En god handel
Jeg har lige hentet min pakke, og jeg vil sige at, det var nogle super flotte rammer, og selv om der skete en udoverensstemning vedrørende leveringen, som vi fik løst, så synes jeg at det var en god handel, så mange tak.
Jeg har bestilt garn 2 gange, inden for kort tid. Begge gange afsendt samme dag, og modtaget dagen efter. Perfekt service.
Super ringe service. Bestiller, hvad jeg tror er et lommetørklæde, da det er dét, der står ved billedet, men da der kommer en knipleopskrift, gør jeg pr. mail opmærksom på fejlen, og en yderst arrogant mail kommer retur med, at det jo stod i handelsbetingelserne..
Istedet for at skrive, at det nok godt kunne fremstå bedre på siden, får man blot et hånligt og nedladende svar.
Bestil ALDRIG noget derfra… ringere service skal man virkelig lede længe efter
Bestilte to kniplebøger, der var beskrevet som nye. Prisen var næsten nypris, men da jeg kunne få de 2 bøger jeg skulle bruge samme steds bestilte jeg dem alligevel. Skrev at det var til gave. Modtog 2 godt brugte og slidte bøger. Den ene mere end end den anden og begge med prismærker og labels på, der ikke var til at fjerne. Jeg skrev efterfølgende til firmaet uden at modtage svar. Der handler jeg ikke mere!
Vi bestilte nogle varer hos firmaet, og modtog en ordrebekræftelse fra dem. På denne kunne vi se, at der var en fejl i størrelsen på nogle af de bestilte varer. For at sikre os, at det ikke var os der havde lavet en fejl, laver vi en test på deres hjemmeside, hvor fejlen igen opstår.
Vi kontakter herefter firmaet for at få fejlen rettet, og de lover os at sende varerne i den rigtige størrelse.
Efter nogle dage ankommer varerne, i den forkerte størrelse.
Vi kontakter derfor igen firmaet, som bekræfter at de ved en fejl har "glemt" vores henvendelse, så de derfor var kommet til at sende den forkerte størrelse. De beder os om at returnere de forkert leverede varer. Vi spørger til om det kan betale sig, da varernes værdi næppe overstiger portoudgiften.
De vil meget gerne have varerne retur, og lover at sende os en seddel med returporto sammen med de korrekte varer.
Kort tid efter modtager vi en e-mail fra firmaet, hvor de blot benægter at der har været en fejl på deres hjemmeside og at vi derfor selv skal betale returportoen.
Jeg ringede derfor til firmaet igen, hvor de fastholder, at deres hjemmeside ikke var fejlbehæftet. Samtidig oplyser de nu, at de ikke har kendskab til vores første henvendelse til dem
Nu sidder vi tilbage uden varer, uden vores penge og en meget dårlig oplevelse rigere - Vi kan absolut ikke anbefale nogen at handle hos firmaet.
Jeg bestilte varen og fik den få dage senere med pakkeposten.
Jeg ringer og taler med ejer for at få vejledning(omkring størrelse) til mit køb jeg ender med at bestille nogle delbar kugler som jeg modtager 2 dage efter (23/12 16) hertil er alt godt, men kuglerne viser sig at være alt for store så jeg ringer og aftaler med ejer at jeg sender retur og hun sender nogle nye med det samme da jeg skal bruge den til Nytår,
D 27/12 skriver jeg til ejer da jeg ikke har modtaget varen, ingen svar!!! 29/12 skriver jeg igen til ejer og vedlægger kvittering fra DAO så hun kan se at jeg har sendt min varen retur, hun skriver tilbage at hun har sendt varen så portoen skal jeg ikke regne med at få retur.
31/12 fik jeg en kvittering på at hun har afhentet pakken jeg sendte retur, 2/1 17 har jeg ikke hørt noget fra den pakke der skulle være afsendt til mig d 23/12 ej heller noget fra ejer.
Ufattelig dårlig service
Nu skriver vi d 16/1 og jeg hat stadig ikke fået mine penge retur eller min pakke ( som jeg heller ikke ønsker nu )
Lavede en ordre hos Hedenshørgarn tirsdag formiddag, over middag kom ordrebekræftelsen med en personlig note om at ordren ville blive sendt samme dag.
Og næste dag stod jeg med de ønskede varer. Utrolig hurtig ekspedition. Vil helt bestemt anbefale Hedenshørgarn til andre.