Company details
Written by the company
iGuard™ er en ledende leverandør av skjermbeskyttere til mobiltelefoner, kjent for å tilby produkter som kombinerer holdbarhet, funksjonalitet og enkel installasjon. Vårt sortiment består av skjermbeskyttere i herdet glass som er utviklet for å beskytte telefonen mot riper, smuss og støt, samtidig som berøringsskjermens følsomhet opprettholdes på et høyt nivå. Vi er stolte av å kunne tilby innovative løsninger som gjør det enkelt for kundene våre å installere skjermbeskyttelsen uten å risikere luftbobler eller feilplassering. Vår applikasjonsramme sikrer en perfekt installasjon hver gang. For oss i iGuard™ er det viktig at kundene våre føler seg trygge og fornøyde med kjøpet. Derfor tilbyr vi tilfredshetsgaranti og rask kundeservice for å løse eventuelle problemer. Alle produktene våre er nøye utvalgt for å gi best mulig beskyttelse uten at det går på bekostning av design eller funksjonalitet. Vi tror på langsiktig holdbarhet, og at produktene våre skal utgjøre en forskjell for brukere som ønsker å gi telefonene sine pålitelig beskyttelse. Med iGuard™ får du ikke bare beskyttelse for telefonen din, men en løsning som hjelper deg med å holde den i topp stand i lang tid. Besøk nettstedet vårt for å finne ut mer om produktene og tilbudene våre!
Contact info
Sweden
- iguardshop.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fortjener ingen stjerner
Fortjener ingen stjerner. Holdt i nøyaktig 4 dager før den første sprekken i skjermen. Sprekker skyldes ikke at telefonen har falt ned eller er behandlet dårlig. De bare oppstår!
Overpriset Temu drit!
Overpriset Temu drit!
Her er det noen som har tjent godt på å lure folk. Være drit enn dette skal du lete lenge etter!
Styr unna, det er en grunn til at kvalitet koster penger, kjøp ordentlig på Elkjøp, power elns…
Her betaler du dyrt for mannskjit som funker 1-2 uker. Meget skuffet over at de får lov å markedsføre denne driten!
Ikke kjøp
Veldig lett å påføre. Knust etter en dag i lomma. Dessverre ikke den kvaliteten som blir lovet. Kjøpt 5 skjermbeskyttere fra Kina for under halve prisen med bedre kvalitet.
Passer helt perfekt og monteringen går…
Passer helt perfekt og monteringen går jo på sekunder, mye enklere og bedre kvalitet enn noe annet jeg har prøvd til dobbel pris.
Kjempefornøyd🙏
Finnes vell ikke større dritt produkt å…
Finnes vell ikke større dritt produkt å firma en iguard! Ødelagt på 2 uker, ingen svar på mail i fra dritten på kundeservice
Dårlig produkt, useriøs selger.
Skjermbeskytteren ble ødelagt under påføring selv om jeg fulgte bruksanvisningen, og fingeravtrykksensoren sluttet å fungere med skjermbeskytteren på.
Tok kontakt for å få nytt produkt eller pengene tilbake, men får ikke svar fra "kundeservice". Styr unna.
Elendig kvalitet- STYR UNNA!!
ELENDIG kvalitet. FILMENE DU SER HVOR DE SLÅR SKJERMBESKYTTEREN MED EN HAMMER ER REN SVINDEL.
Jeg kjøpte 2 stykker, en til meg og en til min datter… De ble ødelegg etter få uker, og ikke fikk vi nye heller. De reklamerer jo med fornøydhet garanti, men de var kjempe uhøflige og mente at JEG ikke var ærlig når jeg sende bilde av telefonene med skjerm på.
Til slutt kunne de gi meg 1 ny skjerm, men mente jeg måtte stå for frakten selv som var på over 100kr…
Vi kastet skjermbeskytterene og kjøpe billige skjermbeskytter på clas ohlson. De er like fine ennå…
Dumt at man ikke kan gi NULL STJERNER, for de fortjener ikke en eneste stjerne fra meg!!
Elendig kvalitet!!!!!
Elendig kvalitet!!!!!! Styr unna!!! Ikke får du nytt heller, som de lover..
Nei, dette var penger ut vinduet!
Langt fra hva reklamen tilsier
Langt fra hva reklamen tilsier. Blir lettere riper i denne enn det gamle fra AliExpress. Har nå brukt erstatningsdekselet jeg fikk etter første klagen i 2 uker, og allerede masse småriper og sprekker.
Positivt, bra innsynsskjerming, lett å ta på, kjapp respons på support.
Men med nå 2 av 2 deksler som har så dårlig kvalitet på ripemotstand, så vil jeg ikke kjøpe herfra igjen.
Søppel
Søppel. Venter nå på min 3 skjerm (Som kommer fra Kina) Er du heldig så holder den i 2 uker. Skal kjøpe ny fra Temu, har gjort det før og de var i mye bedre kvalitet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.