See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Blev ikke leveret dagen efter som lovet, selvom de blev bestilt inden tidsfrist. Hugzplugs lever desværre ikke op til forventningerne. De lukker ikke lyden ude som håbet (alle størrelser af propper... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig gode produkter, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg er virkelig imponeret over hvor god deres kundeservice er. Jeg havde nogle spørgsmål om min bestilling, da jeg havde lavet lidt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Kundeoplevelsen har været helt fin, rigtig god service. Men produktet levede slet ikke op til vores forventninger. Vi havde 'bare' købt en signatur hoodie, som vi forventede havde en vis tyngde, nå... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter adhd og autisme købte en hoodie SÅ glad den tynget giv ro hjem brug ro tage på side hugen dobel stof gør støje luget ud om huge føler været selv stødte på en reklame for hugzpå Instagram .Deres... See more

Company details

1. Clothing Shop

Written by the company

Den eneste Hoodie, der gør en forskel🤎 Hugz blev grundlagt i Danmark i 2024 med en passion for at skabe tyngde hoodies som hverdagsprodukter, der giver en følelse af ro og komfort, uanset hvor livet fører dig hen. Vi fokuserer på nøje udvalgte materialer af høj kvalitet for at sikre både holdbarhed og en blød, beroligende oplevelse – fordi din mentale velvære betyder noget, og det gør du også.🇩🇰

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Leveringstiden trak ud og det gør at…

Leveringstiden trak ud og det gør at jeg ikke gider at bestille pakker via gls og jeres hjemmeside en anden gang det levede ikke op til mine forventninger da jeg havde betalt næsten 900 kr for en Hugz Hoodie ret skuffende service bestiller aldrig derfra igen personlig erfaring

21 October 2025

Kære Arsalan 🤎
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at leveringstiden trak ud, og at det påvirkede din samlede oplevelse negativt. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration – især når man ser frem til at modtage en vare.

Vi tog kontakt til dig efterfølgende for at høre om der var noget vi kunne gøre, hvor dialogen var god 😊

Vi håber, at vi på sigt kan få mulighed for at give dig en bedre oplevelse, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hugz 🤎

Rated 3 out of 5 stars

De var lang tid om at levere

De var lang tid om at levere. Og lynlåsen virker billig af plastik og vender forkert

21 October 2025

Kære Martin 🤎
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at leveringstiden var længere end forventet, og at du ikke er tilfreds med lynlåsen på produktet. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.
Vi tager din feedback seriøst, da det hjælper os med at forbedre både vores produkter og vores service. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med en løsning.

Hugz 🤎

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har her for nyligt købt en af hugz…

Jeg har her for nyligt købt en af hugz trøjerne. Jeg syntes det er meget behaligt at der er disse stressbolde i ærmerne på dem. T shirten kan jeg også 100% anbefale når man har brug for at få lidt luft, men man stadig kan mærke effektiviteten af stressboldene.

1 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop modtaget min tyngdehoodie…

Jeg har netop modtaget min tyngdehoodie fra Hugz.dk, og jeg er vildt imponeret! Trøjen er ikke bare lækker og blød – den giver en helt særlig følelse af ro og tryghed. Vægten er perfekt fordelt, og de små detaljer som stressbolde i ærmerne og den lyddæmpende hætte gør virkelig en forskel.
Jeg bruger den både til afslapning og når jeg har brug for at fokusere, og den har allerede hjulpet mig med at falde hurtigere til ro om aftenen. Leveringen var lynhurtig, og kundeservicen var super venlig og hjælpsom.
Kan varmt anbefales til alle, der har brug for lidt ekstra komfort i hverdagen!

20 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

De er søde og rare unge mennesker der…

De er søde og rare unge mennesker der tager sig tid til en og uddyber gerne deres mening med hvad de vil, nemlig og at hjælpe børn og unge mennesker med udfordringer såsom add, adhd, angst m.m. i hverdagen. Det fortjener da at blive hørt og favnet. Deres sansedimser er et mega hit.

6 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Trøjen har gjort så meget for mig

Trøjen har gjort så meget for mig. Der var ekstra lang ventetid på den model jeg bestilte, fordi der havde været udsolgt af flere omgange. Jeg forstår virkelig hvorfor! 5 stjerner herfra.

20 October 2025

Tyngdehoodie

Den 22 sep bestilte jeg en tyngdehoodie til en fødselsdags gave og blev glad da der stod dag til dag levering. ....
Nu er vi nået den 18 okt 2025 og jeg har stadig ikke modtaget tyngdehoodien og måske er min 800 kr gået tabt i posten....
Så dag til dag min bare r..
Sidste gang jeg handler der....

18 October 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger 🤎

Den model, du bestilte, havde forventet levering omkring den 18. oktober, som også fremgik af både produktsiden og din ordrebekræftelse.

Din anmeldelse blev skrevet dagen efter den forventede leveringsdato. Du kontaktede os dagen efter og ønskede at annullere ordren, hvilket vi naturligvis gjorde med det samme og refunderede det fulde beløb.

Havde ordren været aktiv, ville leveringen være sket den 20. oktober – altså blot to dage efter den forventede dato.

Vi forstår, at ventetid kan være frustrerende, men din ordre fulgte den oplyste leveringstid hele vejen.

Team Hugz

Virkelig lækker kvalitets tøj🤩

Virkelig lækker kvalitets tøj🤩 min datter hun ik haft tøjet af siden hun fik det🙈
God service og hurtig svar på mail 🥰
Hurtig levring 😁

30 September 2025

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og de søde ord 🤎
Hvor er det dejligt at høre, at din datter er så glad for sin hoodie – det varmer virkelig at læse 🧸

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at både service og levering levede op til forventningerne 🙏

De kærligste hilsner
Team Hugz

Rated 2 out of 5 stars

Lever på ingen måde op til beskrivelsen.

Der reklamerer med at de vejrer mellem 1 og 5 kg, det viser sig dog at børneudgaverne vejer 650g.
“Stressboldene” som i virkeligheden bare er vat med stof om, er ALT for store.
Vi har ikke nået at få afprøvet om dén lyddæmper effekt virker, men efter en hjemmetest er jeg heller ikke videre imponeret på det område.
Jeg forventer en del mere af en trøje til 650 kr!

25 September 2025

Hej Jette 🤎

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – vi sætter stor pris på din feedback.

Vi vil gerne præcisere, at det er vores voksenmodeller der vejer fra 1–5 kg, alt efter om man vælger Signatur- eller Heavy-udgaven. Som det fremgår på produktsiden for Signatur børnemodellen, er vægten her omkring 600–650 g, mens vores Heavy børnemodel vejer fra ca. 2,5 kg. Du kan se vægten oplyst her, hvor du også har bestilt: hugz.dk/products/tyngde-hoodie-born

I forhold til stressboldene er det vigtigt at nævne, at de ikke er lavet af vat, men af PP cotton – samme materiale, der bruges i bløde Squishys og tøjdyr – valgt for at give en tryg og behagelig følelse.

Den lyddæmpende hætte er heller ikke tænkt som et høreværn, men som en måde at afskærme forstyrrende baggrundsstøj og skabe mere ro og fokus i hverdagen.

Vi er kede af, at produktet ikke helt levede op til dine forventninger, men vi tager naturligvis din feedback med videre i vores løbende udvikling.

Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på: kontakt@hugz.dk, så vi kan finde en løsning, der passer dig bedre.

De bedste hilsner,
Team Hugz 🤎

Rated 5 out of 5 stars

Hugz får mine aller varmeste anbefalinger, og jeg er ellers kræsen

Jeg var så uheldig at min signatur hoodie hjem uden stressbolde. jeg kontaktede deres kundeservice og fik den SØDESTE og mest forstående dame røret, som selvfølgelig undskylde mange gange og straks sendte nogle til mig.

Hoodien i sig selv er helt igennem skøn og overgik min forventning, dog kan jeg godt mærke jeg skal have bestilt en Heavy model, når den er tilbage på lager.

4 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en Hugz heavy tyngdehoodie…

Jeg købte en Hugz heavy tyngdehoodie til min datter. Den er TUNG og virkelig god! Jeg har været i telefonisk kontakt med firmaet da jeg var i tvivl om, hvilken størrelse, jeg skulle købe. Jeg har kun fået god service. Min trøje forsvandt desværre undervejs med GLS, den var afsendt men landede aldrig hos mig. Hugz sendte straks en ny. Hugz heavy kan virkelig anbefales hvis hoodies gerne må være tung

10 June 2025

Genialt koncept❤️❤️😍👍

Hurtigt levering og god kundeservice. Trøjen er i super kvalitet, og den lyddæmpende hætte er genial. Godt at stressboldene kan tages ud, da disse fylder en del og nok besværliggøre at skrive eller tegne i skolen. Tyngden kunne dog gøre være væsentligt tungere.

29 August 2025

Har købt en på 1 kilo+4,5 kilo

Har købt en på 1 kilo. Den har min datter på 14 år hapset. 😅 Har også købt en 4,5 kilo. ( jeg er 165 høj, vejer 56 kilo og har str. S.) Den elsker jeg virkelig.
De er dejlig bløde. Ville dog ønske, at hætten på 4,5 kilo hoodie var ligeså stor som på 1 kilos hoodieen. 😃
God service, og hurtig levering.

19 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ingen er fuldkommen: Efter at jeg havde klaget over IKKE at…

Efter at jeg havde klaget over IKKE at ha modtaget bestilte, fik jeg straks undskyldning og har nu modtaget TyngdeTrøjen…som er blevet godt modtaget!
Har selvfølgelig beklaget og RETTET mit “sure opstød” på Facebook .. .
Lissi Holmegaard

10 August 2025

Hej Lissi 🌸

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at din tyngdehoodie er blevet godt modtaget 🤎

Vi sætter stor pris på din ærlighed og på, at du har delt hele din oplevelse, både udfordringen og løsningen. Det betyder meget for os, og vi tager altid læring med, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Tak fordi du giver os chancen for at rette op og fordi du deler glæden ved produktet – det varmer virkelig 🤎☀️

Rated 1 out of 5 stars

De levere ikke som lovet.

Jeg købte en hoodie 2/8
De trak pengene med det samme. Men i dag d. 21/8 har jeg stadig ikke set skyggen af trøjen. Den var i rest ordre.
Jeg har modtaget en mail om at alle størrelser er på lager.
Så hvor bliver min trøje af???
Det er dårlig stil Hugz. Der er klart plads til stor forbedring.

21 August 2025

Hej Vibeke 🌸

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har oplevet frustration i forbindelse med din ordre.

Da du bestilte din hoodie, stod den som en vare med længere leveringstid, hvilket også blev oplyst både på produktsiden og i ordrebekræftelsen. Vi forstår dog fuldt ud, at det kan være skuffende at vente længere end forventet – især når man glæder sig til sit produkt.

Vi beklager også den yderligere forsinkelse, der opstod, da GLS desværre ikke fik afhentet pakkerne hos vores pakkecentral på den planlagte dag. Det var en fejl, som lå uden for vores kontrol, men vi tager selvfølgelig fuldt ansvar for, at du ikke modtog din vare til tiden.

Som en lille undskyldning har vi allerede refunderet en del af beløbet på din ordre, så vi håber, det kan være med til at genopbygge din tillid til os.

Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os til at blive bedre, og vi vil gøre vores bedste for, at din næste oplevelse med Hugz bliver en langt bedre én 💜

De bedste hilsner
Andreas
Hugz

Super Hoodie.

Han købt to Hugz Heavy Tyngdehoodie, en til min søn på 13 år og en til mig selv mand på 45 år, vi har begge ADHA.
Så lækker en hoodie, den hjælper min søn med at finde ro og formindsker hans tics. Den hjælpe mig med at få ro i kroppe og til bare at give ro på.

14 August 2025

Hej Kasper🤎

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre, at både du og din søn får ro og glæde ud af jeres Hugz Heavy Hoodies. At de kan gøre en forskel i hverdagen, er præcis det, vi ønsker at skabe 😍🤎

Hvor er det stærkt og rørende at læse, hvordan din søn oplever mere ro og færre tics, og at du selv mærker effekten i kroppen. Tak fordi du deler det – det betyder meget både for os og for andre, der overvejer en tyngdehoodie.🤎

Take a closer look