Zeer teleurgesteld in expertise en service: Loden leidingen over het hoofd gezien door Housecheck
We hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door Housecheck voordat we ons huis kochten. Helaas kwamen we er achteraf achter dat er loden leidingen in de woning aanwezig waren, wat door de keurder over het hoofd is gezien. Dit heeft ons uiteindelijk veel geld gekost om te laten vervangen.
Hoewel de leidingen duidelijk zichtbaar waren, zelfs op de foto's in het rapport, heeft de keurder dit niet opgemerkt. Een deskundige loodgieter heeft bevestigd dat een ervaren bouwkundige dit zonder moeite had moeten herkennen.
We hadden verwacht dat een bouwtechnische keuring ons zou beschermen tegen dit soort gebreken, maar helaas was dat niet het geval. Toen we contact opnamen met Housecheck om deze kwestie te bespreken, werden we teleurgesteld door hun reactie. Ze reageerden kortaf, ontkenden de fout en boden geen enkele oplossing aan. Dit vonden wij erg onprofessioneel en onbegripvol.
We zijn daarom zeer ontevreden over de service en kunnen Housecheck helaas niet aanbevelen