See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Stort hul i syning i sidesøm på et sengetøjsæt i egyptisk bomuld, som jeg lige har modtaget, og som burde være top kvalitet! Tilmed dårlig syning. Håber bare jeg får penge retur. En masse besvær,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min datter har fået et sengesæt og et håndklæde i gave. Håndklædet kunne man se med det samme var virkelig dårlig kvalitet. Sengesættet stank så dårligt af kemikalier. Og efter flere vaske er stanken... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har modtaget to lagner og to hovedpuder beskrevet som hvide i teksten. Det ene pudebetræk var hvidt de tre andre ting cremefarvede. Godt nok drejede det sig om et tilbud men jeg har alligevel lagt... See more

Rated 2 out of 5 stars

Levering var hurtig, men til gengæld EKSTREMT dårligt retursystem. Ingen returseddel. Måtte kontakte Kundeservice -man skal selv bestille en returseddel fra GLS til 49 kr !! Når det er måden at gøre... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Dårligt produkt og kundeservice

Købte en Zensleep HØJ pude hos HOME-TEX, som var sat ned fra 799 til 299 - godt nok en stor besparelse, men EKSTREMT DÅRLIGT produkt. Den skal foldes 3-4 gange, før den har en snert af høj pude.
Ingen og på ingen måde en kundeservice, som er behjælpelig. KØB ALDRIG NOGET FRA HOME-TEX.

11 April 2023

Købte 2 dyre latex topmadresser

Købte 2 dyre latex topmadresser. De skulle ligge 72 timer før ibrugtagning.
De har stadig efter 3 uger en stor fold/bule ned midt i madrasserne der ikke udligner sig.
Utroligt dårlig kundeservice ved skriftlig og telefonisk henvendelse til firmaet.
Køb endelig ikke topmadrasser hos dem.

3 April 2023

Købte 4-pak bloklys

Købte 4-pak bloklys,
- (4 forskellige str. det mindste kan betegnes som et forvokset fyrfadslys. -Str. er korrekt betegnet, i cm. Ingen fejl på det) som angiveligt skulle have kostet 199 kr. - nedsat til 27 kr. - de er ikke mere værd, end de 27 kr., så det er mig en gåde, at nogen har villet betale 199 kr. for den pakke.
På websitet fremgår det, at de:
-“spreder duft”…
(Det gør de ikke)
- De er egnede som “værtinde-gave” - indpakket i æske ( de er holdt sammen af en papirstrimmel)
Til gengæld løber de, meget lystigt.
Og nej, der er ikke træk eller noget, som kan påvirke dem.
Summasummarum: De har måske en samlet brændetid, på 50 timer; så har jeg sat det højt. Og de skulle angiveligt have kostet 199 kr.?
Et bloklys, med en brændetid, på 50 timer, kan nemt erhverves for under 199 kr.
Bare glad for, jeg ikke købte dem, da de kostede 199 kr.
Kedelig oplevelse, som kun giver 2 stjerner.
P.S. Jeg har korresponderet med Home-Tex.
De svarer at de er revet væk, til kampagneprisen.
Ja, jeg bestilte også 12 sæt.
Med den fremstilling, er det klart, de er revet væk.
Dog vil de ikke svare på, om de selv ville have betalt 199 kr., for produktet.
Blot en ærgrelse over en før-pris, jeg har svært ved at tro på.

15 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville give minus stjerner til dette…

Jeg ville give minus stjerner til dette utrolig dårlige firma. Har sendt en meget dyr dyne retur til reklamation. Den er vurderet af 2 dynespecialister til at være defekt. Det nægter home tex at den er og siger den er vurderet af dem og leverandør. Lodret løgn. De vil ikke snakke om det via telefon, kun mail. Og så spørger de om jeg vil have min dyne retur. Men den fejler jo ikke noget ????? Dette går videre til ombudsmanden da jeg tænder helt af på mennesker der snyder og bedrager for at tjene penge. Så brug aldrig dette firma. I bliver snydt og bedraget.

17 January 2023

En ualmindelig dårlig oplevelse

Jeg fik leveret en dyr topmadras i Latex. Efter 4 døgn hvor den skulle ligge i 3 døgn, for at få normal størrelse, var der stadig en hård høj ryg på langs i midten af madrassen 90x200 cm, der hvor den var foldet på langs. Jeg tog 7 billeder af den og sendte ind til reklamationsafdelingen på mail, som de bad om på min telefoniske henvendelse.
Efterfølgende skulle vi fragte madrassen til pakkeshop i en kæmpe papkasse (nu var den jo ikke vakumpakket mere).

Vi ringede til dem flere gange vedr. penge retur kontra ombytning. Vi talte med en meget uvenlig kundeservice medarbejder (nævner ikke noget navn). Han kunne hverken tage stilling til det ene eller det andet. Til sidst måtte min mand ringe, da jeg ikke kunne komme “ igennem” med budskabet. Midt i samtalen smækkede medarbejderen fra kundeservice røret på.

Nu er topmadrassen sendt retur, nu må jeg så se HVAD der sker?

Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Jeg skal aldrig købe noget hos dem 😡😡😡

Dato for oplevelse: 27. december 2022

26 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale køb af dyner her...

Det er svært i forvejen at købe den rette dyne.

Hvis du bestiller en dyne på nettet, må dynen ikke tages ud af emballagen, hvis du ønsker at returnere den.

Man har derfor ingen chance for at bedømme, om man har købt den rigtige dyne.

Kan derfor ikke anbefale køb af dyner her...

30 November 2022

Mega dårlig kundeservice

Købte flere sæt sengetøj i samme str .. de sender så et i den forkerdt str og vil ikke bytte det ? Det er ikke åbnet og jeg har sendt dem mail på det samme dag pakken er hentet .- udover det er det super dårligt kvalitet de andre sæt jeg fik åbent i den rigtige str .-

24 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

100% Tilfreds med mit køb hos Home-Tex

100% Tilfreds med mit køb hos Home-Tex, samt den hurtige ekspedition. Opdagede godt at der ikke var returseddel medsendt. Men ellers var alt okay. Senere gik jeg på nettet og blev meget overrasket over anmeldelserne, som ikke ikke var de bedste må jeg sige. Havde jeg læst dem før min bestilling, havde jeg ikke turde at handle. Desværre. Det er ikke i orden at man skal købe en returseddel, hvis man skal bruge det.

19 November 2022
Rated 1 out of 5 stars

Købte et badeforhæng der skulle være…

Købte et badeforhæng der skulle være 180cm. x 220cm.
Fik tilsendt 180cm. x 180cm. og opdager det først da det er hængt op.

Målene på badeforhænget viste sig at være 180cm. x 176cm. og den ene kant var skåret ujævnt og så ret uprofessionelt ud.

De vil ikke bytte det, da pakken er blevet åbnet og er så åbenbart min fejl, at jeg ikke tjekkede at jeg fik hvad jeg oprindeligt har bestilt.

Ret tarveligt at køre den over på mig.

Havde planlagt at skulle købe mere derfra, men det bliver et nej tak herfra.

13 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ringeste kundeservice, aldrig bestil der

Har bestilt en dyne online fra Home tex. Jeg modtager den og pakker den selvfølgelig ud for at mærke hvilken stand den er i og hvordan den er. Jeg ved når man får en dyne, skal den lige ligge og eller hænge så dunene kan komme på plads, så det gør jeg. Dog syntes jeg ikke dunene puffer mere op end da jeg modtog den, så jeg pakker den sammen igen og sender retur. Her skal man selv betale 49,- for et returlabel. Efter Home tex har modtaget den, sender de en mail om at de ikke vil godkende returnering og anklager mig hermed også for at den er brugt og vil kun refundere 20% af beløbet. De har ingen forståelse overhovedet, da jeg skriver den aldrig er brugt. Men dette vil de ikke godkende. Aldrig handel derinde igen og slet ikke pakke jeres dyne ud, de vil anklage jer for den er brugt.

3 May 2022

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.havde købt lagen som krøb mere end det forventede.Kontaktede pr mail. Første gang hurtig svar, skulle prøve at strække kuvertlagenet på topmadrassen.kunne ikke lade sig gøre.Ny kontakt pr mail plus efterfølgende, sidst i slutningen af december 2021. ENDNU INGEN SVAR 👎👎👎

1 February 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dyrt lagen i forkert størrelse - igen!

Har nu for 2. gang bestilt et stræklagen, som skal passe til en seng på 180x210cm. Første lagen skulle måle 180 x 220cm, men kunne slet ikke nå rundt om hjørnerne. Returnerede dette og fik et nyt på 250 x 250cm og det er præcis lige så småt. Træls når det koster 300,- for et helt almindeligt hvidt lagen. Er kun vasket ved 40gr. og hængt ude og tørre.
Orker ikke at klage mere…

29 January 2022

retur

Når det er måden at gøre det på, er det utrolig dårligt oplyst, når man køber. Har aldrig oplevet noget tilsvarende ved nethandel.

19 January 2022

Is this your company?