Føj hvor er i en skændsel i forhold til…
Føj hvor er i en skændsel i forhold til person data, i smider bare folks navne og adresser i jeres avis uden at spørge først. I er slet ikke klar over at i sætter folks liv i fare.
Klemme mangler.
Nu har oplevet at der 2 .Klemmer i enten 1ste eller 2den sektion,eller begge steder, hvorfor?det er jo ikke til at læse,ude i margen,af Sektionerne når linierne er næsten væk,når siderne,skal foldes,jeg tænker på de folk,som ikke,er istand til at folde avisen,fortæl hvorfor klemmerne
Dybt useriøst mediehus
Jeg tegnede et online avis abonnement i februar 2023. Jeg ønskede blot en måneds abonnement.
Siden er jeg blevet kimet ned af telefonsælgere. Hver eneste gang har jeg oplyst at de skal STOPPE med at ringe til mig, men måneden efter, ringer de til mig igen.
Jeg har modtaget nok omkring 6-7 opkald nu, på trods af at jeg har bedt dem om at stoppe med at ringe.
Jeg forstår ikke at man kan være så elendig og pivringe i sin kommunikation med kunder. Men det er åbenbart muligt.
Dybt useriøst mediehus.
Mest ligegyldige news i hele Danmarks…
Mest ligegyldige news i hele Danmarks historie. Jeres skribenter er på stadig med en pige fra 4 klasse