Återkommande
Detta var vår andra föreställning med Göteborg improv comedy club. Kan varmt rekommendera det!
Skratta, ät och drick tillsammans på härliga Contrast på Tredje Lång i Göteborg. Här får du se en föreställning skapas mitt framför ögonen på dig, helt enkelt en humorupplevelse utöver det vanliga! Inget tillfälle är det andra likt eftersom att allt hittas på i stunden. Du som åskådare sitter tryggt i publiken, improvisatörerna tar aldrig upp någon på scenen. Däremot har du chansen att vara med och bestämma förutsättningarna. Varannan onsdag är du välkommen till Contrast Public House i centrala Göteborg för att se improviserad teaterkomedi. Vi vet aldrig vad som kommer att ske, bara att det kommer bli roligt! Fri sittning gäller. Biljett köper du här eller i dörren (vi lägger alltid undan några få biljetter som vi säljer på dörren). Föreställningen har 18 årsgräns.
Tredje Långgatan 16, 413 03, Göteborg, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mycket roligt ställe! Rekommenderar starkt till alla som vill ha en rolig aktivitet!
Fantastiskt roligt, rekommenderar verkligen ett besök!
Grymt rolig och trevlig kväll, kommer göra fler besök 😁
Magiskt! Underhållning på högsta nivå där allt hittas på i stunden! Rekommenderas för en helt unik upplevelse varje gång! :D
Hade aldrig varit på den här typen av föreställning innan men det blir definitivt inte den sista. Så roligt och så grymt duktiga de var på att skapa en story ur ingenting. Skrattade konstant i 2 timmar. Gå dit!
Jag älskar improv comedy, har skrattat konstant varje gång jag varit där - mycket roligare än att gå på stand up! Härlig stämning, mysig lokal och grymma improvisatörer och musiker! Perfekt att gå dit med en dejt, ett kompisgäng eller kollegorna 👌
De föreställningar de skapar i stunden är alltid så glimrande lekfulla och intelligenta att jag efter varje besök går därifrån helt genomskrattad och upplyft i anden! De leverar konstant riktigt stor scenkonst.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.