Hotel Marina Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne rose Hotel Marina. Vi har virkelig haft fantastisk ophold og det er nu 3 gang at vi køber ophold på Hotel Marina. Super hyggelig hotel, med god stemning. Personale er mega søde og imø... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde bestilt et kæresteophold, og lige fra start til slut var det en dårlig oplevelse. Vi havde bestilt og betalt for en 7-retters menu, og i mailen stod der helt neders med meget småt, at i sjæld... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har for år tilbage haft positiv oplevelse af Hotel Marina, Vedbæk. Bookede derfor to overnatninger som afslutning på vores sommerferie på 5 danske hoteller. Ankomsten var uden gnist i øjnene hos... See more

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig oplevelse. Kom med 2 trætte børn og fik dem puttet, herefter opdager man at værelset er snusket og beskidt. Badeværelset er klamt og ulækkert. Vi orkede ikke at flytte da det var sent... See more

1. Hotel

Information provided by various external sources

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Marina i Vedbæk, København. Her bor du på en helt fantastisk beliggenhed, eksempelvis med havudsigt over Øresund. Hotel Marina er et helt ideelt valg for de fleste rejsende. Familier og par har gode muligheder for at nyde natur, kultur og attraktioner. Forretningsrejsende får en god base, da der her kan afholdes møder og konferencer med nemme transportmuligheder til København. På hotellet i Vedbæk er der fri adgang til træningsrum, gratis internet, gratis parkering og hyggelige omgivelser.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Har idag været til frokost med mine…

Har idag været til frokost med mine forældre. Vi fik et menukort til deling. Vi fik en anretning med ost/pølse og brød. Det lignede en mødding da det kom ind ja måske var det resterne der var skovlet over på et bræt fra morgenmaden et kæmpe roderi at se på. Brødet var så tørt så en død mand kunne vækkes hvis man slog ham med det. Vi andre fik fish and chips. Fisken var så tør og kedelig og pommes var tøre og seje og bestemt ikke varmt. Tataresovsen var der skin på og smagte ikke af noget. Drikkevarerne blev serveret og to af os fik ikke glas. Bestikket blev lev i en høj beholder som kun indeholdte knive. Føj for en oplevelse. Kommer ved Gud aldrig igen. Virkelig dårligt sted.

28 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke finde mig i P-bøder

Hotellet er ret slidt selvom det fremgår af deres hjemmeside at der er renoveret for nyligt. Det kan gå, men er til den dyre side.
Hvad jeg derimod ikke vil finde mig i er at betale 790kr i P-bøde for at holde der godt 1 time ved ankomsten, inden jeg opdagede at bilen skulle registreres. Receptionen sagde INTET om at jeg skulle huske registrering.
Deres stupide aftale med ParkZone gør at P-vagten cirkulerer rundt om Hotellet hver time og det virker som en sidegesjæft at malke kunderne for P-bøder. Jeg talte med et par der havde boet på hotellet i 4 dage, de havde godt nok registreret bilen hos ParkZone men fik alligevel en P-bøde da registreringen maks gælder i 3 dage.

23 July 2021
Rated 2 out of 5 stars

Skuffende muslinger og meget lidt hvidvin

Var på terrassen og spise frokost. Bestilte muslinger, fisk & chips, øl og et glas hvidvin.
Spiser meget muslinger på restauranter.
Her var der en meget lille portion og muslinger var indsmurt i en tyk sovs. Så skuffelsen var stor.
Der var så lidt hvidvin i glasset at det kun lige var til 3 små nip. Det koster trods alt kr. 70, for et glas.
Vi så lige inden vi gik at andre fik hvidvin med mindst 3 gange så meget i glasset.
Fisk og chips var helt fint.

3 July 2021
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig frokost på terrassen

Vi var et selskab på 10 til frokost. 3 friske, gode og store stykker smørrebrød med fadøl og snaps senere, sluttede vi af med hjemmelavet kage. Godt vejr og fin udsigt fra terrassen fuldendte en virkelig god oplevelse med fin service. Stort tak fra os alle.

24 April 2021
Rated 1 out of 5 stars

Corona relateret aflysning resulteret i…

Corona relateret aflysning resulteret i fuld betaling af opholdet, til trods for receptionisten påstod at det ikke var Hotel Marina der opkrævede beløbet men hotels.com.
Dette var ikke sandheden efter nærmere check. Men vi anderkender smålighed og mærker at der skal vi ikke overnatte nogensinde. Mangel på klasse.

2 April 2021

Super dårlig service

Super dårlig service
Vi var der en nat fra kl 16 den 21/2-21 til kl 8 den 22/2-21 vi hade en stor varebil som var 10 meter lang og kunne ikke holde i p båsen uden at komme uden for de 3 x 6 meter som de var også fik vi en bøde på 790 kr for ikke at holde inde i boksen båden blev skrevet kl 00.38 og der var ikke andre på hele p pladsen hvor der nok var plads til 20-30 biler og Hotellet ville ikke få bøden slette super dårlig service

Jeg er nød til at sige at vi vil ikke komme der igen

Hilsen
ES Maskiner ApS

5 March 2021
Rated 1 out of 5 stars

Forening med 66 deltagere oplevede at…

Forening med 66 deltagere oplevede at få serveret hovedret kold to gange i træk, det er ikke kun ikke godt nok, det er også fuldstændigt uforståeligt! Personalet er søde, det er jo ikke tjenernes skyld at køkkenet ikke har styr på deres arbejde. Vi kommer nok ikke igen...

24 August 2019
Rated 5 out of 5 stars

Showmiddag på Hotel Marina.

Jeg vil hermed sige tak til "Hotel Marina" for STOR hjælp ved planlægning og gennemførelse af vores arrangement lørdag d. 11/5 2019.
Dejligt festlokale, super lækker mad i rigelige mængder, flot borddækning og det mest friske og hjælpsomme personale man kunne ønske sig.
- uanset hvor meget jeg prøver, kan jeg ikke sætte en finger på noget som helst. Så helt klart de bedste anbefalinger herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

15 May 2019
Rated 5 out of 5 stars

Hotel Marina Vedbæk har fuldt og helt…

Hotel Marina Vedbæk har fuldt og helt levet op til deres løfter i forbindelse med en privat fest.
De er meget professionelle og serviceminded, og leverer dejligt mad, vin m.m.

3 December 2018
Hotel Marina logo

Reply from Hotel Marina

Tusind tak for jeres rigtig fine anmeldelse. Det var en fornøjelse, at have jer som gæster i vores hus, og vi er selvfølgelig glade for at høre, at I havde en dejlig aften. Det vil glæde os at kunne byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Team Marina

Take a closer look