en kollega som i første omgang var voksen nok til at overtage og vedkende sig en fejl fra deres side.
Efter besigtigelse lavede man en aftale om efterplantning (findes på skrift) dog da man efterplantede kom man alligevel frem til, at der manglede yderligere planter, alt sammen naturligvis til merpris, selvom arbejdet oprindeligt var aftalt som "plug and play" altså ny, færdig skov. Her står vi så 3 år efter med et område der stadig ikke er færdigt og med mere ukrudt og selvsåede div, frem for nye træer.
Alt i alt en katastrofal oplevelse og et selskab der aldrig bliver anbefalet til nogen opgave, what so ever.

3 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Folk roser sjællent

Folk roser sjællent, men er der noget som de er utilfreds med er de hurtig på tasterne med deres mening, så Trustpilot er ef falsk billed af virkeligheden.

26 September 2024
Rated 2 out of 5 stars

Har nu haft flere Skovriddere og lign i…

Har nu haft flere Skovriddere og lign i 15 år - de ringer ikke - de har ikke tid - til at være administratorer - da de osse er i skoven -
MEN som udlejer er du afhængig af at de hjælper dig -
Jeg har et vandrensnings anlæg der skal supporteres af Silhorko - og en vand rensnings anlæg fra Uponor - der har slet ikke været service på det endnu i år - der er ved at blive skiftet ejerskab på mit sted - men derfor skal man alligevel sørge for det - lige nu viser det sig - ovenikøbet at de nye ejere har ageret Udlejere uden at være det og sagt til Hede dk at de ordner alt - hvilket de heller ikke gør - Får hele tiden at vide at jeg skal indbetale min husleje til Hede. dk - altså er de stadig min udlejer - men må selv ringe derind til kontoret - for ingen reagerer selvom jeg har forsøgt at skrive til dem - nu nævnerj eg ikke navne - men fortsætter det - gør jeg - dårlig service desværre
Hej blev kontaktet af medarbejder derfra - som sagde at de ville overveje at det skulle være en kontor medarbejder der i fremtiden skulle være kontakt person for udlejere - nævnte at nu skulle salget være på plads - MEN må sige - NU ser vi omkring d 1 september om det er på plads - meget overbevisende ny ejer - der desværre nogen gange er lidt for håbefuld og utålmodig - Men nu er der fred så ser vi.tak for svar

5 August 2024

Hej Luriel

Vi beklager meget eventuelle uklarheder i forbindelse med ejerskiftet og kontakter dig for en afklaring. Skulle du have yderligere spørgsmål er du også meget velkommen til at skrive til os på info@hededanmark.dk.

Hededanmark

Rated 1 out of 5 stars

De er en skændsel, for deres fag.

Jeg har til dato, aldrig møde mere inkompetente “gartner”, end hos dette selskab.
De kan ikke tage imod en simpel instruks, mht hækkeklipning ( 2 års spildt arbejde, mejet ned på 5 min.) Når de slår græs, går det så stærkt, at de smadrer ind i blomster m.m og det er så sjusket. De kan ikke kende forskel, på blomster og ukrudt. Oprydning efter dem selv, kan de heller ikke magte.
De er ikke deres fag værdig og burde ikke kunne kalde sig for gartnere.
De er en skændsel for deres fag.

15 July 2024

Hej Dorthe Nynne,
Vi er kede af at høre om din oplevelse. Du må meget gerne rette henvendelse til info@hededanmark.dk, så vi kan høre nærmere om det.

Rated 1 out of 5 stars

Lad være med at søge job hos hededanmark.

Hej alle sammen. Jeg står desværre uden job, og Det har jeg Desværre. Gjort. Et stykke tid nu. Så så jeg HedeDanmark. Læg. et godt Opslag. Op på Facebook. Hvor jeg kunne se, de søgte medarbejdere til noget vedligeholdelsesarbejde af Grønne arealer. Både i København. Og frederiksværk. Hvor jeg selvfølgelig sender en ansøgning til dem lige så hurtigt Jeg kan. Og selvfølgelig skriver min CV. Og en lille beskrivelse om mig selv. Til en e-mail. som de nu Har angivet. På opslaget. Hvor jeg selvfølgelig. skriver. til dem Man hører aldrig fra dem. Synes ikke Det kan være rigtigt at man skal søge arbejde hos dem. Og bruge ens tid på det? Når de alligevel bare er ***** ligeglade. Jeg talte med en. Fra deres kundeservice. Og han var mildest talt. Flabet. At høre på. Har aldrig oplevet noget lignende. Så dårlig service nogensinde. Og det værste er Det er et stort firma. Hvordan kan man have et firma og søge medarbejdere? Og lægge et Facebooks opslag op. Og så siger de, det kender jeg ikke noget til. Bortset fra det var Oppe. i 2 dage før jeg ringede. Og Jeg har stadigvæk ikke hørt noget fra dem. Og så to uger efter. Ringer de så til mig. For at sige, at jeg har ringede til dem. Hvor de selvfølgelig siger, de ringer tilbage. man har ikke hørt noget fra dem siden Synes Det er useriøst. Og respektløst. Når man rent faktisk søger arbejde. Det beviser bare igen. At De er endnu et firma. Der ikke respekterer andres tid lige så højt som deres egen tid

29 March 2024

Hej Alexander

Tak for din henvendelse. Vi er glade for din feedback og beklager meget den uheldige oplevelse, du har haft i forbindelse med din henvendelse.

Vi får mange henvendelser og ønsker naturligvis at vende tilbage på alle, men en gang i mellem glipper det. Det beklager vi.

HedeDanmark

Sgu ligeglad med dyr

Sgu ligeglad med dyr. Vi har en ugle der bor i et træ. En nabo går ud og siger til hededanmarks folk inden de begynder og beskærer træer. At de ikke skal beskære det træ da der bor en ugle i det. Også går de bare igang og jager uglen væk. Motorsav og 5 cm fra dens bo. Klart den flyver sin vej. Det kalder jeg dyremishandling. Og når de får det at vide. Syntes det er svinderi
Skovbærparken Haderslev

Det passer så ikke. En beborer har sat fuglekasse op. Og uglen er ikke vendt tilbage.

16 January 2024

Hej

Vi beklager de gener, som beskæringen af træet midlertidigt måtte have givet uglen. Træet er kun beskåret let. Uglen er da også vendt tilbage til sin kasse igen og vi har efterfølgende hjulpet med at opsætte flere fuglekasser til at understøtte det lokale fugleliv.

HedeDanmark

Rated 5 out of 5 stars

.en super god oplevelse

.. en super god oplevelse at få lavet min fredskov, super rådgivning og udførelse, alt hvad der blev lovet holdt 100% ..
kan kun anbefale HedeDanmark på det varmeste ..

2 May 2023

Yderst mystisk

Min mor modtog sidste år et tilbud på noget havearbejde fra dette selskab, efter at de havde haft en mand ud at besigtige opgaven. Aftalen blev, at min mor skulle vende tilbage nu i dette forår, fordi arbejdet skulle udføres denne sommer/efterår.
Jeg ringede til selskabet på vegne af min mor, som er for gammel til selv at kunne tage sig af det (93 år), for at takke ja til tilbuddet. Men firmaet kunne ikke finde tilbuddet, de kunne dog godt huske, at de havde været ude at besigtige stedet. Derfor aftalte vi en ny besigtigelse, som også fandt sted, og efterfølgende ventede vi på svar med et tilbud.
Efter 14 dage havde vi stadig intet hørt, hvorfor jeg ringede vedkommende op. Han undskyldte, at han endnu ikke havde kigget på det - han havde vist glemt det.
Som lovet modtog jeg dagen efter en mail fra selskabet uden et tilbud, men med en besked om, at "Da det er en lille opgave, bliver det en meget dyr løsning, da vi ikke har bil og værktøjet på øen." (Vi bor på en ø). "Så derfor vil jeg bede dig om, at se efter en anden løsning."
Det er for mærkeligt, synes jeg, for sidste år var det ikke et problem, da de afgav tilbuddet. Og i øvrigt så ved selskabet jo ikke, hvor mange penge min mor har. Det kunne jo være, hun ville sige ja til den pris, de forlangte.
Meget mystisk! - men man må konkludere, at de formentlig tjener rigeligt med penge til at vælge at sige nej til denne opgave.

15 April 2023
Rated 1 out of 5 stars

Sjusket og unaturligt skovarbejde i…

Sjusket og unaturligt skovarbejde i Kongenshus Plantagen. Her ligger store jord bunker efter at man har gravet vandhuller til dyrene i skoven. Hede Danmark har åbenbart ikke interesse i at naturen skal se naturlig ud. Ligeledes har man fornylig fældet en masse unge grantræer. Men alle de træer er slæbt ind på de stier dyrene normalt benytter sig af, jeg tænker rigtig mange dyr vil forlade skoven, da det er blevet meget besværligt at færdes der. Utrolig mange roer ligger og rådner i skoven. Der er alt for mange til at vildtet er i stand til at spise det. Man har indtryk af at skoven skal være jægernes paradis da der også er et utal af jagt tårne i den forholdsvis lille plantage, og man ligeledes spærrer vejen gennem Mindeparken i jagttider.

20 February 2023

Svindel firma

min nabo havde hede.dk. til at fælde træer på hans grund i Sæby. de brugte min græsplæne som vende plads og de lovede at udbedre skaderne mandag den 6/9-2021 i dag den 20/9-2021 svarer de ikke på tlf, har efter ladt en vej fyldt med jord og flis så at det er nødvendigt at vaske bil dagligt så hvis at i bruger hede Danmark så snak med jeres naboer så de er klar på at bruge en dag eller 2 på at Reparere på deres ejendom løgnagtige medarbejdere der lover noget de ved at de ikke vil holde så vil ikke selv bruge sådan et svindel firma

20 September 2021

Ekstrem arrogance og inkompetence

Jeg har været kunde i HedeDanmark (HD) - afdelingen i Herning, og vil kraftigt advare mod at blive kunde hos dem. Forløbet starter med et arbejde på mine forældres ejendom, hvor vi kunne konstatere, at kvaliteten af plantearbejdet var meget svingende. Træarter som skal plantes i rækker plantes pludseligt ensartet i klumper. Det vil gøre det vanskeligt at tynde og afdrive bevoksningen så der til slut opnås tømmer af samme art, og vil betyde lavere afregningspriser for skovejeren. Aftaler om plantning af 2 rækker sitkagran mod skel bliver ikke opfyldt, og læhegn plantes så sporadisk at det må genplantes flere gange. Genplantningen sker først efter gentagne klager, og der tegner sig et mønster af medarbejdere som forsøger at omkostningsminimere og nægter at påtage sig ansvaret for ordentlig udførsel af arbejdet. Den offentlige vej efterlades i en sådan stand at naboen ringer og klager for at få forholdene udbedret. HD’s medarbejdere har ikke af sig selv kunnet indse, at de fleste mennesker ikke gider have vejen forbi deres ejendom ødelagt.
På min egen ejendom har jeg kunnet konstatere, at det desværre ikke er et engangstilfælde at HD leverer et dårligt stykke arbejde. Grene efterlades ude på marken med efterfølgende maskinskade på landbrugsredskaber. Jeg har måttet sande at aftaler som laves med min nabo (Staten) om færdsel og oprydningen på deres fredede områder ikke overholdes. På trods af indskærpning om, at man fra Statens side ikke ville have færdsel henover deres fredede områder, er der dybe kørespor fra HD’s maskiner. Træ aflægges på Statens arealer længere tid end aftalt, og uden at informere dem. Flis efterlades på offentlig vej til fare for den offentlige færdsel, og bliver først fjernet da jeg skriftligt henvender mig til HD. Det er ufatteligt at HD’s medarbejdere ikke selv kan indse, at der skal ryddes ordentligt op, og min oplevelse er, at evnen til selvkritik når man efterlader et stykke arbejde er ikke eksisterende. Under samme arbejde blev der først ryddet op inde på statens arealer da jeg ringer til biologen i Naturstyrelsen, som er utilfreds. I forbindelse med plantning af mit areal fik jeg foretaget grenknusning og jordbehandling. Planterillerne er nogle steder mere end 1 m dybe, og færdsel på terrænet til fods og med en lille traktor er meget svær/umulig. Det bliver meget vanskeligt for mig at passe den del af skoven i fremtiden, og rillerne er desuden æstetisk grimme. Jeg klagede første gang samme dag rillerne blev lavet og fik at vide at de jævnede sig med tiden. Da det ikke var sket mere end 2 år efter klagede jeg igen. HD ignorerede min henvendelse i flere uger med henvisning til travlhed, og reagerede først da jeg skrev offentligt om mine oplevelser på Trustpilot, men så havde de til gengæld tid til at svare både i weekenden og om natten! HD´s argument om, at rillerne udjævnes efterhånden, er helt hen i vejret. Der er tale om gruset moræne der ligger som stabilt grus. Jeg vil have pengene tilbage for denne jordbearbejdning og erstatning for genplantning, men de vil kun lave sporadisk jævning af arealet med en gummiged. Normalt er det sådan, at når et produkt ikke lever op til de forventninger man er blevet stillet i udsigt, så skal man have sine penge tilbage. Sådan fungerer det hos de fleste virksomheder, som gerne vil have tilfredse kunder der kommer tilbage, og snakker positivt om virksomheden til andre potentielle kunder. Af den årsag vil de fleste virksomheder også strække sig langt for at give kunden ret, fordi skadesomkostningerne ved tabt fremtidig arbejde fra andre kunder, der er blevet skræmt af dårlige erfaringer med firmaet er meget større. Hvis jeg skulle give HD et råd, så er det at lave en analyse af omkostningerne ved utilfredse kunder, erstatning og fremtidig indtjening. Hvis man laver en sådan, vil man i de fleste tilfælde nå frem til, at det ikke kan betale sig at være uvenner med kunden og dumstædigt fastholde sin ret. Jeg oplevede at HD forsøgte at beklikke min hæderlighed, da jeg ved selvsyn kunne konstatere at der var blevet skrevet for mange timer på grenknuseren. HD mener en regning er bevis for at de har ret, men den beviser kun at der faktureres for mange timer. Jeg har oplevet at der pludselig betales ekstremt lave afregningspriser på flis i forhold til hvad jeg tidligere er blevet betalt. Forespørgsler på detaljer om timetal, enhedspriser på maskiner er forgæves, HD opfordres til at lægge kortene frem så vi kan se om prisen virkelig blot skyldes at HD er ukonkurrencedygtige og der ikke foregår noget fordækt. Uanset - find en anden entreprenør med bedre service og priser. Er du
skovejer så kontakt mig for fremvisning af HD's arbejde og navne på medarbejdere som jeg har dårlig erfaring med.

23 June 2021

Reply from HedeDanmark

Hej Rune. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at det er den opfattelse du har af vores virksomhed, og at det ikke har været muligt at opnå en tilfredsstillende løsning for dig på trods af flere konstruktive snakke og møder om sagen. Vi tager selvfølgelig meget alvorligt, at du beskylder vores entreprenør for at snyde med timerne. Selvom beskyldningen først kommer over 2 år efter opgaven er udført og faktureret, så har vi derfor undersøgt sagen nøje med den pågældende maskinfører som har udført opgaven ved dig og har gentagne gange fremlagt præcis dokumentation for hvornår entreprenøren har kørt på din ejendom. I mangel på andet dokumentation som kunne tyde på fejl, så er vi derfor i sidste ende nødt til at stole på vores entreprenørers registreringer, som normalvis er meget præcise. Der er en række andre ting vi ikke deler samme opfattelse af, som vi også har drøftet med dig. På trods af at vi ikke kunne finde en tilfredsstillende løsning, så ønskes du alligevel en god sommer. Venlig hilsen, HedeDanmark.

Rated 1 out of 5 stars

De har fået en opgave i nabo gården…

De har fået en opgave i nabo gården (på Frederiksberg)
De 2 ansatte har skruet helt op for radioen, så det kan høres af over 80 beboere, mega generende kl 7.30 om morgenen... Aldrig oplevet før.

8 June 2021

Hej Maria.

Jeg er ked af at høre om den oplevelse du har haft.

Jeg har forgæves forsøgt at få flere oplysninger fra dig, fordi vi desværre ikke kan lokalisere opgaven og dermed undersøge det nærmere uden at vi har flere oplysninger. Dermed har vi ingen mulighed for at forbedre os og måske forhindre gener fremadrettet, hvis det faktisk er vores medarbejdere, der er tale om.

Derfor vil jeg stadig gerne høre fra dig om, hvilken adresse arbejdet er foregået på? SAMT hvilken slags arbejde der er blevet udført? (fx græsklipning, anlægsarbejde eller lign).

Du kan send det til jesc@hededanmark.dk så vil jeg straks undersøge sagen nærmere.

Venlig hilsen, Jesper :)

Hånlige medarbejdere...

De lavet arbejde i min tidligere andelsforening og deres medarbejdere var provokerende i deres attitude til de der boede der. De startet med larmende arbejde kl 7 om morgenen selvom de kunne lave andet der ikke larmer, og ventet med larmende arbejde til senere. Når man spurgte om de kunne gøre andet blev der grined hånligt og givet "ekstra gas". Skrev en klage som bare blev afvist med at "det larmer i københavn" Ville aldrig benyttet mig af dette firma..

26 May 2021
Rated 1 out of 5 stars

HedeDanmark lover guld og grønne skove

HedeDanmark lover guld og grønne skove, men når det kommer til stykket har de ikke styr på noget som helst. De glemmer mundtlige aftaler, kræver betaling for langt mere end de reelt har ydet. Når de så bliver konfronteret med det, så dækker de sig ind under at de bruger GPS, og at man da bare kan være tilfreds over hvor effektive de har været. Tre gange har jeg brugt HedeDanmark, og jeg har ikke været tilfreds på noget tidspunkt! Skal du have lavet skovarbejde, så vælg et andet firma, så får du sikkert også en bedre timepris.

15 May 2019

Reply from HedeDanmark

Hej Ronni. Jeg er utrolig ked af at høre om din dårlige oplevelse med os, og vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Jeg har sendt dig en personlig besked her på trustpilot. Venlig hilsen, Jesper.

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service. Gider ikke svare på de mails der bliver sendt til dam.

11 February 2018

Reply from HedeDanmark

Hej Karina. Vi beklager, at vi desværre ikke har været opmærksom på din anmeldelse her på trustpilot. Vi er rigtigt kede af at høre om din oplevelse. Hvis du har mulighed for at skrive til mig på jesc@hededanmark.dk med lidt mere information om, hvem du har sendt din mail til, så vil jeg meget gerne undersøge det nærmere, om der er sket en fejl med din mail. Jeg håber at høre fra dig. Venlig hilsen, Jesper, webprojektleder.

Take a closer look