Honninglys Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ikke mottatt varer

Bestilte og betalte for varer. Fikk bestillingsbekreftelse, men varene har jeg aldri mottatt. Får ingen svar fra kundeservice

28 November 2025

Betalt vare ikke mottatt

Bestilte en pakke med bivokslys. Fikk en ordrebekreftelse og ble trukket for beløpet, men aldri noe mer, ingen sporingsnr eller lignende. Nå har det gått 3 uker snart og ingen vare er kommet. Har sendt mail og eingt til kundeservice uten å få svar. Hold deg borte fra denne butikken!

11 October 2025

Totalt useriøst

Helt sinnsykt. Har bestilt en vare og betalt for den. Den ble ikke sendt før etter en god stund. De skyldte på ferievikar.
Når varen ble sendt, ble den feilsendt, slik at jeg aldri mottok varen. Totalt tok det 1 mnd. det ender med at Posten sender den tilbake til Honninglys.

Jeg ønsker da pengene tilbake for varen jeg aldri har mottatt. De svarer da aldri på telefon, sms eller eposter. Det er jo totalt useriøst. Kommer til å ta det videre da jeg har betalt for en vare jeg ikke har fått. Ønsker pengene tilbake.

12 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ordren ble kansellert uten at jeg som…

Ordren ble kansellert uten at jeg som kunde fikk beskjed. Etter 1,5mnd med flere mail, sms og telefonanrop som ikke blir besvart fikk jeg endelig kontakt. Da får jeg ingen beklagelse og må spør flere ganger om hvorfor ordren var kansellert før jeg bare får til svar at ferievikaren hadde rotet. Svært dårlig kundebehandling..

21 August 2025

Honninglys.no

Bestilte 5 dingser mot mygg hos Honninglys.no 31.august for å ta med til Spania på ferie. Men dingsene fungerte ikke som beskrevet på fb innslaget deres, så kontaktet dem både på fb og mail. Gav beskjed om at dingsene ikke virket på myggen som beskrevet, og at jeg ønsket å returnere varene. Har sendt både mail og melding på messenger flere ganger, men har enda ikke fått svar på min forespørsel om hvordan returnere og få mine 745 kr tilbake. Så styr unna, for her eksisterer ikke kundebehandling !!!

2 October 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look