Hoffmans Mode Online Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

De geleverde jas is van goede kwaliteit, niets op aan te merken. Je moet wel wat geduld hebben, maar alles komt in orde.

Rated 5 out of 5 stars

In de loop der jaren al verschillende keren bij Hoffmans mode online besteld en gekocht. Soms iets geretourneerd omdat ik niet de juiste maat had besteld. Terugsturen zonder problemen en heel snel he... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Jas Thorville

31 March 2026

Súper tevreden!!

Vanwege een foutje (waarschijnlijk mijn eigen fout) had ik een wide leg broek 2 keer besteld en betaald (ik dacht dat het fout was gegaan bij de bank). Per mail contact opgenomen en binnen no time werd de tweede bestelling gecrediteerd. Al vóórdat de bestelling binnen was. En vanochtend al kwam de broek, wat lekker vlot! Ik ben héél tevreden: ten eerste over de snelle oplossing en ten tweede over de prijs/kwaliteitsverhouding van de broek. Ik ben er heel blij mee en wat fijn dat ik Hoffmans mode heb ontdekt!

26 August 2025

Fijne winkel

Ik bestel altijd de kleding voor mijn moeder hier. Broeken passen prima. Fijn met elastiek. Bezorging vlot en netjes. Ook nog eens mooi verpakt.

17 August 2025

Goede prijs-kwaliteit

Online broeken besteld voor mijn schoonmoeder. Keurig telefonisch geholpen toen de maat in eerste instantie niet juist bleek. Mooie kwaliteit voor een goede prijs en... een blije schoonmoeder.

17 November 2024

Betrouwbare partij

P Ik heb onlangs meerdere broeken en truien besteld bij Hofmans Mode en ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van de kleding is top – stevige materialen, mooie pasvormen en precies zoals op de foto’s. Alles werd snel en netjes verpakt geleverd. De maten vielen perfect en de service was vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader als je op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele kleding. Ik bestel hier zeker vaker!

31 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service heel veel…

Fantastische service heel veel modeshows mogen bijwonen, meneer Hoffmans heeft echt geduld en gevoel voor mode. Met grote regelmaat lanceren ze een nieuwe collectie. Als ik online iets bestel is het allemaal heel overzichtelijk en altijd een ruim aanbod op voorraad, ook de levering verloopt soepel en ik wordt goed op de hoogte gehouden betreft de voortgang van de levering, Retourneren gaat ook heel makkelijk en de klantenservice is heel behulpzaam en vriendelijk. Dikke 5 sterren, ga zo door.

2 August 2025

Geweldige service

Ik had een leuk trui gezien voor mijn oom, maar twijfelde over de maat en kleur. Dus ik stuurde een mailtje naar de klantenservice en kreeg super snel antwoord van Saskia. Ze was heel behulpzaam en dacht echt met me mee. Haar advies hielp me om de juiste maat te kiezen, en de trui paste perfect! Mijn oom was er heel blij mee. Echt fijn dat je hier zo snel en persoonlijk geholpen wordt, zelfs via de mail. Zeker een aanrader!

5 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hier is de klant nog koning

Hier is de klant nog koning. Broek besteld voor mijn vader en vervolgens nog telefonisch vraag gesteld. Saskia staat me keurig te woord en geeft als tip om een maat groter mee te laten sturen. Retour zenden is namelijk op hun kosten, maar nogmaals bestellen is nogmaals verzendkosten. Uitstekende kwaliteit broek ontvangen, gepast en er gelijk nog een besteld.

1 June 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look