Company details

1. Childrens Toy Store

Written by the company

Intellikids is dé specialist in educatief speelgoed dat kinderen spelenderwijs laat leren en ontdekken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment Montessori speelgoed, STEM producten en creatieve leerhulpmiddelen die de ontwikkeling van kinderen stimuleren, van fijne motoriek en taalvaardigheid tot rekeninzicht en probleemoplossend vermogen. Onze missie is om ouders en leerkrachten te helpen kinderen te inspireren met speelgoed dat niet alleen leuk maar ook leerzaam is. Daarom kiezen wij voor duurzame materialen, kindvriendelijke ontwerpen en producten die aansluiten bij de leerdoelen van verschillende leeftijden, van peuters en kleuters tot basisschoolkinderen in groep 1 tot en met 5. Of het nu gaat om een Montessori puzzel, een educatief rekenspel of een creatief tekenwonder pakket, bij Intellikids vind je altijd speelgoed dat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Wij geloven dat leren het leukste is wanneer het spelenderwijs gebeurt. Bezoek onze webshop en ontdek hoe Intellikids leren leuk maakt voor thuis en in de klas.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Oooh zo mooi en stipt op tijd

Goed en mooi materiaal , op tijd ontvangen

21 August 2025
Intellikids logo

Reply from Intellikids

Bedankt voor je enthousiaste review Johan! Geweldig dat je tevreden bent en dat het speelgoed mooi en op tijd geleverd is. Hopelijk genieten de kinderen er volop van.

Rated 5 out of 5 stars

Mooi product voldoet aan mijn…

Mooi product voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering en fijne communicatie.

2 August 2025
Unprompted review
Intellikids logo

Reply from Intellikids

Bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over de levering en onze communicatie. We hopen je snel weer terug te zien bij Intellikids!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look