Vi har nu brugt hjertelyd og Helle to gange, begge gange med stor glæde og tryghed. Helle er omhyggelig og grundig, og man kan være sikker på, at er der det mindste der potentielt kan være ab... See more
Company replied
Vi sender de absolut VARMESTE anbefalinger til Helle og hendes klinik. Simpelthen så sød, imødekommende, nærværende og dygtig! Vi har brugt hende op til flere gange i graviditeten og bruger hen... See more
Company replied
Mine varmeste og bedste anbefalinger! Helle udviser stor faglig kompetence og service på højt niveau! Hun gennemgik fosteret fra top til tå, alt imens hun hele tiden sørgede for vi var med. Hun gav... See more
Privat scanningsklinik hvor tiden er i højsæde. En graviditet er personlig og unik - og det skal jeres scanningsoplevelse også være. Alle former for Graviditetsscanninger fra uge 6 til uge 42. Mange års erfaring med både ukomplicerede og svære graviditetsforløb. Uddannet på Føtal medicinsk afsnit, Aarhus universitetshospital, Skejby. Som sonografer er vi uddannet og certificeret ved Fetal Medicine Foundation i London. Velkommen til en fantastisk oplevelse.
Denmark
Helle er omhyggelig og grundig, og man kan være sikker på, at er der det mindste der potentielt kan være abnormt, så skal hun nok sige det. Så siger hun intet, kan du trygt tage hjem med viden om at alt er godt.
Helle tager sig god tid, haster aldrig, og er tydeligt meget passioneret omkring sit arbejde, samt at give os den bedst mulige oplevelse.
Atmosfæren er meget varm, både fra Helle, lokalet og alle de fine, hjemmelavede sager, man kan tilkøbe sig.
Skulle vi finde på at skabe en “nummer 3” er jeg slet ikke i tvivl om, hvor vi skal hen og scannes igen!

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Den dårligste oplevelse, man kan forestille sig. I august var vi til scanning for at gøre hjertelyd. I stedet fik vi en voldsom prognose med alverdens udfordringer for vores lille barn. Jordemoder skrev akut til Gødstrup, dog uden de på hospitalet kunne give afklaring på nogen af alle de voldsomme ting, som der blev sagt under scanningen. Den var en forfærdelig oplevelse. Vi sidder i dag med en sund og rask pige, som vi har haft mange bekymring for. Startende med scanning hos klinik hjerte lyd. Vælg et andet sted.

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Helle er så dejlig at være hos – stille og rolig. Vi kan varmt anbefale hende. Tak, fordi du tager dig tid til det hele, især når man er førstegangsforældre.

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi har brugt hende op til flere gange i graviditeten og bruger hende uden tvivl igen. Vi har kun haft gode oplevelser.
Helle er 100 procent til stede og vil gøre, hvad hun kan for at gøre en tryg i de mange følelser og tanker, der er forbundet med en graviditet!
De VARMESTE anbefalinger herfra 🙏🏼

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Varmeste anbefalinger til Helle fra et par, som har brugt Hjertelyd til alle 3 graviditeter. Her er der fokus på god tid og tryghed. Helle er grundig, og rigtig god til at forklare både undervejs i scanningerne, men også til samtale både før og efter. De varmeste anbefalinger herfra 🩷

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Jeg ringede til Helle, da sygehuset havde aflyst min tid til nakkefoldsscanning og rykket den til ugen efter. Vi stod og skulle afsted på ferie. Jeg var bange for, at jeg var for langt henne, når vi kom hjem. Helle var fleksibel og vi fandt en tid der passede, samme dag som jeg skulle have været til scanningen på sygehuset. Scanningen forløb så behageligt og roligt. Helle gav sig god tid til at forklare og scannede igennem baby og fortalte alt hvad hun kunne se. Hun var så grundig, og jeg havde en følelse af at jeg fik så meget ekstra, end det jeg kom for. Vi fik en masse flotte billeder med hjem og Helle ordnede resten med at sende data til sygehuset 👶🏼🩷 En hel fantastisk oplevelse og jeg kan varmt anbefale Helle 😍

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Første gang gravid og med tusinde spørgsmål og bekymringer. Kommer til Helle for at få en tidlig skanning. Kommer med en bekymring for om alt nu er som det skal være, men der formår Helle virkelig at tage sig tid til at få snakket inden skanning.
Helle udviser også en professionalisme og omsorg, som gør at man er tryg i hendes selskab og at det bliver en ubeskrivelig oplevelse.
Jeg var så heldig, at høre hjertelyd og se den lille bønne, hvor Helle forklarede undervejs og sørgede for, at man fik den store oplevelse med.
Jeg kan kun varmt anbefale Helle ! Og er ikke i tvivl om, at jeg gøre brug af hendes kompetencer igen.
Tusinde tak ❤️

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
1000 Tak for dén tid vi har tilbragt i din klinik, (Hele 3. Graviditeter) din fantastiske måde at være på, smilende, hjertevarm og så fantastisk til at "læse folk" ❤️ Det har altid været en fornøjelse at komme hos dig, både med glæder og bekymringer, du har altid favnet det hele, og vi har altid forladt din klinik trygge og i gode hænder. Helle har vores varmeste anbefalinger ❤️
De kærligste hilsner
Marianne og Brian og vores dejlige 3-kløver 💙❤️💙

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Når man giver en anmeldelse af en scanningsklinik, er det ikke “bare” en anmeldelse. Det er små nye liv, kæmpe risikoer, store drømme. Der er så meget på spil. Helle er, i vores øjne, absolut den bedste sonograf. Hun har været en af de eneste fagpersoner, som min angst har lyttet til ❤️
Jeg er blevet scannet ved Helle i alle mine 4 graviditeter. Kun den første graviditet var en graviditet, hvor scanningerne handlede om glæden ved at kigge ind til vores dejlige pige.
Det viste sig anden og tredje gang, at ikke alt var, som det skulle være, og jeg må bare virkelig give mine VARMESTE anbefalinger til Helle.
Vigtigt for os er, at Helle er uddannet og med mange års erfaring - det er ikke alle klinikker, som har uddannede til at Scanne. - Så hun ved virkelig, hvad hun taler om og kigger efter.
Begge gange, hvor der har været tvivl på scanningerne, har hun virkelig taget hånd om os. Hun var været rummelig, nærværende, professionel og en tryghed. En kæmpe hjælp i en meget svær tid.
Den sidste graviditet var hård, men hun hjalp os igennem de “mange” tryghedsscanninger og gav os alt den information og tid, som vi havde brug for.
Hun har virkelig forståelse for, hvor meget der er på spil, og hun rummet det hele. Hun er helt fantastisk.

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi har haft nogle helt fantastiske og unikke oplevelser hos Helle igennem de sidste 6,5 år.
Det har altid været en fornøjelse at komme hos Helle, der er altid tid og ro og kærlige omsorg. Først en snak og derefter en grundig scanning, hvor Helle hele vejen igennem er yderst professionel, man er tryg hele vejen, da Helle hele tiden forklare hvad hun ser og hvor der også er tid og plads til at få besvaret de spørgsmål man kunne have eller få under scanningen. Hos Helle er man i de mest trygge og kompetente hænder. Helle du har været med i alle vores graviditeter, også dem hvor det var en rutsjebanetur, hvor du som altid stod klar nærmest dag og nat og var en kæmpe støtte og hjælp for os hele vejen igennem. Vi er dig dybt taknemmelige for alt du har gjort for vores familie. Det er ikke kun os kommende forældre som har nydt at komme hos dig, vi har igennem årene haft både bedsteforældre og de stolte søskende med som altid er blevet taget i mod med smil og fået svar på deres spørgsmål. Vi kan virkelig kun anbefalde at man tager forbi hjertelyd i Ikast og derved selv får lov at møde og opleve skønne Helle.
De bedste og varmeste anbefalinger til dig fra en lykkelig familie på snart 5.
Tak for DIG Helle - du er en ener 🫶 Vi kommer til at savne dig og at komme hos dig og vil nyde de sidste scanninger hos dig indtil marts 2024
Kærlig hilsen Kim & Nina

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi har været hos Helle siden uge 6, og fået en del scanninger helt frem til uge 30, alle gange har været en fantastisk oplevelse! Helle formår at give en ro i maven, og fortæller alt hvad den lille foretager sig på skærmen, samt meget engageret i de enkelte scanninger.
Vi vil helt klart bruge Helle, når vi engang skal have nr 2❤️

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Helle er bare helt igennem fantastisk! Og skide dygtig til sit arbejde altid smilende og glad 😍🤩 vi har gennem 2 graviditeter kommet hos Helle allerede fra uge 6 for at se det lille hjerte blinke! Og senere hen både tryghedsscanninger og 3D/4D scanning. Både før, under og efter tager Helle sig god tid til at fortælle og endda skrive en lille besked i den lilla mappe man så fint får udleveret til de skønne billeder af baby 👶🏼👶🏼Ikke en finger at sætte på noget vi har været så glade og altid gået trygge og en kæmpe oplevelse rigere ud fra Helle 😍 Vi kan heldigvis lige nå et sidste besøg hos Helle og scanning af lillebror inden han kommer, i de nye fine lokaler i Ikast 💙

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Helt igennem fantastisk oplevelse! Vi har været ved både Helle og Sascha, de er så søde, dygtige og hjertevarme. Det er sådan et roligt miljø, hvor man har tid til at dvæle ved scanningerne og bare nyde at se den lille bevæge sig.
Vi har indtil videre været til en tidligscanning og en kønsscanning, og vi gik derfra begge gange med en fantastisk følelse i kroppen efter en dejlig oplevelse. Derudover et kæmpe plus at man får en masse skønne videoer med fra scanningen, som man kan se igen og igen, lige når det passer en! Vi glæder os til at komme til 3D/4D scanning senere i graviditeten ❤️

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Efter flere scanninger hos Helle, vil jeg klart anbefale Hjertelyd scanningsklinik!
Helle er super sød og dygtig. Vi følte os virkelig velkommen hos hende, og hun tager sig god tid til at snakke/fortælle både før, under og efter scanning, og det gjorder at vi alle gange er gået derfra med en god følelse af tryghed!
Tak for god behandling, dejlige billeder og små filmklip af baby 😍
Vi kommer igen næste gang, der er en baby på vej👶

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi har benyttet os af Helles klinik ved begge vores drenge, og vi nyder at komme forbi og få et kig ind i hulen hver gang! Der er altid god tid, nærvær og omsorg, tid til grin og gode billeder af den lille. Kan varmt anbefale Helle til alle gravide der ønsker kompetent scanning i hyggelige omgivelser♥️

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi havde en fantastisk oplevelse ved Helle i forbindelse med optagelse til hjertelydsbamsen 😍 Det kan varmt anbefales ❤️
Man følte sig så godt tilpas, hun fortalte omhyggeligt hvad hun så ved vores lille pige og jeg er helt vildt overvældet over alt, hvad vi fik for pengene.

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi var til både tidlig scanning og kønsscanning i klinikken. Begge gange har vi haft en utrolig god og behagelig oplevelse :-).

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Min kone og jeg er kommet et par gange hos Helle. Hvilket vi er rigtig glade ved!
Helle er omhyggelig og god til at vise og forklare imens hun scanner.
Kan kun give varme anbefalinger herfra!

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi har nu været til flere scanninger hos Helle og det er lige fantastisk hvergang, hun er så sød og god til at fortælle og tage storesøster på 4 år med i scanningen så hun forstår hvad det er vi kigger på. Vi glæder os allerede til den 21 hvor vi igen skal besøge Helle. Stor anbefaling her fra man får virkelig god service og man går der fra med de skønneste billeder og en tryghed om hvordan ens baby har det

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Storebrødre og farmor her, har idag været med til scanning hos Helle. Det var en super dejlig og skøn oplevelse. Hvor der blev forklaret alt for storebrødrene så de forstod det. Tak Helle for dit professionelle og skønne væsen og glædelig Jul og endnu engang tak.
Hilsen farmor