Fantastisk kundeservice. Har købt Super flot glimmer sæt i bukser og bluse. en lille fejl på bukserne, men fik uden problem ombyttet+ senere ombytning af bluse, da jeg ønskede en mindre størrelse, f... See more
See what reviewers are saying
Super nemt at bestille og hurtig levering. Er mega glad for min kjole, men frustrerende med returfragt, når man bestiller forkert størrelse. Man ender med en regning på 3 x fragt, hvis tøjet ikke pass... See more
Company replied
Fantastisk service hos Hunkøn! ✨✨ Jeg skrev til dem på Messenger for at høre, om jeg kunne nå at få en bestemt kjole fra deres nye kollektion til to barnedåb. Selvom kollektionen endnu ikke var udkom... See more
Company replied
Mit klart favorit brand. Kundeservice og leveringstiden kunne ikke være bedre. Tøjet er rigtig lækkert - særligt det i viskose! Jeg ville ønske mere blev lavet i viskose og/eller bomuld, da poly... See more
Written by the company
HUNKØN er et casual og legende københavnsk tøjmærke med en eklektisk stil De to designere, Anne Schøler & Trine Keseric, startede det hele i en lille kælder i København tilbage i 2015. Den fælles vision om at skabe smukke designs med farverige signaturprints var afsættet, og sammen skabte de HUNKØN. Gennem årene har de udmærket sig ved at kreere et fashion brand, som er blevet døbt ‘et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden’. De er i sandhed first movers, når det kommer til at lege med former, farver og kreativitet. “Vores designfilosofi har dybe rødder i vores egne finurlige og farverige personligheder og syn på verden. HUNKØN er vores ‘kærlighedsbrev’ til vores medsøstre rundt om i verden – selvstændige og stærke kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud, tale højt, tage deres plads i verden og ikke bare følge strømmen.” Der lægges stort vægt på gode og nære samarbejder med alle leverandører. Dette resulterer i, at vores produktionspartnere sætter en ære i – og handler efter – at sikre, at HUNKØN brandet er en ansvarlig virksomhed. Vi vil gerne garantere bæredygtigt og trygt arbejdsmiljø og -forhold for alle de mennesker, der arbejder for os.
Nytorv 5, 2 sal, 1450, København K, Denmark
- hello@hunkon.com
- hunkon.dk
Lynhurtigt varelevering produkter tiptop
Lynhurtigt varelevering, og rigtig skøn skjorte, jeg elsker den.

Reply from Hunkøn
Jeg er totalt vild med tøjmærket hunkøn…
Jeg er totalt vild med tøjmærket hunkøn jeg har været det i rigtig mange år måske lige siden I er begyndt❤️.. Nemt at købe på nettet hurtig levering god kvalitet .. og de lækker farver..alt i alt vandt jeg i lotto købte jeg næsten næsten hele mit tøj hos jer❤️👍💪💪

Reply from Hunkøn
Virkelig noget fedt tøj med flotte…
Virkelig noget fedt tøj med flotte farver og mønstre - desværre synes jeg ikke kvalitet og pris hænger sammen. Købte for et år siden et par bukser jeg nåede at have på én gang til en fin middag inden stoffet gik fra i en syning - og desværre er stoffet på en måde så det bare trevler og bukserne derfor kan smides ud.

Super god kvalitet
Hurtig levering og en flot farve i en fantastisk kvalitet. Ikke sidste gang jeg køber online hos Hunkøn

Super god service
Super god service, dygtige og hjælpsomme medarbejder.
Tøj i god kvalitet.
Handler gerne hos Hunkøn igen.

Alt i top!
Utrolig god service, hurtig levering og ikke mindst LÆKKERT tøj! Handler gerne her igen!

Super fed oplevelse🙏
Super fed oplevelse🙏. Hurtig levering og sååååå fedt tøj🌞🌞.

Reply from Hunkøn
Perfekt til en festlig hverdag
Hurtig levering, lækkert kvalitetstøj i unikke farver og print, får altid komplimenter når jeg bærer jeres tøj 🔥

Købte 3 styles fra Hunkøn
Købte 3 styles fra Hunkøn. 2 bluser og en kjole. Alle er super farvestrålende, lækker kvalitet, unikt design der skiller sig ud. Jeg modtager positiv opmærksomhed for tøjet når jeg har båret det. Tak til Hunkøn for at kræse om design, materiale og farvevalg.

Altid flot
Altid flot, larmende tøj, på den fine underholdende måde -I love it

Lækkert tøj.…
Meget lækkert at have på og super skønne farver, noget unikt tøj, som kan bruges igen og igen.Kan kun blive glad når jeg går i Hunkøn beklædning. Super

Jeg elsker Hunkøns magiske univers
Jeg elsker Hunkøns magiske univers af farvestrålende tøj. Jeg bliver opløftet over printene og de lækre materialer deres designs er lavet i.
Tøjet holder og kan bruges igen og igen. Til hverdag og fest. Søstre og kvinder imellem.
Tak! Tak for at I gør det igen og igen.

Hunkøn er lækkerhed!
Jeg elsker mit tøj fra Hunkøn. Det er lækker kvalitet, unikt og særligt, og sådan føler jeg mig også, når jeg har det på. Det kommer også hurtigt frem med posten efter bestilling. Stor anbefaling hvis du er til spræl og ballade!