See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det her er det bedste sports tøj nogen sinde!! For alle kender det der, med at man tænker, åh er mine tights nu squat sikre?, eller ej hvor træls at man hele tiden skal trække dem op hele tiden. Men... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt klart de bedste shorts jeg har haft på. Efter have prøvet dem en enkelt gang, måtte jeg smide en bestilling på to ekstra par, da de andre shorts jeg har kravler op, i denne varme. Hurtig levering... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig personlig betjening først ved henvendelse på mail til kundeservice, hvor svarene på mine spørgsmål faldt prompte - og selv om jeg fik svar fra 2 personer, så var svarene enslydende uden at v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i længere tid kigget på tights fra ikaika, men uden at få dem købt, og nu fortryder jeg at jeg ikke har købt før! Størrelserne angivet på hjemmesiden passer, også selvom det måske lyder usa... See more

Company details

1. Sportswear Shop

Information provided by various external sources

IKAIKA er et nyt dansk sportsbrand med store ambitioner. Med få kvalitetsprodukter fra start, arbejder vi ihærdigt på at kunne tilbyde så mange størrelser og designs som muligt. Vi vil tilbyde kvalitetstræningstøj i dansk design til alle uanset alder og størrelse. Vores utallige træningstimer skal blive DIN fordel igennem kvalitetsprodukter, der skiller sig ud fra mængden, til konkurrencedygtige priser. Vores tøj er nøje udvalgt med henblik på at sikre høj kvalitet, god pasform og efterleve de høje standarder vi selv, men også kunderne har, til træningstøj. Uanset sportsgren skal præstationen være i fokus og dermed skal din påklædning bidrage bedst muligt hertil. Vi ser IKAIKA som mærket hvor design, kvalitet, pris og service går op i en højere enhed. // Kathrine & Louise

4.9

3-star
2-star
1-star

De lækreste tights

De lækreste, mest behagelige tights(som ikke er gennemsigtige)!
Det bedste køb jeg længe har gjort mig👏👏 kan klart anbefale dem!
Tak ikaika😍

13 August 2021

Hej Sofie,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du er glad for dit køb :) Vi ser frem til at se dig på shoppen igen

Bedste løbe-tights…

Bedste løbe-tights… Rigtig god kvalitet, sidder perfekt og super hurtig levering.

24 July 2021

Hej Anja,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du kan lide kvalitet samt levering :)

Rated 4 out of 5 stars

God service. God kvalitet. Holder hvad de lover!

21 July 2021

Hej,
Tak for din fine anmeldelse. Vi ser frem til at se dig på shoppen igen :)

Rated 5 out of 5 stars

Super god kvalitet og 100 % squat safe…

Super god kvalitet og 100 % squat safe 💪🏻😄

20 July 2021

Hej Mette,
Tak for din anmeldelse. Godt at høre at produktet lever op til det vi lover :) Vi ser frem til at se dig på shoppen igen

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet, sidder perfekt og meget hurtig levering.

19 July 2021

Hej Mai-Britt,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre vores produkt lever op til det vi lover :)

Rated 5 out of 5 stars

Tights i virkelig god og lækker…

Tights i virkelig god og lækker kvalitet. Stoffet er meget "tilgivende" og flatterende, også selvom man har lidt ekstra på sidebenene 😁 Jeg er normalt ikke glad for højtaljede tights og bukser generelt, men de her ligger i den bedre ende. Jeg har ikke så lange ben, så valgte capri modellen og de har allerede været på til kortere cykelture, styrketræning, hiit træning og jumping fitness og klarede det fint uden at jeg skulle hive op i dem hele tiden. Den dybe lomme til mobilen er også et kæmpe plus.

16 July 2021

Hej Gry,
Tak for din anmeldelse. Vi bestreber os på at lave et produkt som alle kan bruge. Dejligt at høre vores produkt lever op til det vi lover :)

Kvalitetsvarer - og kvik levering

Dejlig hurtig levering. Og sikke en god kvalitet i shorts. De er SÅ behagelige at ha på, at de er blevet uundværlige. Virkelig kvalitet.

13 July 2021

Hej Else,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du er blevet så glad for vores shorts. Vi ser frem til at se dig på shoppen igen :)

Bedste kvalitet

Bedste kvalitet - til alt slags træning.

18 June 2021

Hej Ilda,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide vores produkt og ser frem til at se dig på shoppen igen ;)

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og lækre varer. Kvalitet helt i top!
Bestiller gerne herfra igen.

17 June 2021

Hej Stine,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du kan lide vores tights og ser frem til at se dig på shoppen igen :)

Virkelig lækre tights

11 June 2021

Hej Carina,

Fremragende!

Hurtig levering af mine nye træningsbukser!
De sidder perfekt også da jeg var gravid, der var det stadig ynglings!

8 June 2021

Hej Sidse,
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med både levering og produktet :)

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Elsker deres shorts. Især efter de har fået nogle med lommer. Jeg kan ikke længere træne i andre shorts. Hvilket heller ikke er nødvendigt, nu når jeg har ti par ;). Andre shorts kravler op på mig, så jeg får nemt slidsår på mine inderlår, men de her shorts sidder som de skal, hele træningen igennem. Deres lange tights og sports bher er også lækre.
De er også effektive til at sende pakkerne med det samme, og der medfølger en sød lille personlig hilsen.

24 May 2021

Hej Regitze,

Tusind tak for den fine anmeldelse - det sætter vi kæmpe stor pris på 🧡

Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med produkterne, og at du gider dele din oplevelse med os! ⭐️

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste kvalitet og design

Den bedste kvalitet og design. Hurtig levering og god kundeservice

26 April 2021

Hej Mette,
Mange tak for din anmeldese - Vi er glad for du er tilfreds med både produktet og servicen :)

Bedste sportstøjet på markedet

Jeg elsker IKAIKA.. Det er behageligt, god kvalitet og så holder det i lang tid. Jeg startede med shortsene og jeg har idag den største kærlighed til IKAIKA og en kæmpe respekt for holdet bag IKAIKA.. Keep on the good work😊

23 February 2021

Hej Linette,

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi kæmpe stor pris på! 🙋🏼‍♀️🌸

Rated 5 out of 5 stars

De bedste thights til hverdag og sport

De bedste thights til hverdag og sport, jeg har kode korte og lange!

18 December 2020

Hej Simone,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi kæmpe stor pris på 🙋🏼‍♀️

Rated 4 out of 5 stars

Virkelig god service og lækre tights...

Virkelig god service! Elsker mine Kylie Tights med lomme til mobil. De sidder bare som støbt til kroppen og kravler ikke op eller ned under aktivitet og mobilen bliver i lommen. Købte samtidig en Brenda t-shirt, først i en Small, men den var alt for lille, til trods for at jeg altid bruger str. S. Fik den ombyttet til str. M, men pasformen er desværre stadig helt skidt. Det er som om, den er for smal over skuldrene, så den ryger konstant op og sidder så og poser mærkeligt efterfølgende. Jeg er ikke nogen bredskuldret HULK, så er lidt ærgerlig over, ikke at få brugt den bluse, da den faktisk ser ret fin ud. Men der er et eller andet med de størrelser, der trænger til en justering ;-)

23 September 2020

Hej Vickey,

Tak for din anmeldelse - Vi er rigtig glad for at du er tilfreds med dine tights :)
Jeg er ked af at høre at din t-shrit ikke sidder som den skal. Det er ikke et problem vi har oplevet før.

De allerbedste tights

De allerbedste tights - de falder ikke ned, ligemeget hvilken sport du dyrker og de sidder så behageligt om maven. Jeg kommer ikke til at bruge andre tights igen :) Kæmpe anbefaling herfra.

22 September 2020

Hej Annemette,

Tusind tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi kæmpe stor pris på

Det glæder os så meget at høre, du er tilfreds med dine tights! :)

Rated 5 out of 5 stars

ikaika er super hurtige og god service :)

ikaika er super hurtige til at svare på mail med spørgsmål og forsendelsen kommer som lovet. De tager alle henvendelser seriøse og har en super god kundeservice.
deres produkter er helt i top, og kan klart anbefales:)

21 July 2020

Hej Tina,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den sætter vi enormt stor pris på! 🌸

Take a closer look