Halsnæs Haveservice Reviews 10

TrustScore 4 out of 5

4.1

Written by the company

Halsnæs Haveservice dækker hele Nordsjælland. Vi udfører bl.a. - Græsslåning - Hækkeklipning - Brolægning af indkørsler og terrasser - Fliserens og behandling - Buskrydning - Bortkørsel af haveaffald - Ukrudtsbekæmpelse Og meget mere.

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Ny terrasse - fantastisk oplevelse

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi har fået lagt en ny stenterrasse, og resultatet sidder simpelthen lige i skabet. Arbejdet er udført utroligt flot og med stor sans for detaljen.

Allerede fra starten var kommunikationen super klar og professionel. Der var løbende information om opmåling, materialer, levering og præcist hvornår arbejdet ville blive udført. Der blev hurtigt fundet tid i kalenderen, og arbejdet blev endda udført på en søndag – helt til den aftalte pris.

På dagen ændrede vi omfanget af opgaven og ønskede også en støttemur lavet. Det blev mødt med stor fleksibilitet og service. Materialerne blev hentet og indkøbt samme dag, og den ekstra opgave blev løst til en beskeden merpris.

Jeg er dybt imponeret over ordentligheden, serviceniveauet og kvaliteten af arbejdet. Det er sjældent man møder håndværkere, der både leverer så flot et resultat og samtidig gør hele processen så tryg og professionel.

10 May 2026

Hej,
Tusind tak for dine rosende ord. Vi tager hver og ét til os. Tak for tilliden til os med at lade os stå for din nye terrasse og støttemur :-)

Halsnæs haveservice=professionelt håndværk

Fik anbefalet Halsnæs haveservice til udførelse af et terrasseprojekt, og skal love for det blev udført perfekt og professionelt. De kan virkelig deres håndværk.

18 July 2025

Hej Jørgen,
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Rigtig god dag.

Kæmpe flot flisearbejde

Halsnæs Halveservice har netop fliselagt vores indkørsel, indgang og havegang. Kort sagt super flot arbejde. Fra lat løfte kloakdæksel og vandbrønd op i niveau og tilskære fliser knivskarpt. Til at etablere trappe og slidske til lavere haveniveau, havegang og trappesten ved tre udgange. Og så lige en vinklet trappe til siden. Fornemt! Tak for indsatsen.

13 March 2026

Hej Mads,
Mange tak for din fine anmeldelse. Det har været os en fornøjelse at stå for det større anlægsarbejde :-)

Rated 5 out of 5 stars

Halsnæs haveservice har beskåret min…

Halsnæs haveservice har beskåret min hæk. Jeg er meget tilfreds med arbejdet, samt oprydningen efterfølgende. Der er altid god kommunikation og han kommer til den aftalte tid.

15 March 2026

Hej Vivi,
Jeg er meget glad for at du er tilfreds 😊 Vi ses til hækkeklip til sommer ☀️

Halsnæs Haveservice slår græsset

Halsnæs Haveservice slår græsset, i min have, gennem sæsonen. De har også løst andre opgaver i min have (beskæring af hæk/buskads, fjernelse af ukrudt/brombær o.lign.).
Alle opgaver er blevet løst super fint.
Kommunikationen vedrørende opgaverne har ligeledes fungeret super godt.
Jeg kan klart anbefale Halsnæs Haveservice.

12 March 2026

Reply from Halsnæs Haveservice

Hej Lars, tusind tak for din fine anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at komme hos dig :-)

Rated 5 out of 5 stars

David har beskåret en hæk

David har beskåret en hæk. Der var god kommunikation og fint udført arbejde. En anbefaling herfra

10 March 2026

Hej Betina,
Mange tak for din anmeldelse, det var en fornøjelse at beskære hækken for dig 😊

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik beskåret 3 frugttræer

Jeg fik beskåret 3 frugttræer.
Ham der kom for at udføre arbejdet var ikke uddannet gartner.
Det tog en time og man kan stort ser ikke se at han har været her. Kun der hvor jeg bad om at få et par større gerne væk kan man se forskel.
Jeg kan absolut ikke anbefale Halsnæs Haveservice.

11 March 2026

Hej Connie,
Som jeg har sendt i en mail til dig så har vi misforstået hinanden. Det er træls, men det kan ske. Når det sker, løser jeg det normalt med god kommunikation. Det kan være jeg kan rette opgaven ind så kundens ønsker bliver imødekommet, men jeg fakturerer aldrig en kunde hvis man ikke er tilfreds. I dette tilfælde var det desværre ikke muligt at føre god kommunikation, så jeg valgte i stedet at rydde pænt op efter det arbejde jeg havde udført (1,75 time + kørsel og en tur på genbrugspladsen) og så faktureres der ikke noget.

Jeg er ked af at vores misforståelser skal offentliggøres, men jeg har gjort hvad jeg kan for at rette ind. Det er ikke blevet som du forventede, men jeg har trods alt udført noget af det og kørt det væk - helt uden beregning.

Håber på den gode kommunikation fremover.
Rigtig god dag

Kæmpe ros herfra

Vendte lynhurtigt tilbage på henvendelse. Fleksibel og kundevenlig.
Og en VIRKELIG flot slået græsplæne 🤩

2 May 2025

Hej Karin,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Rated 5 out of 5 stars

Brugte HH til en større opgave med…

Brugte HH til en større opgave med beskæring af hæk. 5 store stjerner herfra. Rigtig god service og god dialog omkring opgaven, som i øvrigt skete præcis efter mine ønsker. Vil klart anbefale.

22 April 2025

Hej Andreas,
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med arbejdet med beskæring af hækken 😊

Rated 5 out of 5 stars

Omhyggelig og god til løbende at informere

Jeg har netop brugt David til at få lagt fliser i min carport. Jeg kan kun anbefale andre at bruge David, da han er dygtig, grundig og omhyggelig. Jeg vil især fremhæve at han er god til løbende at informere om hvad der sker og hvad han laver. 5 stjerner er ikke nok - han skulle have 10 😁

12 August 2024

Hej Fredi,
Tusind tak for den 5(10) stjernede anmeldelse.
Det er vigtigt for mig at kunden er tilfreds med det arbejde vi udfører. Så tak for anmeldelsen 😊
Mvh David Flyckt

Take a closer look