Jeg bestilte en flaske olivenolie til 299,- kr. Den var desværre ikke på lager, og jeg blev kort efter ringet op og tilbudt en lidt dyrere til samme pris. Super kundeservice! Flasken var pakket go... See more
See what reviewers are saying
No recent history of asking for reviews
Fremragende olivenolie
Jeg bestilte en flaske olivenolie til 299,- kr.
Flasken var pakket godt og sikkert.
Superb oplevelse!
Bestilte flere fantastiske olivenolier på samme ordre. Den ene flaske på 250ml var desværre ikke på lager længere, men blev tilbudt andre alternativer i stedet for, hvoraf jeg kunne vælge en flaske fra samme brand der var 500ml i stedet for. Følte mig rigtig godt behandlet.
Alle flaskerne var pakket meget forsvarligt i samme kasse med masser af pakkefyld mellem hver flaske og siderne af kassen, så de ville kunne klare nogle af de mest destruktive leveringsarbejdere.
Jeg har flere gange bestilt EJOO hos…
Jeg har flere gange bestilt EJOO hos Hippie House med succes. Tak for jeres service.
Professionel og troværdig service
Det er LANG tid siden jeg har fået sådan en god service !!
Jeg fik den bedste behandling og det var virkelig rart at have oplevelsen af at i havde alt den tid i verden til at svare på mine spørgsmål.
Jeg havde et par flasker i tankerne da jeg ringede men endte et helt andet sted ved hjælp fra en meget professionel og troværdig og er HELT sikker på det er lang bedre!
TAK for god service og vejledning!!! Glæder mig til at modtage min ordre og at opleve en ny verden indenfor olivenolier 🤩 (en ordre der iøvrigt blev pakket og sendt sammen dag).
Det varmeste anbefalinger herfra!
Hippie House har åbnet vores øjne for…
Hippie House har åbnet vores øjne for vigtigheden af at vælge en olivenolie (og fødevarer) af høj kvalitet. Og hvilken indflydelse det har på vores sundhed. Vi mødte nogle virkelig spændende og passionerede mennesker der med grundighed og stor viden indviede os i et overflødighedshorn af fantastiske smagsoplevelser og nyttig ny viden.
De bedste oliven olier ever!!
De bedste oliven olier ever!!! Smager som en italiensk sommerdrøm og kan bruges til mange forskellige retter, smoothies, salater og andet. Jeg har faktisk tabt mig et par kilo siden jeg er begyndt at bruge deres olier, hvilket jeg ikke helt forstår?? Pastaen er også fra en anden verden og er bare så lækker. Sidst får man den vildeste, varmeste og personlige kundeservice, som kun hører sig amerikanske tilstande til, og der gør de det for tips, det gør Hippiehouse ikke. Jeg er kææææmpe fan og ny fast kunde og kan kun anbefalde Hippiehouse og deres produkter med 1000 stjerne!!!
HELTFANTASTISK SERVICE
HELTFANTASTISK SERVICE - har aldrig oplevet så god, hjælpsom og sublim en behandling - men ud over dette så er deres produkter også i en fantastisk kvalitet - kan VARMT anbefalde Hippiehouse !!!!!!! :) :)
Super fantastisk og gode lækre…
Super fantastisk og gode lækre kvalitets produkter og søde mennesker - alt i top
Den bedste olivenolie
Den bedste olivenolie!
God service, og hurtig levering...
Hurtigt levering
Hurtigt levering. Dejlig olie og bare fantastik service
Virkelig god service og lyn levering
Virkelig god service. Jeg havde et spørgsmål til hvilken olivenolie, jeg skulle vælge og fik svar med det samme.
Lyn levering dagen efter bestilling af super lækker økologisk olivenolie og juice. Jeg handler 100% sikkert hos Hippie House igen
Fantastiske velsmagende råprodukter
Fantastiske velsmagende råprodukter og super hurtig service.
Kan kun varmt anbefales!!
Så god og hurtig betjening.
Så god og hurtig betjening.
Bestilte en dejlig olivenolie til morgen, og den blev leveret personligt til formiddag.
Kan varmt anbefales, og jeg vil helt sikker benytte Hippie House igen.
Helt igennem fantastiske produkter og service ud over det sædvanlige!
Hippie Houses fantastiske vin, cava og prosecco er et must i et hvert hjem - både til festlige sammenkomster, lækker mad eller til at sidde på terassen og nyde.
Deres olier er så englene synger!
Specielt De Carlo olivenolie med mandarin - den er et hit sammen med et stykke brownie og god vaniljeis - Mums!
Samt er den et hit på fx svinemørbrad eller kylling.
Derudover olierne fra Finca la Torre - de er så lækre - fx på salat.
Vores helt klare favorit er bio fra Intini, som vi var så heldige at få fingrene i - den er så smagsfuld - vi bruger den sammen med burrata, cherrytomater og basilikum - eller bruges som smagsgiver på en lækker grillet bøf.
Vi har også været så heldige at få leveret deres produkter lige til døren - af Hippie House selv :-).
Det er for os service på allerhøjeste plan.
Vi siger mange tak herfra - bliv gerne ved med det!
Fem virkelig velfortjente stjerner herfra!
Jeg bestilte en dunk Finca La Torre olivenolie til formiddag, og her klokken lidt i fem (eftermiddag) er den lige blevet leveret til døren. Det er simpelthen den vildeste service! Ydermere fik jeg i døråbningen lige et par gode (og lidt ukonventionelle) tips med på vejen, og dem glæder jeg mig til at afprøve.
Hurra for mindre og engagerede webshops som Hippie House, der yder SÅ god en service. Fem virkelig velfortjente stjerner herfra.
Super service og godt produkt.
Jeg fik en fantastisk service af Marcus fra Hippiehouse.
Har ikke før oplevet en personlig levering og kontakt på den måde. Produktet i form af økologiske nødder (peanuts) smager ikke alene godt, men er også praktisk pakket ind, så man nemt kan nyde indholdet af posen gennem en længere periode.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Hippiehouse med den kvalitet i form af produkt og service.
Kan varmt anbefales herfra.
Skyhøj kvalitet. Hurtig levering. Super service
Hippie House har de LÆKRESTE olier af skyhøj kvalitet. Det er jo som flydende guld ;-) Synes det er mega blærret at olierne har så højt et polyfenol-indhold og således ikke kun smager godt, men også er anti-inflammatoriske. Det er jo det rene naturmedicin <3 Hurtig levering og super søde til at svare på spørgsmål. Er stor fan :-) Kan varmt anbefales <3
Giv den du elsker/holder af
Giv den du elsker/holder af, en oplevelse for livet! Nyd disse fantastiske olier, de er vanedannende. Hippiehouse er kommet for at blive, det er ikke luftkasteller, der danner grundlaget for denne virksomhed. Helle Grundahl´s viden omkring disse lækre spanske specialiteter, er overvældende.
Vær god ved dig selv og dine nærmeste, køb et af Hippiehouses produkter, du fortryder det ikke!
Lækker økologisk mad..
Dejlige økologiske produkter, som smager skønt. God leveri