Victoria 16.5 nachtmerrie
In 2017 een cv pelletketel van het merk Victoria bij dit bedrijf gekocht. Het betreft hier een Victoria 16.5. De ketel is in 2018 geïnstalleerd en vrijwel gelijk waren er al problemen met het ontsteken van de pellets. Ik heb contact met Rien gehad en hij zou het fixen. Dat heeft hij ook gedaan maar wel tegen betaling …niks geen garantie !
Daarna bleef het maar doorgaan met storingen en helaas moet je het zelf oplossen omdat er geen monteur is die verstand heeft van deze ketel behalve Rien Versluys en die woont niet echt in de buurt ..
Gloeibougies vrat dat ding bij het leven. Ik ben inmiddels de tel kwijt. Wel had ik al de zijkant eraf liggen zodat ik er sneller bij kon om zo’n ding te vervangen. Vuurkorf,veren en warmtewisselaarplaat totaal verbrand. Gevraagd om nieuw spul. 1 x een set veren gekregen. Kortom ..drama !
Dit gebeurt natuurlijk altijd als het koud wordt. En als je dan moet wachten op onderdelen dan wordt het koud in huis !! Vaak contact gehad met de fabrikant in Bulgarije maar u raad het al. Het ligt aan de consument en aan niemand anders. Ik kan er inmiddels een boek over schrijven maar dat zal ik u besparen. Dus staat u op het punt om een pelletketel aan te schaffen overweeg dan goed of dit een Victoria moet worden , want die van mij heeft nog nooit 1 seizoen goed gefunctioneerd (v05.bg)
Als u van plan bent om een ketel of kachel te kopen , doe dat in de buurt en niet zoals ik uit Zeeland. U hebt dan een betere en snellere service omdat het in de buurt is
Vandaag wordt m’n nieuwe Artel 20 KW geleverd door een bedrijf uit de buurt en de oude gaat op de oudijzer bult ( bedrijf wilde hem niet hebben )
Ik hoop van ganse harte dat ik hier meer geluk mee heb.