Company replied
We hadden last van muizen in ons appartementencomplex. Gebeld: snelle actie, goede en duidelijke informatie en advies. Vriendelijke medewerker die goed communiceert. De muizenvangst was helaas teleur... See more
Company replied
Ongediertebestrijding Midden-Brabant is uw betrouwbare en professionele partner in het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Wij bedienen zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Ongediertebestrijding Midden Brabant is een erkend en gecertificeerd bedrijf.
Schoolstraat 16, 5165 TS, Waspik, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We stonden onder tijdsdruk om van huis te vertrekken en ontdekten onverwachts een groot wespennest in een van de bielzen langs het trottoir. Dankzij het snelle schakelen van MiddenBrabant werden we direct geholpen, waardoor we slechts minimale vertraging opliepen. We zijn super goed geholpen! (augustus 2025)
De muizenvangst was helaas teleurstellend!
Vakkundig advies. Vriendelijke medewerkers.
Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd conform afspraak.
Fijne communicatie en heel accuraat. Prettig bedrijf om mee te werken. Ik raad ze echt aan.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Houtworm op zolder. Na het eerste telefonische contact op zeer korte termijn een inspectie en kostenindicatie. Daarna nog alle tijd en ruimte voor vragen en in goed overleg de behandeling af kunnen stemmen. Deskundige en vriendelijke mensen, die meedenken. Een zeer betrouwbare en nette service. En na de behandeling een certificaat met 10 jaar garantie! Ik beveel Ongediertebestrijding Midden-Brabant van harte aan.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Na sporen van houtworm gevonden te hebben heb ik gebeld met Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant. De heer Wouters is de volgende dag al komen inspecteren en heeft direct een behandelplan gemaakt en prijs indicatie gegeven.
Zeer snel daarna de offerte per mail gekregen en een afspraak gemaakt. Waarna binnen een halve week de houtworm vakkundig bestreden is. Ik kan niet anders zeggen dat de service zeer goed is en de behandeling vakkundig uitgevoerd is. Hygie beschikt over uiterst vakkundige, vriendelijke en service gerichte mensen. Ik ben buitengewoon tevreden en kan iedereen Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant aanbevelen!
Erg tevreden. Prettige en vriendelijke mensen die echt meedenken. Ook goed bereikbaar, betrouwbaar en eerlijke prijzen. Bedankt voor de service!

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Onze garage is behandeld tegen houtworm. Zeer tevreden over de manier van werken. Reageren snel, maken heldere afspraken welke dan ook prima nagekomen worden. Bedrijf maakt zeer nette en vriendelijke indruk. Gerard is ter plaatste geweest om zo een goede inschatting mbt werkzaamheden te maken. Ron kwam dit vervolgens uitvoeren nadat hij een half uurtje van te voren belde dat hij er aan kwam. 10 jaar garantie, aangetoond door het ondertekende certificaat. Indien we nog steeds activiteit van houtworm bespeuren, komen ze terug.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Heb vandaag mijn schuur laten behandelen tegen boktor. Alles is netjes geïmpregneerd en behandeld.
Was in anderhalf uur weer klaar.
Nu krijg ik alleen nog een certificaat toegestuurd, waarmee ik kan aantonen dat ik voor de komende 10 jaar van houtworm en boktor af ben.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Gebeld voor muizen bestrijden binnen 24 uur iemand ter plaatse, goede service en goede uitleg. Zeer tevreden

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Zolder aangetast door boktor, ontzettend snelle en goede service , deze mensen weten waar ze over praten, super tevreden!

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
We hadden een wespennest onder dakpakken. Na telefonisch contact is Gerard dezelfde dag komen inspecteren en de volgende dag met hoogwerker gekomen om het nest te behandelen. Heel fijn dat Hygie zo snel en vakkundig het nest aanpakt. Alles is duidelijk besproken en uitgelegd. Ik raad Hygie zeker aan. Vr gr Danielle Suilen

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
We hadden 2 wespennesten, een aantal bedrijven gebeld, steeds een antwoordapparaat ingesproken en niemand belde terug. Ongediertebestrijding Midden-Brabant nam direct op en vriendelijk werd ons verteld dat de volgende dag al iemand kon komen. Een half uur voor arriveren belde Ron. Hij zag de nesten en vertelde ons dat we pech hadden, want de nesten zaten op een moeilijk bereikbare plaats, wat niet veel voorkomt. Hij heeft ze beiden ingespoten en drukte ons op het hart te bellen als over 3 dagen de wespen niet weg waren. Dit valt onder hun garantie, wespen niet weg? dan komt men terug! Drie dagen later belde ik (er waren elke dag nog wespen binnen) en binnen 2 uur was Ron weer aanwezig. Weer ingespoten en we zijn inderdaad helemaal van de wespen af.
Uitermate vriendelijke en correcte behandeling! Dank je wel Ron!!
Gerda
Goede uitleg en oplossen van het muizenprobleem. Heel tevreden als de beloofde nazorg ook in orde komt. Instructie hoe verder te handelen is ook duidelijk.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Vandaag zijn ze langs gekomen om houtworm in ons schuurtje te bestrijden. Erg goed geholpen met goed advies. Nu kunnen we blijven genieten van ons schuurtje.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Weer heel goed geholpen, deze keer een wespennest!
Met een huis uit 1868 in een landelijke omgeving vertrouwen we al een aantal jaren op jullie... Altijd snel, netjes en absoluut een nette prijs!
Bedankt 👍
Zeer snelle en vakkundige service tegen een goede prijs.
Een uur na het telefonisch contact al iemand aanwezig om het wespennest te verwijderen. Ook gelijk geconstateerd dat er een 2e nest zat en meteen verwijderd.
Ik ben zeer tevreden over de service en de uitleg die ik gekregen heb. Een absolute aanrader.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Terugkomend van vakantie ontdekte we 2 wespen nesten. savonds gebeld en dag later stonden ze al op de stoep. Een vriendelijke man die zeer vakkundig te werk gaat, geeft ook uitleg wat hij doet en hoe de beestjes zich genesteld hebben. Binnen 1 dag zagen we vrijwel geen wespen meer! Dag later ontdekte we een 3e wespen nest aan de voorzijde van het huis , gelijk gebeld en vandaag ook deze laten verwijderen.
Alles tegen een zeer nette prijs! Ik ben erg tevreden!

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Vanochtend gebeld, een uur later stond een vriendelijke en professionele man op de stoep om een wespennest te verwijderen. Keurig afstand gehouden in Coronatijd. Is al de derde keer dat ze mij uitstekend geholpen hebben tegen een nette prijs.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Vanochtend heeft een medewerker van Ongediertebestrijding Midden- Brabant een wespennest ter grootte van een voetbal in een struik "bewerkt". Snel en zo te zien vakkundig. Na 4 dagen moeten de beestjes verdwenen zijn. Zo niet, komt men kosteloos terug. 100% garantie. Klasse

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Learn more about other kinds of reviews.