Holland & Barrett Nederland - Leiderdorp Reviews 2

3. Sports Nutrition Shop

About Holland & Barrett Nederland - Leiderdorp

Written by the company

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen. Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld. Bezoek website

Contact info

1-star

Replied to 95% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Actie van een gratis product uitzoeken…

Actie van een gratis product uitzoeken van maximaal €5.
Schoonvader kocht supplementen voor €22 en wilde daar de korting van €5 voor gebruiken. Geldt niet, zei de verkoopster. Snap ik. Schoonvader van bijna 86 komt al daar al geruime tijd dus weten wie het is. Waarom niet even melden dat hij wel wat gratis mag meenemen voor €5???

Had klacht ingediend. Excuses en dat ze het zouden bespreken met het betreffende filiaal. Gebeurt uiteraard niet.
Wederom een 2e reactie gestuurd. Betreuren het weer en nu kreeg ik 500 punten op mijn kaart terwijl ik een klacht heb ingediend VOOR mijn schoonvader.

Wij gaan voortaan wel ergens anders heen!
Toedeloe☹️

9 January 2026
Unprompted review
Holland & Barrett Nederland - Leiderdorp logo

Reply from Holland & Barrett Nederland - Leiderdorp

Beste Rob,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Onze collega’s kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Wat vervelend om te lezen dat de actie in de winkel niet duidelijk is toegelicht aan je schoonvader en dat jullie het gevoel hebben gekregen niet serieus genomen te zijn. Het is inderdaad de bedoeling dat klanten bij deze actie een gratis product tot €5 mogen uitzoeken, en het is jammer dat dit in dit geval niet goed is gecommuniceerd.

Ook begrijp ik dat de compensatie met punten op jouw kaart verwarrend en ongepast voelde, aangezien de klacht over je schoonvader ging. Dat had zorgvuldiger opgepakt moeten worden.

We nemen deze feedback serieus en zullen dit opnieuw intern bespreken, zodat dit soort situaties in de toekomst beter wordt afgehandeld.

Omdat wij via Trustpilot geen inzage hebben in bestel- of klantgegevens, kijken we dit graag persoonlijk voor je na. Mocht je contact willen hebben met ons hierover, dan vernemen we dat graag via onze eigen klantenservice.

Wij zijn bereikbaar via telefoon of email;
+31 20 888 5031
klantenservice@hollandandbarrett.com

Wanneer je contact met ons opneemt, geef dan a.u.b. in het gesprek of in je e-mail aan dat je op ons verzoek via Trustpilot contact opneemt.

Nogmaals dank voor je feedback, en we hopen dit snel voor je op te kunnen lossen als dit nog niet het geval is.

Vriendelijke groet,
Holland & Barrett Customer Service Team

Rated 5 out of 5 stars

Leuke winkel met aardig personeel

Super aardige medewerkers, die veel tijd steken in de service. Er wordt ook altijd gevraagd of je een kopje thee wilt. Er wordt ook meegedacht met het combineren van acties, waardoor je goedkoper uitkomt.

Ik ga hier zeker vaker komen!

20 February 2025
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look